22.4.2012

[ 2 ]
Tänään lähdettiin ajatuksella.
Ajatuksella että minä saan keskittyä kameraan.
Isi leikittää ja huoltaa.
Nyt kun meitä oli taas kaksi paikalla.Upea ilma,
ulkona 4 tuntia.
Ystävien kanssa ja yllättäen ystäviä nähden.
Kuvaten ja yllättäen kuvausten kohteita talloen.
Ihan mieletön päivä !Lämpiävää viikkoan toivottaen !

5 kommenttia:

 1. Päivä oli mieletäön, toivottavasti kelit jatkuu! Miten sä oot saanut noin nätit rusetit noihin hihoihin?

  VastaaPoista
 2. Kyllä ulkoilu tekee aina niin hyvää, ihan automaattisesti tulee iloinen mieli kun saa nauttia auringosta ja raikkaasta ilmasta! Ihanan keväiselle rupeaa jo näyttämään siellä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogista, täällä on kyllä niin kauniita kuvia <3!
  Olen satunnaisesti aina tänne jonkun sivupalkista tullut, ja yrittänyt liittyä lukijaksi. Nyt tilasin syötteen (ekaa kertaa, saa nähdä osaanko käyttää :)..)
  Lisään varmuuden vuoksi sinut vielä oman blogin sivupalkkiin niin löydän tänne varmasti jatkossakin lukemaan kaikki postaukset ja ihastelemaan kuvia!
  Ihanaa kevään jatkoa teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihana keväinen fiilis näissä kuvissa. Pakko kysyä, kun olen ennenkin pohtinut: onko sinulla joku kikkakolmonen (vai niin siisti tyttönen), millä saat pidettyä valkoiset ja vaaleanpunaiset vaatteet siisteinä? Minusta tuntuu, että aina muutaman käyttökerran jälkeen on vaaleista vaatteista hihat uitettu mustaksi kuralammikossa, kontattu polvet vihreiksi tai joku hirmuinen ketsuppiroiske rinnuksilla, mitkä ei lähde millään pesussa puhtaaksi... Tosi hauska tuo aiempi ylhäältä alas villapaita, ehkä pakko kokeilla. :)
  -Tiitu

  VastaaPoista
 5. -Anni-, jep! Rusetit... hmm. Rusetti pitää solmia tietyllä tavalla jos haluaa että ne päät ovat samalle puoelle ja keskellä on se nauha "suorassa". En osaa tämän enempää selittää, ota takki mukaan seuraavalle puistoreissulle niin katsotaan ;)

  Sarita, nyt on tosiaan alkanut tuntua keväiseltä! Ihanaa. Kesää odotellessa...

  Kiitos Evelina ♥ En oikein hallitse bloggeria, hukkaan itsekin aina blogeja joita haluaisin lukea. Kuitenkin ilmeisesti lisäämällä sivun yläreunasta tuosta "Lue", siirtyy blogi jollekin luettavien laistalle :) Aurinkoista kevättä myös teille ja toivottavasti jutellaan "täällä" jatkossakin :)


  Tiitu, minulla on molempia lapsia yksi. Eli on se sottainen ja siisti -joista tyttö on se siisti :D
  Eli pojan vaatteissa on paljon enemmän tahroja jne. mutta ovat myös monesti tummempia eli eivät jää näkyviin. Tyttö on pienestä asti ollut todellakin oudon siisti. Edes ruokalappua ei olisi tarvinnut käyttää, vitsailtiinkin joskus että olisi voinut laittaa kaikki isoveljelle käyttöön.

  Kyllähän välillä jotain tahroja tulee mutta kynsiharja, sappisaippoa, Fairy, aurinko ja välillä myös maailman paras mummo saavat ihmeitä aikaiseksi ;)

  Totuuden nimessä on silti todettava että tyttö tosiaan ei saa sitä sotkua juurikaan aikaiseksi. (ihmelapsi on osannut syödä pienestä asti jätskitkin ilman että ovat pitkin kasvoja ja vaatteita -kyllä tätäkin ominaisuutta on ihmetelty porukalla =D)

  Pääasiassa päiväkodissa on välikausihousut/takki ja kun tulee liian lämmin niille, on tytöllä tietyt housut mitä pyöritellään päiväkodin hiekka/pikipihalla. Samoin pari ulkouluhupparia on vain päiväkotikäytössä -johtuen juuri siitä että siellä hiekassa on kai pikeä tms. mikä ei lähde pois mm. hihansuista.

  Kiitos kaikille vierailijoille, yritän saada tänään jotain taas tänne aikaiseksi :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥