29.5.2011

Lauantain seiska

Hain sitten sen toisenkin kesätakin.
[Napapijri / Daisy&Don]
Kesänä jolloin takkeja ei pitänyt ostaa.
Aika märkää on ollut, tuulistakin.
Kerta kiellon päälle.***

8 kommenttia:

 1. Upeat kuvat. Toden totta, kesällä ei vissiin pitäis tarvita takkia, mutta tämän kesän alussa on kyllä tarvinnut :). Toivotaan todellisen kesän alkavan samalla kuin kesäkuu, eikös juu?♥

  VastaaPoista
 2. Tapiolan puiset puistonpenkit tuo kyllä niin lapsuuden mieleen, nostalgista.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Huomenta!
  Hipsu, kiitoosh ♥ Just näin, olen aina ostanut kesätakkeja ja ne jää käyttämättä joten nyt päätin toisin -ja mitenkäs kävikään ;) Mulle riittää että helle tulee toukokuun puolen välin jälkeen kun loma alkaa mutta toki aikaisemminkin sopii, kunhan sit riittää pitkälle loppukesaan!

  Nina, eiks oo IHANAT, mä oon NIIN kiintynyt noihin penkkeihin. Muistan kun joskus teini-iässä ollessa ne oli maalattu, eikä oltu laitettu lappuja. Ja länttäsin mun ihan uuden Levis-takapuolen erääseen oranssiin -seurauksella että mustat levikset oli raidotettu polvitaipeisiin asti ja täysin pilalla.... Ja rattoisaa sunnuntaita sinnekin -meillä on tänään Kulttiksella likan ensimmäinen tanssiesitys :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia taas!!!
  Olen yrittänyt pariinkin otteeseen käydä jättämässä kommentteja, mutta blogger hylkii nyt pahemman kerran, alkaa hermo mennä...

  Ihan mieletön tuo alemman postauksen tanssiaisasu, olisipa ihana osata tehdä tuollaisia itsekin!

  Jassu

  VastaaPoista
 5. IIIIIIKS kuinka ihana tuo vaaleanpunainen takki. =) Oliko kuinka kallis, jos saan udella? Tuo olisi aivan mahtava meidän saaristo reissuille. Minkä kokoisena otit tuon takin tytöllesi ja kuinka pitkä hän on nyt?

  Ja niin kauniita kuvia jälleen. Ihanaa aina vierailla täällä.

  Terveisin Heidi A.

  VastaaPoista
 6. Moikka Jassu,olenkin lukenut ettei kommentointi ole onnistunut. Siksi en edes viime päivinä ole itse viittinyt yrittää -jeps, oon huono ihminen ;) Ja tyllihame oli tosiaan homma, 3 iltaa meni ja vihdoin kun oli valmis, meidän känkkis sai nukkumaanmeno-raivarit ja repi hameen rikki. Onneksi äitini ehti seuraavana aamupäivänä vielä korjata. Ajatukena oli yksinkertainen mutta oli siinä työtä.

  Heidi A, takki on sama kuin pompulla ja hinnat noissa menee koon mukaan, eli hieman vaihtelevat. Muistaakseni pompun takki oli 114 euroa ja likan 109 e. Teipatut saumat näissä on ja hupun saa kaulukseen piiloon. pojan takki on 14/162cm ja likalla 6/116/120cm. Kapeahko malli. Niin ja poitsu on noin 146-150cm/30 kg ja likka 110 cm/20kg. Vertasin popin päiväkotirotsiin ja oli suunnilleen samanpituinen hihoista ja helmasta mutta kapeampi. Jospa tästä nyt kokoapuja olisi :) Ja kiitos, eri mukavaa kun vierailet ja ksat kommentoidakin :))

  VastaaPoista
 7. anana, oli pakko vielä palata kun sun vastaus sai niin hymyilemään.

  Heikintori, oranssit penkit ja Leviksen 501:t (ja pikee-paita kaulukset ylhäällä sekä Filan untsika), oi niitä aikoja! :D

  VastaaPoista
 8. Tää oli mennyt multa ihan ohi:) Tosi kaunis takki ja noi ovat kyllä hintansa arvoisia, kestää ja kestää.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥