16.6.2012

Alppiruusupuisto

on nyt kukkaisimmillaan.
Kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa.

8 kommenttia:

 1. Hienon näköistä. Ja kettu!? Muistelen että teit tästä paikasta postauksen myös viime kesänä? Piti jo silloin mennä... ;)

  Niin ja hei me tehtiin sun innoittamana kesälista. Tuleekos teidän lista taas tänä kesänä tänne?

  VastaaPoista
 2. Moikka Nina :) Joo, käytiin. Ollaan tässä kuussa tehty tismalleen samat asiat ja samoina päivinä ku viime vuonna -että käyt vaan tuosta arkistosta tsekkaamassa =D Ja kettu, mutta kun olen niin taiteellinen valkokuvaaja niin päätin tarkentaa viereisiin mäntyihin.... joo, ja sitten se lähti. Oli kukka-asetuksilla kamera kun en ajatellut törmääväni villiin luontoon samalla. Mutta menkää huomenna, ehkä näette repolaisen :) Ja kesälistä tulossa... tulossa... joo, teen.

  VastaaPoista
 3. Just että se kettu vaan sattu sun kuvaan. Tyypillistä. :D

  Huomenna ei päästä kun pitää juhlia Erikan 1-veet. Kivaa sekin. :)

  Teet kesälistan jos jaksat ja ehdit, ei ressiä.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas kerran! Pakko kysäistä, kun en itse ole hyvää ratkaisua löytänyt... Miten arkistoit valokuvasi? Itse olen kansioinut vuoden ja kuukauden mukaan, mutta en ole siihen ihan tyytyväinen... Kuinka paljon muuten käsittelet kuviasi ennen kuin laitat ne tänne blogiisi?

  VastaaPoista
 5. Nina, no vähän niinkuin :D

  Iina, kiitos ♥ Ja arkistoin valokuvani niinkuin kone sen tekee. ELi kun puran kamerasta kuvat niin kone tekee niille päivämäärällisen kansion. Ja en edes ehdi nykyisin poistaa kaikkia epäkelpoja kuvia joten koko valokuvaarkisto on yksi suuri sekasotku :( Olen todella kehno sillä sektorilla mutta syytän ajanpuutetta ;)

  Käsittelen kuvia mielestäni todella vähän -johtuen siitä syystä etten osaa. Haluaisin kuvata raw:na ja käsitellä ammattimaisesti mutta kun ei taidot riitä eikä aika opiskeluun. Osaan käyttää Gimpin levelssiä ja se on suurinpiirtein siinä :D Lisään tietty tekstit, pienennän ja joskus (lue: tosi harvoin) croppaan jotain kuvaa. Latasin PhotoScapen koneelle sillä siinä on sellainen "vanha kuva" asetus ja jotain muita sellaisia valmiita juttuja joita joskus käytän.

  VastaaPoista
 6. hienot on kukat mutta tytön kampaus on ihan uskomaton! siis vau <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos Pieni Lintu =) Tunnen huonoa omaatuntoa kun en kommentoi blogiisi läheskään niin paljon kuin pitäisi. Mutta käyn joka päivä, sulla on se taito näyttää kauneutta ♥

  Missu, kiitos :) Yritän ottaa noita hiuskuviakin kun joskus on pyydelty. En tosiaan ole mikään mestarikampaaja mutta yritän aina mahdollisuuksien mukaan hieman jotain keksiä :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥