7.6.2012

just be COS

*************

 
Tänään sinne kampesin, ylimpään kerrokseen mielessäni Eppusen punaraidallinen paita. Ajattelin optimistisesti että kyllä se 116 cm menee vielä tämän kesän. Joku aika myöhemmin nousin autoon harmaan kassin kanssa ja totesin "Yllätytkö jos sanon etten taaskaan saanut sitä mitä menin hakemaan" miehelleni joka vastasi yhtä yllättävästi ettei yllättynyt sitten vähääkään. Sama lause oli nimittäin tullut suustani parikymmentä minuuttia aiemmin kun nousin samaiseen autoon Kuperkeikan edessä munkassa. Mukana kassi jossa ei ollut P&P:n pilkkupaitaa vaan MaT:n valkoinen  vaarinpaita. Niin, siellä Kuperkeikassa on aivan ihania poikiean erivärisiä paitoja runsaasti jäljellä alehinnoin, MaT:n ja P&P:n tai Racoonin, niin tai näin, menkää hakemaan ennen kuin liike sulkee ovensa lopullisesti toistaiseksi.

Olisin halunnut kiertää COS :lla enemmänkin mutta rajoittavana tekijänä toimi puolet perheestä joka nökötti autossa odottamassa. Ehkäpä palailen kauppaan Tallinnan reissun jälkeen yksin ja ilman aikatauluja. Nyt silmäilin vain miniatyyrisen lastenosaston ja samalla sain kuulla jotain varsin huisia erittäin ystävälliseltä myyjältä.


Näitte oikein - COS :n lastenvaatteiden mitoitus tai oikeastaan kokohaarukka kasvaa. Eli vaatteisiin lisätään yksi koko molempiin päihin. Nyt täytyy myöntää etten tiedä mikä on pienin koko ollut mutta isoin on ollut 116 ja tulevaisuudessa se on 122/128. Myyjä ei ollut aivan varma koskeeko tämä kaikkia vaatteita mutta aika näyttää ja minä ainakin käyn katselemassa.

Tykkään tosi paljon paidan trikoosta, sen pinnasta sekä tunnusta. Mitoitus myös vaikuttaa sellaiselta normaalilta, eli en edes epäile että olisi liian kapea mistään kohdasta. Hieman pöhköä mutta odotan jännityksellä käyttökokemuksia ja millaiseksi vaate muuttuu käytössä sekä pesussa. Nyt paita vaikuttaa ihan järjettömän laadukkaalta hintaansa nähden.


Oikein rentoa perjantaita kaikille !


4 kommenttia:

 1. Ei oo totta! Ostin samaisen paidan meidän pojalle TÄNÄÄN Cossilta koossa 86/92. Ja myyjä tosiaan kertoi että uuden sesongin tuotteita alkaa tulemaan koossa 86/92 ja jatkuu juurikin sinne 122/128 saakka. Postaus myös tulossa mutta ehdit ensin ;D Hirmuisen ihana kauppa ja lompakko kevenikin aika kivasti sieltä lähtiessä...

  VastaaPoista
 2. Ihana harmaa raitapaita!♥ Kävin tänään ihan lähellä, mutta koska jouduimme odottelemaan liian kauan palvelua eräässä toisessa liikkeessä, jouduin jättämään COSsin väliin kun mukanani oli todella kiukkuinen taapero. :D Uusi yritys ehkä viikonloppuna.
  Onpa mukavaa jos kokoja lisätään, sehän kertoo sitten siitä, että mallisto myy. Nyt pienin koko on ollut se 98, ja joistain malleista se on ollut E:lle ok, mutta yksi raitapaita jonka viimeksi ostin (rusk/valk) oli kyllä tosi iso. :( Samoin meidän harmaa takki. Mutta laadusta täytyy sanoa, että olen ollu tosi tosi tyytyväinen, sekä naisten että lasten vaatteiden laatuun. ♥ Hups, tästä tuli kauhean pitkä kommentti.. :D

  VastaaPoista
 3. Hih, minä postasin juuri samasta aiheesta alkuviikosta ja sama harmaa raitapaita meillekin tuli!

  VastaaPoista
 4. kiva paita ja sulla hyviä kuvia, mitä kameraa käytät?
  Mitä objektiiveja? kamera hajosi ja uutta etsin..

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥