12.5.2012

Huomenna on

äitienpäivä,
ja haluankin toivottaa kiireetöntä äitienpäivää kaikille äideille!Olimme vappupäivänä käymässä Jarvenpäässä. Siellä oli ihan tosi kiva puisto jossa oli ihan mahtavan värikäs kiipeilyteline, ihana! Valitettavasti tuuli niin kovaa ja kylmästi että lähdimme aika nopeasti pois ja palasimme Tapiolaan josta löytyi ehkä vapun lämpimin paikka.


Tapiolan uima-altaan amfeilla ei tuullut yhtään. Meillä oli pientä evästä mukana ja viihdyimmekin muutaman tunnin ihan vaan lekotellen ja allaspalloa(?) pelaillen. Yritän saada taas jotain tolkkua ulkokuvaukseen, kaikki säädöt ihan pielessä ja ihan kun koko kuvauksen opettelu pitäisi taas alottaa alusta. Neljän aikaan lähdimme tytön kummeille kylään syömään ulkona grilliburgereita ja kesän ensimmäisiä muurikkalettuja. Ihan mahtava vappu, juuri sopivan letkeä. Liian harvoin on sellaisia kiireettömiä päiviä, pyhäpäiviä kauniilla ilmalla. Liian harvoin voi vain maleksia vailla useita aikatauluja.
Kiireettömästi sunnuntaihin,
huomiseen,
äitienpäivään.

4 kommenttia:

 1. Niin elämänmakuisia kuvia taas, ihania! Oikein mukavaa äitienpäivää sullekin! <3

  VastaaPoista
 2. Hei! Luen säännöllisesti blogiasi, todella harvoin kuitenkaan kommentoin. Nyt vaan täytyy sanoa, että sielu lepää, kun kuviasi katselee. Ja kaunista tekstiäsi lukee. Tämä on sellainen hyvän ja rauhallisen mielen blogi, kiitos siitä.
  Hyvää äitienpäivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tapiolan Amfit, ah! Lapsuuteni uimapaikka!
  Hyvää äitienpäivää! Tulipas huutomerkkejä, täällä aina innostun.
  CalGirl

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥