15.5.2012

C´mon,

mennään kävelylle!

Ajoin tänään rivakasti töistä kotiin sillä lupasin J:lle että tullaan tytön kanssa hakemaan hänet tenniksestä. Padmén potkulaudan jätin aamulla päiväkodille ja J:n kanssa sovittiin että menee omalla potkiksellaan hallille. Nopeasti nappasin kotoa kameran mukaan ja vielä jostain päähänpistosta vaihdoin siihen viisikymppisen. Se on se minun toinen putki, harvemmin ulkoilutettu, Canon EF 50mm f/18 II. Eroa zoomiputkeen on kuin yöllä ja päivällä; tässä on valovoimaa muttei kantamaa ja rajaamiseen pitää liikuttaa koko kuvaajaa. Mutta bokeh toimii!

Kävelin siis päiväkodille ja tytön kanssa tennishallille ja kolmeen pekkaan jatkettiin siitä Tapiolaan. J:n makunystyrät ovat Subwayn sämpylöiden kanssa kavereita ja meidän pikku herkkunassu sai jättisupersuklaamurukeksin kuten isovelikin. Jälkiruoaksi vielä (toim.huom. Missä oli pääruoka?!) jädet. Matkaan ...

Sillan graafisuus saa aina huokaamaan.


Tämä tässä on odottanut jo useamman päivän että pääsee poimimaan kukkia.


*ringring*      "Äiti, ruo mulle vesipullo, mä unohin"

Pikkusisko kiukuttelee alavasemmalla / ulkopelikausi avattu.


Taimia.


"Äiti *tsishihii* mulla on kaksi keksiä.... ei ookaan, huijasin! *tsihihii*"


Muistakaa katsoa ylös, siellä se kesä on.


Ainiin, katuliidut!


Toin aina omalle äidille lapsena kukkia ja ne laitettiin tuohon samaan emalikuppiin.

Toimitus on hukannut kaikki J:n lippikset joten kävimme katsomassa Stockalla valikoimaa. Emme päässeet yksimielisyyteen joten olisiko vinkata suunnilleen hiekanväristä lippistä, rento surffarityyli, hinta sopiva? Henkkamaukan nettisivuilla oli yksi vaihtoehto mutta muitakin saa ehdottaa.

KESKIVIIKKOJA !

TÄNÄÄN MUUTEN OLI VALOKUVAUSPÄIVÄ 2012

13 kommenttia:

  1. Ja lisäksi tänään oli loistavin päivä kuvata vuonna 2012 :)

    VastaaPoista
  2. ! no juuri kuulin saman uutisista =D
    Ehkäpä tästä tulee traditio...

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia - ite tykkään eniten käyttää kiinteäpolttovälistä linssiä. :)

    VastaaPoista
  4. Sä se sitten osaat!Aina niin upeita kuvia, pääsispä joskus itse samaan. Auttasko jos alottais vaikka sen käyttöoppaan lukemisella? :D Mulla on toi sama objekti. Hinta/laatusuhde tosi hyvä!Mikäs se sun toinen putki muutes on?

    VastaaPoista
  5. Mulla on sama linssi ja sillä tulee kyllä valovoimaisia kuvia, etenkin hyviä muotokuvia. Sisätiloissa putki tuntuu usein tosin himppasen pitkältä.

    Uusi kamera muuten tilattu, oon ihan liekeissä!! Pitäisköhän alottaa sen kunniaksi blogi?

    CalGirl

    VastaaPoista
  6. Pieni Lintu, sepä se... Olen itse niin jämähtänyt/ihastunut siihen zoomiin koska saan lapsista helposti kovooja kuvia ilman että tarvitsee loikia kuin aropupu pitkin poikin :D

    Kiitos Sini ♥ Se toinen on Canonin 18-135 ja kuten yllä totesin love it ;) Manuaali auttaa varmasti... olen itse päässyt joskus ekan kameran kanssa puoleen väliin. Sitten sain uuden kameran kanssa sellaisen Canonin valokuvauskirjan joka vaikutti loistavalta, pääsin siinäkin puoleen väliin ja aion vielä lukea loppuunkin asti ja ehkä uusiksikin. Mutta eniten tämä homma minulla lähtee sisältäpäin ja kokeilemalla, voit ehkä kuvitella paljon on niitä kokeilukuvia ja huteja :)

    Calgirl, ehdottomasti pitää! Ja tulet tänne heti raposrtoimaan että löydän paikalle ;)

    Nyt työn touhuun, palaillaan!

    VastaaPoista
  7. Hei, suunnilleen hiekan värisen lippiksen (sellanen kankainen, John Lennon??-tyylinen) tuli vastaan Hakaniemen Sokoksella, oisko ollu peräti Fredriksonin, siellä miesten puolella... ite pienipäisenä naisihmisenä aina kuolaan miesten hattujen perään ku naisten lippikset ja muut on aina nii tylsii.. mut ku on pieni pää ni ei paljo miesten osaston löydöt ilahduta...:/ ainakaan oman nupin osalta. Hintaa en muista... Aurinkoa ja sirkutusta kevääseen, ihan kohta alkaa KESÄ! :)
    T.Natjuska

    VastaaPoista
  8. Ai teilläkin treenataan tennistä. Meillä pelaa kaikki lapset. Minkä hintais treenaaminen on Suomessa ja mitä sillä rahalla saa?

    VastaaPoista
  9. Anonyymi, kiitos vinkistä, en ollut edes ajatellut että voisin katsoa tosiaan ne miestenosaston lippiksetkin, pojallahan on jo samankokoinen pää kun minulla :)

    mizyena, hirvittävän hintasta =D En nyt suoraan sanoen muista tarkemmin. J pelaa noin neljän hengen ryhmässä, on pelannut jo viitisen vuotta, opettajan johdolla siis.
    Pelasin itsekin ennen ja tarkoitus olisi taas kentille päästä jossain vaiheesa. Tyttö kuulemma haluaa myös mutta on vielä liian nuori mielestäni, ehkä vuoden-parin päästä voisi aloittaa.

    VastaaPoista
  10. Vihreetä, melkein kesä siellä etelässä! Mukavia arjen kuvia jälleen olet ottanut. Muistaisi itsekin kantaa kameraa mukanaan joskus vaikka ihan vaan kauppareissulla.
    Ja nää 5-vuotiaat on hurmaavia just tuossa huijaamisessa, kaks keksiä, tshii! ;)

    VastaaPoista
  11. Hei ohi aiheen, mutta 7.4 tehty postaus huone niin mistä on ostettu tuo vaaleanpunainen säilytyslaatikko, jossa on valkoisia palloja? Kiitos. Linnea

    VastaaPoista
  12. Kutjuska, nyt on alkanut vihertää ihan muutamassa päivässä :)

    Linnea, tarkoittanet tytön vaatteiden säiilytyslaatikoita. Ne on ostettu joskus noin 4 vuotta sitten Hobby Hall:sta.

    VastaaPoista
  13. Moi!
    Ihania kuvia ja makee huppari neidillä ;)
    Aurinkoista päivää ja ihanaa kesän odotusta. Vai tuliko se jo, odotus ohi...JEEE!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥