13.8.2014

Johdot jemmaan ja lojuvat kissat


Vaikkakin nykysin saa kivoja johtoja; eri värisiä ja kuviollisia niin silti ne ei sovi melkein mihinkään. Etenkin lattialla lojuvat johdot ovat ykkösinhokkini jopa ennen erilaisia listoja. Vaikka meillä ei ole johtoja syöviä eläimiä, lukuunottamatta Nietosta joka on erikoistunut vain i-tuotteiden johtojen syömiseen, on kiva saada johdot jemmaan. Lattialla lojuvissa tyynyissä ja nietoksissa on riittävästi.Tiedän että markkinoilla on muutama valmistaja joka on jo vuosia valmistanut johtolaatikoita mutta kun minulla ei ole ollut mitään mielenkiintoa maksaa reijitetystä muovilaatikosta yli neljääkymmentä euroa. Vaikka onhan se tyylikäs, ei sillä. Ikealla on myös tuoteperhe johon saa johdot piiloon mutta luulen että sen korkkikansi kestäisi meillä lyhyemmän aikaa kuin vaahtokarkkilevite jääkaapissamme. Eilen pyörin Bauhaussissa toteamassa ettei niistä koutuistakaan saa mitään järkevää aikasin ja kuten niin monta kertaa ennekin, aloin googletella kesken rautakauppareissun.

Ja jällleen tuli osuma mistäs muusta kuin Clasun sivuilta. Sieltä löytyi johtolaatikko, suorastaan halpaan hintaan ja ulkonäkö ja toiminnallisuus on sitä mitä pitää. Eniten siistiä Clas Ohlsonin sivuilla on, että sieltä näkee onko sitä tuotetta oikeasti myymälässä (ainakin arvion) ja missä hyllyssä se on! Ja näin esittelen Jumbon clasun hyllyn J95 johtolaatikon. Meillä kahdesta laatikosta on pienempi malli joka on hinnaltaan 16,50 euroa ja merkki D-line. Laatikon sisään mahtuu myös valojen kaukosäätimien yksiköt ja ne myös toimivat moitteettomasti.
 Kun mies alkaa viimein listoittamaan olohuonetta, saamme loputkin johdot jemmaan ja kaiutinjohdollekin oman kujan nurkkaan. Siihen asti tämä on jo parannus, nyt on helpompi imuroidakin nurkka. Tähän asti Ferm Livingin pöytä on hieman peittänyt johtoja mutta koska tilasin tämän (linkki elloksen sivulle josta en saa penniäkään) niin kun pöytä saapuu, näkyy nurkkakin esteettömämmin. Eipä tuopistorasiakaan kaunis ole mutta me valitettavasti tarvitaan sitä....

Loppukevennyksenä kuva keinuvasta ekaluokkalaisesta. Keinu on alelöytö Granitista ja todellinen hitti. Me ollaan asennettu se noin kaikkien sääntöjen vastasesti oviaukon eteen ja portaiden päälle. Eletään vaarallisesti siis.


8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä!! Juuri tuollaisen mekin tarvitsemme, ehkä jopa useamman kuin yhden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, mukavaa että vinkki tuli tarpeeseen :) Luulen että mekin tarvitsemme enemmän kuin yhden, pitää hieman tsiigata mihin ja kumpaa kokoa.

   Poista
 2. Olispa kaikki vaan johdottomia... :) Tai ainakin kaikki tylsät kotielektroniikkalaitteet (joita meillä riittää), ne yksittäiset kivat johdot pääsisi sitten oikeuksiinsa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyppysähkö olisi kyllä ♥ Uuteen taloonhan voi rakennusvaiheessa nykyisin laittaa tosi hyvin kaikki piiloon ja on ratkaisuja joka lähtöön, mutta kun ei olla itse rakennettu niin pitää keksiä muut ratkaisut.

   Poista
 3. Jumankauta että on kaunis kissa! :D Kyllähän tollasen lojumista katteleekin! <3

  VastaaPoista
 4. Luin tämän jo aikaa sitten mutta en tietenkään ehtinyt kommentoida! Suurkiitos vinkistä, meilläkin niitä johtoja riittää.
  Ja yhdyn edelliseen kommentoijaan vaikka en kissaihminen olekaan, Nietosta kyllä katselee mielellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit takaisin! Me haettiin jo kaksi johtocasea lisää ja pitäisi ehkä hakea Jiin huoneeseen vielä yksi isompi...
   Nietoskin kumartaa.

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥