20.6.2010

Product placement ja jotain sellaista.On pyörinyt viikon aikana mielesä paljon syvällisiä aiheita. Olin ajatellut niistä kirjoittaa viikonloppuna mutta ÄH. Meillä on ollut mukava viikonloppu; lauantaina tuttavaperheen luona synttäreillä ja illanvietossa ja tänään minigolffaamaassa sekä puistossa riehumassa. Loistavaa että vihdoin saatiin säitä! Ensi viikkokin näyttää hyvältä, ainakin näytti vielä aamun ennusteissa. Itse olen töissä mutta Juhannuksesta alkaa isin ja tytönkin kesäloma joten edes osa meistä saa nauttia auringosta, toivotaan.
Vakavien pohdintojen sijaan lataan kasan kuvia. Auringosta ja lapsista, perheen yhteisestä ajasta. Tiedättekö, kun äiti päättää että jätetään siivoukset väliin ja painutaan pihalle. Aika vähiin se aika jää kun molemmat vanhemmat ovat töissä. Ennen minäkin imuroin joka päivä, nyt ehkä joka toinen päivä tai jopa vain pari kertaa viikossa. Olen kuullut että aletkin ovat alkaneet. Kävin siellä Laurettessa ja perjantaina vietin vajaa 2 tuntia Jumbossa mutta senkin reissun tarkoituksena oli tavata Padmén kummitätiä, jota näen aivan liian harvoin nykyisin. Monessa asiassa on tärkeysjärjestys muuttunut kun 9 tuntia päivästä kuluu töihin.

Mutta pois asiasta.
Tämän päivän kuvia katsellessa mietin,
millä perusteella te valitsette kuvat bloggauksiin?Jos siis kyse ei ole mistään tarkkaan valitusta aiheesta.
Jos on vain ajatuksena höpötellä ja kuvitella.Itse yritän valita kuvia joissa olisi jotain katseltavaa. Tiedän että blogia lukevat monet joita kiinnostaa vaatteet, joten yritän valita kuvia mistä he voisivat bongata uusia merkkejä tai tarkastella mitoitusta. Muille lukijoille valitsen kuvia joista itse pidän, tätä ei voi määritellä -jotkut kuvat vain iskevät. Monesti jo kuvatessa yritän löytää uusia kuvakulmia tai ottaa kuvan jostain ei niin ilmeisestä asiasta ...joskus tehdä siitä kaikkein näkyvimmästä mielenkiintoisen. Onnistunko? Välillä tekee mieli riemua ja välillä valoa. Keskellä talvea yleensä värejä ja kesällä kuviin haluaisin tallentaan lämpöä ja sitä kesäfiilistä. Nyt yritän valita myös sellaisia kuvia mistä näkyy uuden kameran ja putken ominaisuuksia. (Näitä kuvia ei ole käsitelty, juurikin siksi) En toivo että blogini olisi vain paikka heille joita kiinnostavat vaatteet vaan paikka josta kuka vaan saa hyvän mielen ja hetken taukoa arkeen. Vähän jokaiselle jotakin, asioista jotka myös minua kiinnostavat.
Tässä pompulla oli päällä Nextin huppari ja housut, Gantin paita, Lacosten kengät ja minun lippis, muistaakseni Davidin. Padmélla Vinginon paita ja burren housut, RL:n fleece, samaiset kengät kuin pompulla. Molemmilla Julbon aurinkolasit.

Oltiin Hietsun Minigolf -radalla. Kivan varjoisa paisteella ja suojassa tuulelta. Siellä on myös kahvio ja wc. Aikuislta 7e ja alle 12-vuotiailta 2e, ihan kohtuullista. Aamupäivällä ei ollut ruuhkaa mutta kun lähdimme, alkoi olla tungosta. Ympyrätalon vieressä oleva puisto ei ole suojassa tuulelta mutta tosi kiva, kantsii käydä tsekkaamassa. Viereinen S-Marketti evästää ;)

Toivottelen hyvää viikkoa kaikille!
Jos historia toistaa itseään, ei minua taaskaan täällä juuri näy.

22 kommenttia:

 1. Minä seuraan blogiasi valokuvien vuoksi. Nautin väreistä, valoista, varjoista ja kuvakulmista, joita tarjoilet. Ei haittaa, vaikkei kuvissa olisi lastenvaatteita. Niistäkin kyllä tykkään.

  VastaaPoista
 2. Taidan olla ihan väärä tyyppi vastaamaan kun ne omat kuvat on ihan mitä sattuu. Blogiin valitsen sen joka miellyttää omaa sulmää ja josta käy asia parhaiten ilmi :)
  Sun blogissa pääasia on kyllä huippuhyvät kuvat!

  VastaaPoista
 3. öö..koitan kai valita kuvia joissa olisi ilmettä ja pilkettä.
  saatan joskus siis laittaa muuten kaksikin samaa kuvaa jos ilme on muuttunut hauskasti. :D

  Minusta kasvoissa aina on se jokin!
  mielummin katson vauvakuvissakin naamaa kuin sellaista nilkoista ja otsasta kropattua koko kuvaa. :)

  Sulla on kyllä aina ihan huiput kuvat!

  VastaaPoista
 4. Näissä sun kuvissa on tapahtumia jotka toimivat hyvin kuvissa ja tietysti siihen vaikuttaa asuvalikoimat. Odottelen sun postauksia aina mielenkiinnolla. Hyvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 5. Jotta tosissako kyselet, että kumman valkkaan siitä yhdestä kuvasta?;)

  Sulla on tosi hyvät kuvat ja niissä on mielettömän hyvä fiilis! (Saatan toistaa itseäni.)

  VastaaPoista
 6. Mua ihan hävettää vastata kun omat kuvat on niin huonoja. Musta tuntuu, että meillä ei ole sisällä koskaan kunnon valoa. Pihalla otetut kuvat onnistuvat paremmin. En tykkää yhtään käyttää salamaa, mutta joskus on pakko.

  Sulla kuvat on aina niin kauniita. Huomaa, ettet vain länttää kuvaa kuin kuvaa, vaan siinä on aina joku juju. Minusta sinun parhaat kuvasi ovat niitä, joissa olet onnistunut vangitsemaan liikkeen mahtavaan kuvaan. Mietin aina miten sen oikein teet :)

  VastaaPoista
 7. Kuvat on ihan loistavia tälläisen pokkarikuvaajan silmiin. :) Oih ja voih noita Pompun hupparia ja housuja, ois just sen väriset mistä ite tykkään pojilla.

  VastaaPoista
 8. Koska blogini aihe on aika rajattu, niin valitsen kuvat sen mukaan missä parhaiten näkyy ostamani tavarat.

  Tarkoituksena siis näyttää mitä ostin kirppiksellä.
  Mihinkään taiteellisuuten en pyri, ja sen kyllä huomaa! :-DD

  VastaaPoista
 9. Siis eikö sitä huomaa, että valitsen ne teknisesti parhaimmat, jotka ovat täydellisen onnistuneita ja joissa lapseni näyttävät parhaat puolensa?

  Vakavasti puhuen, joskus tunnelman takia; joskus on valittava se ainoa, jossa näkyy joku tietty asia. Ihan subjektiivisesti se kuva, mikä minua itseäni sattuu sillä hetkellä innostamaan.


  Ja tällä hetkellä ryöstän netistä ne, jotka sattuvat kuulumaan aiheeseen.

  Ja edeleenkin odotan sitä hetkeä, kun saan Kameran, jolla voi ottaa Valokuvia.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kuvia ja kuvakulmia, blogistasi saa tosiaan hyvän mielen kun näitä upeita kuvia katselee ja ihania lapsia:)

  VastaaPoista
 11. Ps. ja se merkki ei taida meidän joka kuvissa näkyä, mutta ei ehkä väliskään kun suurin osa on lindexiä ;D

  VastaaPoista
 12. Hei, sinulla on kyllä aina todella kauniita ja onnistuneita kuvia.

  Itse en niinkään pohdi mitä tai minkälaisia kuvia laitan blogiini. Pidän aina mielessä että kirjoitan pääsääntöisesti kauvempana asuville sukulaisillemme jotka eivät näe Adéaa useasti. Joten heille iloa tuotta ihan "perus arkikuvat" joissa ei tarvitse olla mitään jujua takana. -Tiina

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia taas!!
  Miten teet tuon ananablog-tekstin kuviin? Mitkä ovat uuden kameran ja putken tarkemmat speksit?

  VastaaPoista
 14. Kaivoinkin jo tiedon edellisien postauksien kommenteista.
  :)

  VastaaPoista
 15. Minäkin tykkään kuvistasi kovasti, sehän ei ole uutta! Niissä on selvästi aina jotain ideaa - ja sellaisia kuvia haluaisin ottaa itsekin. Mulle kuvien valinta on tosi vaikeaa, haluaisin laittaa niitä hirveän paljon, ja laitankin ;)) Varmaan liikaa, eli pitäisi opetella karsimaan ja karsimaan.

  VastaaPoista
 16. Onpas Pompun tukka kasvanut! Syötävän komea nuori mies:)!!!

  Mä koitan yleensä valita tekstiin sopivat kuvat. Ja siis aina kyllä oikeastaan blogggaan jostain aiheesta (ainakin omasta mielestäni;), ja koitan sitten kuvittaa juttua parhaan kykyni mukaan.

  Jos on jotain ihan diipadapajuttuja, niin ajattelisin, että valitsen siihen jonkun visuaalisesti kauniin kuvan, millä saattaisin sitten ilahduttaa muitakin.

  Ja kyllä, sä onnistut hienosti, varsinkin kuvakulmissa! Mä nautin sun blogissa paljon siitä, että jutut on ihan viimeisen päälle mietittyjä ja silmä lepää kuvissa ja bloggauksen kokonaisuudessa:).

  VastaaPoista
 17. Valokuvaustaito on lahja, joka sinulla on. Kaikilla sitä ei ole, eikä siinä sitten auta hienot kamerat, ei jalustat, ei otolliset olosuhteet, ei mikään, jos ei ole lahjaa. Pokkarillakin saa huikeita kuvia, jos vain on lahja - valokuvaustaito. :)

  VastaaPoista
 18. Sun kuvat on kyllä taatusti aina niin mahtavia että on vaikea valita ne parhaat! =)

  Mä valitsen kuvat ihan fiiliksen perusteella ja sen mukaan mitkä ovat onnistuneet, kuvassa on kiva olla hyvä tunnelma ja ehkä myös onnistunut lapsen ilme/asento ja valoa.

  VastaaPoista
 19. Kuvissasi on minusta ihana tunnelma ja ne on teknisestikkin mielestäni todella taidokkaita, kun vain itsekkin jaksaisi opetella kameran säätelyä! (Eli taustalta seuraillut lukija ilmoittautuu lukijaksi)

  VastaaPoista
 20. Sinun kuvat on aian tosi hienoja. Niitä on ilo katsoa oli ne mistä vaan.

  Itse on pakko tyytyä niihin mitä sattuu olemaan, joskus on vara valita, joskus ei.

  VastaaPoista
 21. Muuten, ei liity tähän mutta mitkä oli postarit kun tilasit Aya Nayat?
  mä taidan tilata Aya Nayat ja saman merkin tunikan ja phister&philinan pökät.

  VastaaPoista
 22. Pipsikka, tilattiin kaverin kanssa vähän enemmän kerralla joten otimme sen vakuutetun lähetyksen, Siinä postit on jotain 20 euroa, lisäksi nuo ottavat luottokortista lisämaksun joka oli joku prosentti, meillä taisi olla 3 tai 6 euron pintaan. Vakuuttamattoman lähetyksen saa Bambinosta noin 10 eurolla kotiin.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥