26.9.2011

Tervetuloa ostoksille !Huomenna vien Nellaan ja Nuttuun paljon vaatteita, kenkiä, kirjoja ja leluja myyntiin. Suurin osa vaatteista on tytön, koossa 86 cm - 116 cm mutta mukaan mahtuu myös muutamia pojan vaatteita ja kenkiä. Hinnoittelussa voin olla aivan metsässä, sillä lähi-historian kokemukset hintatasosta rajoittuvat Akseliin ja Kanuunaan -jotka ilmeisesti eivät ole aivan realistisia kaikkien pyyntien osalta. Katsotaan miten kauppa käy. Kyllä tässä on paljon tavaraa jotka menisivät hujauksessa Huutiksessakin mutta aikataulullisesti tämä on nyt minulle ainoa vaihtoehto. Kaikki vaatteet ja tavarat eivät tule mahtumaan pöytään sillä tavaraa on  p a l j o n, keittiöstä rullaluistimiin -mutta täydennän pöytää sitä mukaan kuin tyhjenee. Nella ja Nutussa on eri pöydät kengille, ulkovaatteille ja leluille -mahdollisesti laitan myös näihin pöytiin myytäviä tuotteitani, eli kannattaa tsekata huolellisesti :)

Ja heille jotka eivät vielä tiedä: Nella ja Nuttu on lastentarvikekirpputori Espoossa. Lähellä on mm. Iso Omena ja tänne pääsee helposti linja-autolla liki mistä vain. Eli nyt kaikki syysretkelle ja kierrätysostoksille !

Ja ennen kun joku kysyy, jonkun mielessä se kuitenkin on... en saanut tästä rahaa. Tulen heti kertomaan jos Nellan ja Nutun omistaja muistaa minua vaikka ilmaisella pöydällä ;)

9 kommenttia:

 1. Hyvä, kun muistutit! Huomenna siis sinne, ainakin pikakäynnille tytön tanssitunnin aikana :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi kun olette siellä espoossa.. Juurikin 90cm vaatteita tyttärelle hakusessa! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi :)

  Ruususuun äiti, lohdutan -ei niitä ole kuin ehkä kaksi :) Suurin osa on 110, sitten 104 ja sitten 116 senttisiä ;)

  VastaaPoista
 4. Toi piilomainontahössötys on mennyt ihan älyttömäksi jo, antaisit olla.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, jos en olisi kirjoittanut tuota -olisi seuraava näsäviisas anonyymi kysynyt että olenko saanut rahaa tästä "mainoksesta", tiedät sen itsekin ;)

  VastaaPoista
 6. Vaikutti kyllä oikein kivalta lastenkirppikseltä, ihanan valoisa. Täytyy taas poiketa!

  Se on kyllä jännittävää, miten vähän kirppiksillä on poikien vaatetta myynnissä - näppituntumalla heittäisin, että mekkoja ja muuta vaaleanpunaista on aina noin 80 % myytävästä; sen näkee ihan silmällä, kun ottaa yleiskatsauksen kirppikselle! Poikien vaatetta sitten löytyy toki vauvakoossa, mutta muuten alkaa olla tiukkaa.

  Onhan se toki tutkimuksissakin todettu, että tytöille ostetaan enemmän vaatetta, mutta kai siinä joku muukin asia täytyy olla. Ehkä pojat kuluttavat vaatteet enemmän puhki..? Tai niitä kierrätetään lähipiirissä enemmän...?

  Tästä talosta ei pojat lopu eikä kyllä, hyvänen aika sentään, vaatteetkaan, joten poikkeus sääntöön ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, saimme oikein mieluisan kasan housuja (ja vähän muutakin), samoja mitä meillä on juuri jäämässä pieneksi niin isommassa koossa :)

  VastaaPoista
 8. Ja piti lisätä, että tein muutaman löydön myös muista pöydistä, viime kerran käynnin perusteella en olisi mennyt uudelleen ilman mainostasi, nyt ehkä käytävä uudelleenkin!

  VastaaPoista
 9. mulla loppuu huomenna pöytä nellassa ja nutussa, todella hyvin on kauppa käynyt :) myyjä on musta tosi ystävällinen ja siivoa kaikki pöydät kerran päivässä plus oikoo niitä aina kun on aikaa.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥