29.5.2011

Ihan kohta,
on aika ruusujen,
musiikin ja esitysten.
On aika hengähtää,
koulusta, harrastuksista, töistä.
On aika kiittää ja kumartaa.
On aika viettää kesää.

11 kommenttia:

 1. Näinpä.Itse haluaisin välillä keksiä jotain muuta hoitotädeille kuin kukkaa..
  Suloinen tyttö

  VastaaPoista
 2. Meidän lapsilla oli jo ennen äitienpäivää päiväkodin kevätjuhlat, mutta pian juhlitaan esikoisen ekaluokan loppumista.
  Meillä pienemmät ovat päivähoidossa melkein koko kesän ja koululainen saa kesäloman. Itse vietän lähes koko kesän töitä tehden. Pienenä ihmetyksenä on, miten ekaluokkalainen pärjää kun hänelle ei ole mitään hoitoa, eikä uskalla olla kotona vielä yksistään.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat!
  Kesä tulee, mieletöntä!
  Meillä ei ole kukitettavia tänä vuonna. Tai kyllä, poikieni MIELETÖN puheterapeutti pitää kyllä kukittaa kauniisti. Pojat kun eivät jatka hänellä enää syksyllä. Hän on auttanut heitä niin paljon ja haluan muistaa häntä. Tosin, ei kai terapeutteja yleisesti kukiteta, tai en tiedä. Mutta häntä haluan kiittää, sillä en tiedä miten asiat olisi ilman hänen apuaan.
  Nautitaan kesästä!!!

  VastaaPoista
 4. Meillä on tänään eskarilaisen viimeinen eskari päivä. Tyttö teki kortin hoitotäteille. Ädillekkin meinas tulla tippa linssiin..nyt se esikoinen on jo niin iso että koulutie alkaa. Syksyllä ihan uudet kuviot, mutta ensin vietetään ihana ja toivottavasti lämmin kesä!

  VastaaPoista
 5. Meillä on vielä muutama viikko kouluja ja osa harrastuksista jatkaa läpi kesän mikä on kiva kun ei ole matkustamassa suomeen niin on jotain rytmiä ja kesäohjelmaa lomallakin :))

  VastaaPoista
 6. Älä vaan sano, että sullakin alkaa jo loma.

  VastaaPoista
 7. Nina jep, heti kuuden viikon kuluttua ;)

  Kiva lukea muidenkin suunnitelmista ja tunnelmista. Meillä alkaa nyt tietty pompulla loma, mlemmilla lapsilla jää harrastukset tauolle mutta me puurramme vielä töissä ja tyttö päiväkodissa. Mutta kyllähän se kesäfiilis alkaa siitä koulun lopusta :)

  Mietin tuota Hipsun mainitsemaa ekaluokkalaisen yksinoloa... onkohan siellä kavereita että olisi joku sellainen tuttu piiri kuitenkin missä viettää aikaa.

  Ja minunkin pitäisi keksiä viemisiä puheterapeutille ja päiväkotiin, hieman paineita on kun pää on ihan tyhjä... vinkkejä, anyone?

  VastaaPoista
 8. älä vaan sano, että toi toinen kuva on teidän koti?
  UPEA, jos on !

  VastaaPoista
 9. No ei sentäs!
  Se on Tapiolan Kulttuuritalolta jossa likalla oli viikonloppuna ensimmäinen tanssikoulun tanssinäytös :) Meillä on ihan tavallinen 4 h+miniköökki ;)

  VastaaPoista
 10. Mekin nautimme viikonloppuna samoista rapuista, ruusuntuoksusta, jännityksestä kulisseissa ja monista monista hymyilevistä kasvoista. Upeaa! Äidille tuli pienoinen hinku mummobalettitunneille, kuten aina tanssiesitysten jälkeen ja tytär ilmoitti että hiphop on ensi kauden juttu. Kesällä valssataan omalla laiturilla : )
  S

  VastaaPoista
 11. Kauniita kuvia! Ihanaa kun nyt on niin aurinkoinen ja lämmin-kesä!Viikonloppuna oli vielä ihan eri keli..
  /S

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥