16.9.2011

100%


Joskus sitä löytää itsensä yllättävistä tilanteista.
Vaikka niin,
että seisoo kaupassa jossa ei käy,
[koska on taannoin pettynyt laatuun]
josta ei osta mitään,
[ja valikoimaan]
neulemekko kädessä,
joka tuntuu hyvältä
ja näyttää tosikivalle.
100% cotton

Seppälästä.  

Näitkö muuten eilen karhun Kehä III:n sisäpuolella?
Se oli minun pikkukarhuni ♥
Sanokaa nyt joku, että tekin käytte joskus kaupassa karhuna tai vaikka kissana?
Että kun on ollut päiväkodissa roolileikki päällä, niin ei pestäkään naamaa vaan
mennään ihan täysillä hassuna vaan.


HAUSKAA VIIKONLOPPUA !

24 kommenttia:

  1. Vau mikä mekko, just tänään kävelin Seppälän ohi, eihän siellä mitään ole:)

    VastaaPoista
  2. Suloinen karhu ja suloinen mekko. Täytyy siis itsekin vierailla kaupassa josta en oikeasti koskaan löydä mitään=)

    Ja minä olen ihan aikuisena käynyt hakemassa lapset päiväkodista intiaanin sotamaalaus kasvoissa=) Meillä oli töissä (olen siis lastentarhanope) intiaanijuhlat enkä tietenkään muistanut aamulla ottaa mitään meikinpoistoaineita mukaan. No ajattelin että päiväkodissa ymmärtävät kollegaa. Ja ymmärsiväthän nuo, tosin snaoivat ettei ehkä kannata kannata muualle tuon näköisenä emnnä=)

    VastaaPoista
  3. oi söpis mekko, ja karhu!

    VastaaPoista
  4. Oho, Seppälä?! Suloinen mekko ja suloinen nalle! :)

    VastaaPoista
  5. Olin tänäänkin perjantairuuhkassa ruokakaupassa kahden merirosvon kanssa :) ihanaa piristystä arkeen! Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  6. Suloinen mekko ja vielä suloisempi pikkukarhu :)

    VastaaPoista
  7. Ihana pikku karhu ja mekko. Mullakin on ennakkoluuloja kohtaan, kun laatu joskus sata vuotta sitten ei ollut kovin hyvää. Meillä on isommalla neidillä ollut muutamia lahjaksi saatuja Seppälän vaatteita ja ne ovat kestäneet yllättäen hyvinä pesusta toiseen.

    VastaaPoista
  8. Apua,onko mun nyt mentävä kauppaan,jossa viimeksi kävin teininä...? Seppälä yllätti, ihana mekko! ViitsinkÖhän kertoa...Mulla on sellainen lahjaksi saatu kruunu, jota käytän merkiksi vapaapäivästäni: kruunu päässä äiti ei pyykkää, passaa eikä kokkaa :D Joskus se unohtuu päähän kaupunkireissullekin ja sekös lapsista on hauskaa :)

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. En KOSKAAN käy siellä. Joskus teininä kävin AINA, en oo vuosiin käynyt...ei kun hei, yhden t-paidan ostin kaksi vuotta sitten esikoiselle, Muumi-teepparin.

    VastaaPoista
  11. Mä tein lapsille vappuna kissa-asut, ja ne rakastui niin että vaeltelivat kissoina vaikka kuin monta päivää ympäri kaupunkia :)

    VastaaPoista
  12. Söpö pikku karhu!

    Heh, mä löysin tässä taannoin huivin just samaisesta kaupasta, jossa ikinä ei ole mitään. Ens kerralla pitää varmaan kävellä perälle asti kattoon lastenvaatteet:)

    Meillä kulkee matkassa salapoliisi, hattu päässä. Aito hattu on ihan joskus aikoinaan isoveikalle ostettu Sherlock Holmesin museosta.

    VastaaPoista
  13. Meillä on yksi viisi vuotias kissa. Kissanviikset löytyvät naamasta harva se päivä. Ja Kerran poika ja sen kaveri leikkivät lentäviä vetureita ja juoksivat ulkona vaaleanpunaiset siivet selässä. Pojat olivat tosin 3 ja 4 v.

    VastaaPoista
  14. Ihana karhu. :)
    Ja vitsit, mikä mekko! Eipä ole todella tullut vuosiin asioitua seppälässä, täytyykin käydä. :)

    VastaaPoista
  15. Hih, mä en edes tiennyt että Seppälässä on myös lasten vaatteita... Taitaa siis olla aikamoisen monta vuotta kun olen siellä viimeksi käynyt, joskus teininä ehkä?

    Täällä näkee lapsia todella usein rooliasuissa kaupoissa ja leikkipuistoissa, milloin hämähäkkimiestä, milloin keijua...

    VastaaPoista
  16. Nätit sekä karhu, että mekko! Oliko minkä hintainen, jos saa udella? Oliko pituus polvimittainen vai sellainen tunikamainen pepun alle?

    VastaaPoista
  17. Kaunis mekko ja suloinen karhu :-) Mitä olet tykännyt käytössä ja materiaalina Napapirjin takista? Mä olen haaveillut samanlaisia meidän katraalle seuraavaan välikauteen, niin käyttökokemuksia kaipailen...

    VastaaPoista
  18. Seppälä on kokeilussa ekaa kertaa lapsen osalta meilläki, ku oli niin ihanan värisiä ja tuntoisia harmaita housuja siellä. Pari pyykkikierrosta jo käyneet ja vaikuttaa hyvältä - iloinen yllätys! :)

    Ihanaa iloa tuottava karhu <3

    VastaaPoista
  19. Mä kävin kesällä ostamassa hihattoman pojalle ja tanssihameen tytölle samasta S:stä, josta en koskaan mitään osta. Mutta oli tullut kävelyreitin varrelle uuteen paikkaan, niin piti kurkata.

    Meillä mennään suoraan ties mistä ja minkänäköisinä suoraan kauppaan. Kivempi tiikeriksi laitettuna kuin hiekkikselta noudettuna =), vaikka joskus on myös jälkimmäistä. Itsekään en ehdi töiden jälkeen sen kummemmin kodin kautta käymään ;D

    VastaaPoista
  20. Heipähei ja hyvää iltaa :)

    Nina, kuulisitpa miten se murisee ;)

    H, arvaappa monta kertaa olen tehnyt saman...

    5xmamma, kävin kuvittelemaan sinua inkkariasussa =D

    Kiitos Anonyymi :)

    Jonna, no todellakin OHO :D Joskus kannattaa tehdä jotain uutta, voi tulla kivoja yllätyksiä...

    Anonyymi, tuokin kuulostaa piristävältä -pitäisiköhän meidän ottaa ihan tavaksi lähteä aina välillä asioille ihan eläiminä :)

    Kiitos Anskuliini ♥

    Oliviah, en ole ikinä ollut suuri Seppälän käyttäjä... joskus vuosis sitten kuitenkin innostuin yhdestä tuoteperheestä ja hamsteroin niitä -ja pettymys oli karvas. Mutta, otetaan erä II ;)

    Miikkis, kyllä on ;) Ja oikeasti?! Mä haluun kans semmosen kruunun- Siis aivan ehdottomasti!

    Pieni Lintu, sama vika Rahikaisella ...paitsi toissapäivänä ;)

    Eppusen kaapilla, karhu kiittää ♥

    Susanna, :D Kuulostaa hyvältä, etenkin näin syksyisin kaupunkikuva onkin vähän masentavan yksitoikkoinen...

    Katri, mäkin löysin. Luulin ostavanai huivin jossa oli alehintana 5 e. Ovh 14,95. Mutta se jäikin maksamaan vaan 2,50 :D Sellanen ihan perus, sininen, seppälähuivi :]

    Wempula :DDD

    Emmi, matkaan siis!

    Sarita :D On siellä, mutta ne alkaa jostain isommasta koosta, siis ihan vauvoille ei mielestäni ole.

    Anonyymi, saa tietysti udella :) Mitta on sellainen tunikamainen mielestäni (ei olla kokeiltu vielä). Riippuu tietysti minkä koon ottaa. Meillä on tuollainen vähän reilumpi kun tiedän että leveyttä ei silti liikaa ole. Hinta oli 19.90... Ei niin halpa kuin henkkiksen mekot mutta mielestäni materiaali tuntui paljon paremmalta.

    -M-, olen tykännyt ♥ Itseasiassa tänään juuri miehen kanssa puheltiin että näissä voisi pysyä, jos vaan värit pysyvät sopivina.

    Tuo pojan valkoinen takki oli ihan ketjuöljyssä ja LIASSA. Siis oli niin sontanen että ei tosi ja hihansuistakaan ei näkynyt valkoista. Vähän rapsuttelin kynsiharjalla ja sappisaippualla ja heitin koneeseen -ja takki on kuin kaupasta haettu :D Ok, pari alle millin kokoista mustaa pistettä ketjurasvaa mutta muuten... Olin ällistynyt :D Noi menee myös aika pieneen tilaan, mikä on kiva homma kesäreissuja ajatellen, eli suosittelen kyllä :)

    Katjuska, jospa ne on nyt jotenkin uudistaneet, koska tuntuu että positiivisia kokemuksia löytyy :)

    Mari A, no sehän se on... kun meilläkin on tossa Seppälä ihan matkanvarrella -ja silti olen onnistunut aina kiertämään :D

    Olipa mukavaa kun kaikki kävitte ♥... aloin jo todella miettiä että käykö täällä ketään... Mutta selkeästi käy joten jatketaan =)

    VastaaPoista
  21. No nyt on pakko munkin käydä Sepälässä! :-D Ihan samat traumat taitaa täällä monella olla, kuvittelen laadun edelleen samaksi kuin silloin omassa lapsuudessa/nuoruudessa.

    Juuri vähän aikaa sitten ystävän kanssa pohdittiin, että Seppälän pitäisi satsata todella rajusti imagomuutokseen, että pystyisi kilpailemaan ruotsalaisketjujen kanssa.

    Söpö karhu, olisipa tullutkin jossain vastaan! :-)

    VastaaPoista
  22. Aika hauska muuten - kaikki käyny teininä viimeksi.. :D

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥