3.8.2014

Helsinki Cruising Night ja vähän asiaa vaatteista...
Jos ette ole ikinä käynyt, niin suosittelen käymään. Me käydään, ja ollaan käyty niin pitkään kuin muistan, aina kun ollaan maisemissa ja säät suosii. Siellä näkee tuttuja ja onhan siinä sellainen kesän ja nuoruuden meininki, vaikkakin taitaa mukana olijoiden keski-ikä olla nykyisin aika lähellä omaa ikääni. Eli kesällä joka kuun ensimmäinen perjantai kaupunki ja Helsingin kauppatori täyttyy vanhoista jenkeistä.

Toinen asia joka kuvii liittyy on Lindex. En ole peitellyt mielipidettäni ruotsalaisketjujen lastenvaatemallistoista vuosien varrella ja kävin hiljattain pyörähtämässä Lindexillä katsomassa syksyn meininkejä. Etenkin me, joiden eskarit ja ekaluokkalaiset käyttävät kokoa 140 eli ovat siirtyneet isojen tyttöjen osastolla lastenvaateputkessa, saamme aika usein tuskailla lastenvaateosastolla täysin sopimattomien vaatteiden keskellä. Tällä kertaa yllätyin kuitenkin positiivisesti! Kävin metsästämässä yhteensä kolmessa eri Lindex myymälässä kuvissa olevaa maksimekkoa, johon sattumalta törmästin Savonlinnassa mutta jossa ei oikeaa kokoa ollut. Viimein löysin oikean koon Itiksen Lindexistä ja nyt täytyy kehua niin liikettä kuin valikoimaakin. 

Isojen tyttöjen puolella oli yllättävän monta vaatetta jotka olisin voinut ostaa jos tarvetta olisi. Vaikka osa mallistosta ampuu räikeästi yli niin silti muutaman kivan asukokonaisuuden saisi aikaa ekaluokkalaiselle ja vieläpä sellaisen mistä tykkää niin lapsi kuin äitikin, ja tämä on paljon enemmän kuin useampana vuotena. Itiksen Lindexin lastenosasto oli myös todella siisti, selkeä ja viihtyisä ja teki niin lähtemättömän vaikutuksen että taidan tästä lähtien vierailla vain siinä liikkeessä. Kuvien maksimekko on bellan ehdoton lemppari ja kun hän mielummin mekkoihin kuin housuihin pukeutuu, on tuo ihan kätevä viileämpien kesäiltojen iloksi ja kotimekoksi. Hän pyysi saada vielä sen toisenkin värivaihtoehdon (löytyy Lindexin nettisivulta) mutta katsotaan onko niitä vielä jäljellä kun kauppaan asti ennätän :)

Meillä vielä lomat jatkuu ...aurinkoista viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihana Bella maksimekossaan! Teillä on niin kauniit lapset <3

  VastaaPoista
 2. Tiesitkö, että Coca colaa ostamalla tuet lasten tappamista Gazassa? Mainostat vielä. Harmi, olen oikeasti tykännyt tähän asti blogistasi :( Kukaan äiti ei voi ikinä hyväksyä sitä mitä Gazassa on käynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt. Tässä ei mainostettu Coca-Colaa vaan pullon etiketin teksti oli pullon kantajalle ja blogille ajankohtainen :)

   Poista
 3. Onpa Bella kasvanut tässä blogitaukoni aikana! Vastahan hän oli niin pieni... Lueskelin blogiasi taaksepäin ja vaikka aina olen ihaillut kuviasi, niin nyt ne ovat jotenkin vielä upeampia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, mukava kuulla ♥ bella tosiaan on kasvanut hurjaa vauhtia ja kahden päivän päästä on jo ekaluokkalainen!

   Poista
 4. Mutta entäs pojat? Niin rumaa vaatetta 140 cm kokoa käyttävälle en ole pitkään aikaan nähnyt kuin KappAhlin ym. tarjonta. Rumaa sinisen sävyä, harmaata, mustaa... Ja ne kuviot. Voih. >:-( En nyt sirkuspellevärejäkään kaipaa, mutta voisiko olla edes jotain fiksua? Ellei nyt tuleva syksy ole tehnyt muutosta tavanomaiseen? Odotan jännityksellä kun käyn kaupassa kurkkaamassa kouluvaatetta pojalle. :)

  Poletti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa että olen aika ulkona poikien vaatemallistoista koska ikäänkuin luovutin jo vuosia sitten mm. Lindexin ja Kapp Ahlin kohdalla. Tällä hetkellä Jiin lähes kaikki vaatteet ovat Abercrombie, Hollister, Scotch&Shrunk, Rl, TH, Burton...
   Nyt nappasin kyllä Lindexin alerekistä valkoisen T-paidan hänelle mutta viimeksi kun tein saman, oli paita ekan pesun jälkeen ihan käsittämättömän muotoinen -mutta kokeillaan taas ,) Tosiaan kuosit ja mallit ovat olleet sellaisia että olen suosiolla ostanut muualta kuin "ruotsalaisketjuista" pojan vaatteet jo pidenmän aikaa.
   Poika itse suosii Holisteria ja vaikka hänen rakastama pehmeys huppareissa tulee siitä keinokuidusta, olen hänelle hupparit sieltä tilannut. Vaikka Jiin kesävaatteet ovat tosi värikkäitä niin talvivaatteet ovat aika musta/harmaa/valkoinen linjalla.
   Oletko muuten katsonut Bodenin valikoiman, siellä on yleensä ollut fiksuja mutta värikkäitäkin vaatteita? JohnnyB mallisto on muistaakseni n. 130 senttisestä ylöspäin...

   Poista
 5. Kiitti vinkistä, kävin ostamassa meidän neidille tuon maksimekon :) ...hypistelin myös 170 cm mekkoa käsissäni, olisko pitänyt ottaa itsellekin ;)

  Piia

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia.. ja kiitos vinkistä isompien poikien vaatteiden suhteen. Kivoja kouluvaatteita mekin ollaan metsästetty, eikä oikein löydetty. Meillä ei poika halua vaatekauppoihin kiertelemään, eikä tietenkään tykkää ostamistani vaatteista :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥