14.5.2011

Voittajia ja evotusta

E V O
Eli suomeksi "et vaan osaa" / asioita mitä tapahtuu kun on kertakaikkiaan liikaa tekemistä ja muistamista.

Torstaina Padmé kaatui nenälleen asfaltille kun juoksi autolta kotiin. Olin hakenut töiden jälkeen kotoota puhtaat vaatteet, hakenut hänet, mentiin käymään Gantin ysmyssä ja Daisy&Donissa. Sieltä jätskikaupan kautta vielä pompun MegaZonesynttäreille ja sieltä vihdoin kotiin, hivenen uupuneena. Nenä säästyi ja pienellesuurelle prinsessalle tuli pieni (prinsessat lukee tämään: jättiläis-) pipi käteen. Kaikkien kassien ja romujen kanssa talutin vuolaasti itkevän neitosen kotiin, hoidettiin pipiä, siliteltiin ja lohduteltiin ja kerrottiin että kesällä niitä pipejä tulee vielä monta lisää. Päätin laittaa samointein (eli noin 40 minuuttia myöhemmin) valkoiset polvisukat pesuun, jos lähtisivät vielä puhtaaksi.

Latasin valkoiset pyykit koneeseen ja pompun hupparin kohdalla huomasin että tarvetta pienelle tahranpoistolle on. Otin pesuainekaapista pullon, olinhan juuri ostanut uuden, muistaakseni Tabortin tahranpoistoaineen. Puristin ja puristin muttei mitään meinannut tulla ulos. Kaksin käsin viimein sain ainetta pullosta ulos ja ihmettelin kun se ei imeytynyt, oli enemmän sellaista tahnamaista. No ei hätää, siinä päässä on sellanen muoviharja jolla aine kätevästi levitetään. Aikani hangattua, epäilykset heräsivät. Ehkä siksi ettei aine sitten ollenkaan imeytynyt vaan pysyi vaatteen pinnassa ja oli kovin valkoista. Pullon tarkastus paljasti -olin levittänyt hupparille seinäboordi-liimaa. Että sellaista, et vaan osaa, oli aika voittajafiilis, voitte ehkä kuvitella ja kyllä -saa nauraa! Eikä minulla ole hajuakaan miksi se pullo oli siinä kaapissa ja missä ihmeessä se Tabort on, olen ottanut vapauden syyttää tästä talouden miespuolisia henkilöitä.

Lähti se huppari puhtaaksi, kun nopsasti hieroin ne liimat siitä pois ja heitin koneeseen. D&Dstä ostin muuten pompulle sittenkin sen kesätakin, säät eivät juurikaan ole hellineet auringolla ja lämmöllä. Ehkä parempi, takki naulakossa kuin kesäflunssa niskassa. Takiksi valikoitui Napapijrin valkoinen pusakka.

Tänään käytiin Kallahdessa, Arabianrannassa ja Tammistossa. Jumbossa törmäsin sattumalta blogin lukijaan ja tein itsestäni varmasti aasin. Olin niin nälkäinen, uuvuksissa ja ajatuksissa etten saanut sanaa suusta vaikka mieli olisi tehnyt enemmänkin rupatella, ehkäpä seuraavalla kerralla. Huomenna aion olla tekemättä mitään -paitsi siivota, neuloa ja tehdä listaa jälleen tekemättömistä asioista. Luulen että olen tämän tarpeessa.

Ja Babylux-arvonnankin voittaja on selvillä!
Otin numeron sillä Random.orgin koneella ja kolmen tarkistuslaskennan jälkeen on varmistunut voittajaksi
Sifia !
"Ihana arvonta!!! Mamalux helmiriipuksella ois unelma!!!
(Laitatko kommentteihin yhteystietosi, en julkaise sitä kommenttia blogiin vaan toimitan edelleen Babyluxille)
Rauhallista Sunnuntaita Teille ja meille !

12 kommenttia:

 1. tulkaahan muakin Piilolle moikkaamaan kun liikutte täälläpäin! :)

  VastaaPoista
 2. No kyllä! Oltais jo nyt tultu, jos olisin muistanut. Ei tässä tuohikorissa mikään pysy, mutta kirjoitanpa ylös!

  VastaaPoista
 3. Mitä löytyi Gantilta?

  VastaaPoista
 4. Noita sattuu, ma olen suihkinut iloisesti vessanpesuainetta juhlamekkoon kun luulin laittavani tahranpoistoainetta. Tahra lahti, tosin varitkin samalla. Ja kun oon nalkainen niin mulle on ihan turha tulla jutteleen, vaikka muuten oonki ihan kiva tyyppi.

  Tuleeko sulle usein blogin lukijat moikkaamaan ja miten suhtaudut siihen? Siis ei-nalkaisena? Onkse kivaa vai arsyttavaa kun tunnistetaan jossain Stockalla.

  VastaaPoista
 5. vautsi mitkä kuvat! Ja mikä mallipoika =)

  VastaaPoista
 6. Voi elämä miten ihania kuvia... :)

  VastaaPoista
 7. Voin kuvitella miten kova poru prinsessalle on tullut, rappukäytävän kaiku on varmasti rytmittänyt teidät kotiin saakka.
  Noita arkipäivän kommelluksia sattuu täälläkin. Jälkeenpäin niille nauraa jos jopa kun sattuu.

  Pompun takki on täydellinen ja kuvauspaikka mitä upein.

  VastaaPoista
 8. Myötätuntoa tunnen tahranpoistovahingosta, joskin hieman hihitellen :) Olen sitä mieltä, että äitien päässä on prosesseja niin paljon samanaikaisesti meneillään, että välillä koppa vain yksinkertaisesti ylikuormittuu ja tarvitaan kunnon "buuttausta". Onneksi jälkeenpäin voi aina nauraa! Toivottavasti Padmén pipi paranee pian. Meillä pipi paranee aina sitä nopeammin, mitä kauniimpi laastari päälle laitetaan. Pompulla kiva takki ja tosi kivan näköiset farkut. Rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, huppareita, paitoja ja mekkoja. Housuja ei mieleisiä joten niitä nyt ei tarttunut. Jokunen hattu ja vyö.

  Kiiti mari A. Itseasiassa poika haluaisi jollekin listalle mistä voisi päästä mallinhommiin, vähän sitä oltiin harjoittelemassa. Sääolosuhteet olivat vain niin rankat ettei ollut kuin yksi ilme :D

  Kiitos emmi, opettelen uutta obskaa :) Ja piristyin sini-valkoisesta. Ennen lempivärini oli sininen mutten ole siitä tkännyt vuosiin, nyt salakavalasti se on ehkä tulossa takaisin :o

  Sokrutin, kyllä rytmitti, kaikki kolme kerrosta -naapuriparat ;) Olen täysin myyty tuohon uimavalvojan tuoliin, luulen että käydään vielä monta kertaa tuolla!

  Moikka Pampula, ennen meilläkin piti olla heti laastari, nyt ei saanut missään nimessä laittaa, en tiedä miksi. Aivoni tarvitsevat todellakin buuttausta, odottaa vielä saa sillä kesälomani olen ajoitanut kesän loppupuoliskolle. Pieni reissu tässä sitä ennen tulossa, ehkäpä se auttaa. Tavarat tippuu käsistä, törmäilen paikkoihin ja päässä ei pysy asiat edes puolta minuuttia. Onneksi on kännykän muistutus-toiminto!

  Kohta ilmeisesti katotaan lätkää -en vieläkään ole kerennyt neulomaan...

  Kiva kun kävitte ja kommenttia jätitte ♥

  VastaaPoista
 10. Onpas poika luontevana kuvissa!
  Onko Pompulla ollutkaan sellaista aikaa, ettei olisi kameran edessä viihtynyt..?
  Padmen pipille paranemista ja äidin päälle pikaista buuttausta!:D

  VastaaPoista
 11. Voi eii, tuli mieleen sellainen et suihkutin kerran hiuksiin sellasta kenkiin tarkoitettua suihketta. Olin juuri kiireissäni lähdössä illanviettoon ja bussilla piti mennä. Kiireessä otin väärän pullon ja suhuutin menemään kunnes tajusin! Ja piti mennä, olipa goretex-hiukset sen illan :D :D

  VastaaPoista
 12. Vielä kommentoin tänne vanhoihin kun oli jäänyt tuosta yksi välistä ja yksi kommentti tullut lisääkin.
  Eli tosi harvoin kukaan tulee kertomaan että tunnistaisi minut tai lapset. Muutaman kerran viimeisen parin vuoden aika yhteensä, jos sitäkään. Joskus on sellainen olo, että joku tunnistaa vaikka ei sano mitään, pidemmistä katseista yleensä tulee -voi toki johtua muustakin. Menen kylllä hämilleni jos joku tulee mainitsemaan, ehkä siksi etten pidä itseäni mitenkään "julkisuuden henkilönä" -enkä olekaan, vaikka blogi onkin... joten sinänsä erikoinen tilanne. Mielelläni toki juttelen lukijoiden kanssa livenä, kunhan on sellainen tilanne että hetki aikaa on :)

  Ja siis kenkäsuihketta hiuksissa, kuulostaa aika HC:ltä :D Voi ei, ilmeisesti kuitenkin lähti pois ilman hiuksien leikkausta :) Ja suojaahan se kosteudelta!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥