17.5.2011

DaPAM !

Palasin asioihin.

Tämä on Abercrombie ja ihanan kapea!

Ensiksi,

Dpam avaa Kamppiin.
Lauantaina, nyt tulevana,
ja lainaan:
"Mallistoon kuuluu lastenvaatteet ja asusteet 0-14 vuotiaille,
sekä tietysti sesongin mukaiset tuotteet, näin kesällä mm. uimapuvut, rantapyyhkeet, aurinkolasit jne.
Mallisto on laajuudeltaan sama mikä Ranskassa ja muuallakin maailmassa,
muutamia poikkeuksia lukuunottamatta." ( I.P./Padam)

 
 
Toiseksi.
 
Miikkis, poika viihtyi ennen kameran edessä, siis ihan viihtymällä. Sitten tuli aika ettei tykännyt yhtään, nyt on taas innostunut. Vastoin yleistä käsitystä, meidän lapset ei poseeraa, he eivät itseasiassa kiinnitä mitään huomiota kameraan, ovat tottuneet äidin harrastukseen.
Suvi, lapset kiittää ja äitikin :) Lasi on Canon 50mm 1.8. Blurrit tulee aukon asetuksilla, nuo sillä 1.8:lla. Tarkennus AF.
Anonyymi, kyllä takki on Napapijrin, ostettu Daisy&Donista. Koko 164 cm. 
Anonyymi, biitsikuvat on otettu Vuosaaressa, Kallahdessa. Siellä on hyvin matala uimaranta joka nyt on sopivan tyhjäkin ;) Valvojan penkki on suuri inspiksen lähde minunkin mielestäni.
Kiitos Hanna, sinne myös rattoisaa viikkoa!
La Petite Prinsesse, kiitos ja kiva kun palaat! Olen jo miettinyt toistanko liikaa samaa, mutta eihän täällä tietenkään ole pakko käydä jos siltä tuntuu :) Eli ilmeisesti tunne on vain minulla...
CalGirl, päädyin siihen täysin hinta-rationaalisista syistä. Tuo maksaa alle satasen ja 1.4 yli 400 euroa. Kyselin vähän ystäviltä jotka ovat käyttäneet tätä lasia ja sanoivat hinta-laatusuhteen olevan tässä loistava. Ja nyt voin hyvillä omalla tunnolla peesata heitä, hyvä on!
Kiitos Mirva ja mukavaa kun jätit kommentin =)
Anonyymi, tuossa ylempänä jo kerroinkin, eli paikka löytyy Vuosaaresta :)
Olen pahoillani etten ole taas kerennyt kommentoimaan takaisin. Blogger kiukuttelee kommenteista eli usein kirjoitetut jutut katoavat tuhkana tuuleen, tätä ilmeisesti muillakin esiintyy. Aika on myös kortilla eli pitää hieman valikoida mitä tekee, yleensä sitten valitsen laittaa lisää kuvia ja päätän palaa kommentteihin tuonnempana. Kuitenkin  j o k a i n e n  kommentti lämmittä mieltä, niitä on kiva lukea ja on mukava saada palautetta. Tiedän että moni varmasti lukisi mielellään enemmän lastenvaatteista tai ajankohtaisista tapahtumista, mutta kaikki bloggaukset teen "fiiliksellä" eli tulee aina sitä mitä tulee. Käsitöitäkin on tulossa, kun saan valmista ;) Kiitos kaikille, jotka näiden vuosien aikana ovat jaksaneet käydä, tsempata kiireessä ja ilahduttaa kauniilla sanoilla. Otan mielelläni myös ideoita vastaan, mistä voisin bloggailla, välillä on sellainenkin fiilis! Kiitos sinulle, ilman sinua täällä olisi paljon tylsempää!Nähdään Kampilla!

6 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää kivalta mallisto, mihin se siellä aukeaa? Pitää käydä tsekkaamassa.

    VastaaPoista
  2. Liike avaa siihen lastenkerrokseen jossa on myos mm. Po.p ja Bobo, kolmas kerros muistaakseni :)

    VastaaPoista
  3. Kiitti!:) Dr. G. Oogle ei osannut kertoa mitään.

    VastaaPoista
  4. Moi! Halusin tulla vaan toivottamaan teille hauskaa kesän odotusta. Tuun aina hyvälle tuulelle sun kuvista. On niin aidon elämänmakuista täällä. Bloggaat siitä, mikä hyvältä tuntuu, ei vaatimuksia(, mun mielestä. Niitä tekstejä/kuvia on kivoin nauttia myös täällä puolella.

    Hanna

    VastaaPoista
  5. Mistäs Abercrombieta sait haalittua? Oon kanssa aivan intona, kun heiltä löytyy tarpeeksi kapeita paitoja, slim fitit on ihan täydellisiä Raselle.

    Ja hieno homma toi DPAM, kiva että kerrankin jotain kivaa tulee ekana Suomeen!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Hanna ja hyvää kesän odotusta myös sinnepäin :) Ja kiitos, kiva kuulla että blogi toimii hyvän tuulen tuojana, se on juuri tarkoituskin -ei pakolla eikä vaatimuksilla vaan fiiliksellä!

    Laura, eikö ole uskomatonta että jotain tulee kerrankin ekana Suomeen :D Paita on Ebaysta, siellä niitä on ;)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥