27.5.2012

Vielä roikutaan mukana!



Ja me kieputaan keväthärdellissä. Voimistelu on jo päättynyt, uimamerkki odottaa ompelua, tenniksestä en tiedä, poika aloitti kesä-Parkourin ja tytön tanssin Kevätnäytös on tänään. Ensi viikolla parit kevätjuhlat, yhdet lakkiaiset ja.... mitähän olen unohtanut... Mies palasi eilen reissusta ja nyt ei kuulema lähdekään kun vasta parin viikon päästä ja vain yhdeksi yöksi -takapenkillä tuli hyvin hiljaista kun lapset prosessoivat tietoa että wautsivau, isi onkin kotona. Ja sitten se ilmoitttautuminen harrastuksiin; ARGH! Kaksi ilmottautumista tehty, kaksi jäljellä -tähtäämme sadan onnistumisprisenttiin.

Blogin puolella on tarkoitus ryhdistäytyä myös, niinkuin joka kesäkuu. Palaan vielä aiempiin postauksiin kommentein ja yritän saada vastausnopeuden taas lukijaystävällisempään suuntaan. Kiitos teille tuhannesti jotka olette ehtineet täällä käydä ja ajatuksella viestejä kirjoittaa ♥ Jokainen kommentti ilahduttaa suuresti ja tuo arkeen hymyn huulille sekä hyvän mielen. Olette blogin ja välillä myös meidän arjen yksi kantava voimavara, kiitos ♥ Poden huonoa omaatuntoa ja olen pahoillani etten ole ehtinyt vastailla, mutta ajan pitäisi paremmin riittää nyt kun saatiin toinen lapsi-ja kotivastaava kotiin.





J kävi eilen parturissa. Hän sai uuden lippiksen Stokan -20% alesta mutta eihän se pysynyt päässä kun pojalla on pienen kylän verran hiuksia. Eilen kun minä ja tyttö katsoimme tunnin La Arti Per Via -esitystä, harvennettiin pojan päätä varsin lyhyeen kesämalliin. Samalla sain todisteen että korvatkin siellä on... vaikka aina ei tunnu siltä. Pojan kevätlukukukausi koulussa on muuten mennyt yli odotusten. Innolla odotamme todistusta ja olen yrittänyt miettiä miten voisimme muistaa häntä koulun päättyessä. Ehkäpä lahjakortti Verkkokauppa.comiin, niinkuin eräälle tulevalle ylioppilaallekin.
ps. Bodenin shortsit on aika vaativat yläosan suhteen, löysin kuintenkin Name I:tä kaksi täydellistä ja  k a p e a a  paitaa shortsien kaveriksi, yhteishintaan 14,95 [se toinen paita on vaaleansiniturkoosi].




Ja tämä toinen tänttärä tässä! Tämä se tykkää vieläkin kivistä ja rakastaa kesää ja lämpöä. Vihdoin on odotus palkittu ja ei tarvitse enää laittaa takkia, helmat saa hulmuta ja varpailla mennä pitkin kesäretkiä. Hän ei jatkakaan nyt enää tanssia vaan voimistelua, ja halusisi myös jatkaa uintiharrastusta, katsotaan miten käy. Eilen kävimme Padmén kanssa keskustan Noa Noalla ja pitää ehdottomasti palata sinne ilman lapsia. Myös lasten osasto liikkeessä on kattava ja ostinkin tytölle pitkähihaisen ohuen neuleen kesäksi. Pitkillä hihoilla ja valkoinen mutta muuten vastaava kuin kuvissa näkyvä toppi. [Toppi on muuten ysmystä kuin myös nappikaulakoru] NoaNoa pääsee paljon paremmin oikeuksiinsa mielestäni livenä ja merkillä on paljon juuri tuollaisia hyviä perusvaatteita.  Hame on Zarasta ja löytyy kaapista myös vaaleanpunaisena. Ihan  t ä y d e l l i n e n, sen jälkeen kun lisäsin valkoisen hameen rusettiin nuo pienet helmet.




Eilen aamupäivällä oli olotila lähelle pimahdusta. Ehkä kaikki se stressi ja kiire huipentui kun mies vihdoin palasi reissusta kun useamman sattuman yhteissummana lauantaille oli kasaantunut kohtuuton määrä tehtävää. Raahasin tavaroita pitkin Tapiolaa, sotkimme vaatteemme penkillä jonkun muun jättämiin jäätelösotkuihin ja samalla tuijotin kellotaulun pysähtymätöntä sekuntiviisaria ...ja olisi tehnyt vain mieli kiljua. Onneksi iltapäivä ja ilta meni paljon lepposammissa tunnelmissa Hietsussa ja aikataulutkin unohtuivat lasten leikkiessä ja peittäessä isiä hiekkaan. Kyllä tämä tästä, enää puolitoista kuukautta kesälomaan ja sitten otetaan kelloista patterit pois! [ranteestahan kelloa ei voi ottaa pois... ]


Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille,
nauttikaa hetkistä
ja
muistakaa syödä oikein paljon jäätelöä!


8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia - jäätelöä on pakastimessa kyllä..näytti välillä jo vähän uhkaavalta, mutta mies toi kauppareissulta täydennystä perjantaina. ;) Ja jätskiauto tulee huudeille ensi viikolla. :P

    Tuosta kellon tuijottamisesta tuli mieleeni elokuva, joka hiljattain katottiin - In time - tosi hyvä ja vähän erilainen, suosittelen jos tykkää oudoista leffoista. :D

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihanaa, kun ei tarvitse pukeutua moneen kerrokseen vaatteita.
    Sellaista haluaisin kysyä ja toivoa, että voisitkos taas laittaa siun omia asuja tänne? Mä niin tykkäsin :)

    VastaaPoista
  3. Kiirettä pukkaa, mä saan hengähtää vasta heinäkuun alun jälkeen, duunit painaa siihen asti päälle.

    Ihania noi hietsun kuvat, koskakohan me ehdittäis sinne asti retkeilemään...
    Ja jädee on pakkasessa, kiitos muistutuksesta - unohdin ihan kokonaan ostaneeni:)

    VastaaPoista
  4. Hei vaan,

    missähän päin on tuo keskustan (Helsingin?) Noa Noa?

    t. Tarja

    VastaaPoista
  5. Pinei Lintu, pitääkin mennä tutustumaan elokuvaan imdb:iin, kiitos vinkistä :)

    Anonyymi, wautsi, kiitos ♥ Katsotaan nyt kun mies on kotona jos jotain kuvia saisi. Ostan itselleni tosi harvoin vaatteita ja samoissa jutuissa pysyn ettei näissä kamalasti ole nähtävää :) Mutta katsotaan...

    Katri, unohdan myös aina omat sorbetteni pakkaseen =) Kovalta kuulostaa teilläkin tahti... jospa treffattais yhdessä hitsussa joku päivä ;)

    Tarja, Noa Noa löytyy Helsingistä ihan Kampin vierestä. Eli Yrjönkatu 34.

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo Padmen asu! Samaa mekkoa oon zarassa katsonut mut nyt tajusin et meillä on hiukan vastaava loffilta kaapissa, et kiitos inspiksestä (taas)!

    VastaaPoista
  7. Missäs jalat? :D Ihastuttava kuva toi viimeinen! Minun tyttäreni muistuttaa kovasti tietyissä kuvakulmissa sinun tyttöäsi, joskus ihan hämmästelen
    samanakaltaista olemusta, vaikkeivät muuten olekaan samannäköisiä. Kauniita kuvia.
    Aurinkoista jatkoa!
    - Valo-

    VastaaPoista
  8. -Valo- kiitos ♥ Tosiaan mietin itsekin missä jalat on, mutta joko tyttö levitoi tai sitten valo ja hiekka on ovelasti piilottanut jalat :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥