6.3.2011

Menkäähän mäkeen,

meidänkin lapset menee,
itse sairastan kotona.

Sillä,
oli virhe,
todellakin,
mennä perjantaina ulos.
Nyt olen entistä kipeämpi.
Siis tämä flunssa,
olen itsediagnosoinut jo
poskiontelontulehduksen sekä
korvatulehduksen.
Maanataina taidan soittaa lääkärille,
ei näytä menevän itsestään ohitse.

Mutta, perjantaina kävimme hieman ulkoilemassa,
kumittimien kanssa.
Saatat myös muistaa nämä kaksi kaverusta
täältä.

Ja puvuista,
tämähän on se keissi, kun meni taas yksi periaate,
roskikseen.
Likan puvun koko 122, se 116 jäi jo pieneksi.
Nämä on aika snadia.
Kevääksi on myös vastaava,
mutta kaksiosainen, kumiasu tiksulta.
Mutta kuten todettu.
Nämä toimii syksyllä kurassa
ja
keväällä loskassa.
LASKIAISRIEMUA !

16 kommenttia:

 1. Paranemisia sinulle.

  Meillä sairastettiin 2viikkoa putkeen ja tuntuu ihan ihmeelliseltä päästä taas ulos :)

  Ja kyllä, nuo kumipintaiset ovat aivan parhaat tässä kausien välissä, päiväkoti kiittää myös.

  VastaaPoista
 2. Itse kanssa makaan flunssan kourissa kotona.
  Harmitus on suuren suuri minulle, koska tämä olisi ollut ensimmäinen vuosi kun olisin päässyt Pinjan kanssa laskiaisriehaan. Nyt omalta osin pitää jättää varmaan väliin.
  Saavat isin kanssa mennä kahdestaan.

  Pikaista paranemista sinne! Monessa paikassa tuntuu kevät flunssat iskeneen.

  VastaaPoista
 3. Kun pääsisikin ulos! Aurinko paistaa täydeltä taivaalta. Me sairastamme, sairastamme ja vielä kerta kiellon päälle. On ihan äärimmäisen tylsää sanon minä. Ja lapset.

  VastaaPoista
 4. Voi mitkä ihanat kaverukset :) Näyttää aivan ihanan raikkaalle tuossa yhteiskuvassa nuo pinkit ja turkoosit asusteet!

  VastaaPoista
 5. Voiiii eiiiii! On kurjaa olla entistäkin kipeämpi. Tämä tauti tuntuu kiertävän lähes kaikki. Poskiontelontulehdus kyllä vie voimat todella pahasti.
  Itsellänikin on ollut jo kaksi viikkoa tämä tautipahanen (nuha ja yskä), eikä loppua näy. Eilisen 9 tunnin shoppailupäivän jälkeen tuntuu kuin olisin entistäkin kipeämpi, mutta toisaalta olen superonnellinen rentoutuspäivästäni :). Kunhan tämän nuhan ja yskän saisi pois...

  VastaaPoista
 6. Tämä on nyt todellista rääppäaikaa, tauteja on vähän joka perheessä. Meilläkin kröhitään ja on käyty tarkistuttamassa korvia. Taidan itse olla seuraavana vuorossa.
  Pikaista toipumista sinulle!

  Meilläkin on nyt ulkoiltu samassa mustassa, on ihan ehdoton! Meillä on myös Ticksun kaksiosainen, mutta oikeastaan pidän tästä enemmän. Tuon kokopuvun saa lapsi tarhassa itse kiskaistua vauhdilla päälle ja tähän astisessa kaksiosaisessa puvussa on jäänyt se takin fleecen alareuna roikkumaan ärsyttävästi esiin. Ymmärsin kyllä jonkun (Inkan?) kirjoituksesta, että uusissa malleissa se olisi korjattu?

  VastaaPoista
 7. Kiitos tervehtymistoivotuksista ja toivotan samaa teille -todellakin, kaikki taitavat olla kipeänä :(

  Meillä pomppu jo pinkasi ulos, likka rakentaa Legoja, suuri intohimo.

  Huomenna soitan tosiaan lääkärille, sillä ei tämä lähde ilman lääkitystä ja nyt loppu Duactitkin. Eli tukkoinen loppuilta tulossa.

  Ja kumeista, ostin sen kaksiosaisen hiljattain. On viimevuoden mallia ja samaa olen miettinyt, sitä helmaa. Meidän takissa vuori on irroitettava, en tiedä, kyllä tuo alaosa varmaan kuraa imee jos niinkseen tulee. pompullahan on anorakkina fleecevuorellinen ja se helma imee mutaa kuin sieni. Mutta on kyllä puhdistunut myös hyvin. Halusin lähinnä sen housujen takia, sillä jos maa on pitkään kostea/lätäkköinen, voi henkselihousuja käyttää niin että lämpimämmällä ilmalla ylöosassa on pelkkä fleece/ vuoreton takki :) Meillä ei taida olla edes oikeankokoisia kuriksia, toivon että näillä pärjätään.

  Pikaista paranemista kaikille nuhanenille! Ja rattoisaa pulkkailua muille upeassa säässä!

  VastaaPoista
 8. Hei, saako kysyä tosta Tretornista, onko siinä lenksuja valmiina lahkeissa? Ja kuinka pitkä teidän tyttö on nyt? Mietin että olisko se 122 cm paras meidän 5-vuotiaalle, joka on noin 107-108 senttinen? KIITOS!

  VastaaPoista
 9. Moi stine, saa kysyä :)
  Haalarissa on valmiina lenksut lahkeissa ja mielestäni varalenksutkin roikkuu sisäpuolella pesulapussa. Padmé on nyt 107,2/ 19,5 kg ja tuo haalari on tosiaan 122cm. Kaikki raajat ja selkä likalla on "standardit". Ruumiinrakenteeltaan normaali, ei niin hoikka kun monet lapset ovat. Alvarin haalari on 116 cm ja hän on likkaa muutaman sentin ja muutaman kilon kevyempi. Molemmat saman ikäisiä eli toukokuussa tulee 4 vuotta.

  VastaaPoista
 10. Ihan vinkkinä muille, että meillä on reilu 2 veellä, reilu 90 cm pituisella käytössä 110 cm kokoinen samanlainen tretornin puku eikä ole edes ihan liian iso. Eli aika pientä mitoitusta on, muuten aivan mainio puku :)

  VastaaPoista
 11. Mentiin, koska meillä on sellainen ihmeellinen hetki, että kukaan ei ole kipeä (koputus puuhun).

  Paranemista!

  VastaaPoista
 12. Tretornin puvusta, jossain joku kirjoitti, että lapsi saa sen tosi huonosti itse päälle kun lahkeissa ja punteissa liukasta kangasta liian lyhyesti. Ilmeisesti teillä tämä ei ole ollut ongelma?
  -Susu

  VastaaPoista
 13. Tretornin puvusta, jossain joku kirjoitti, että lapsi saa sen tosi huonosti itse päälle kun lahkeissa ja punteissa liukasta kangasta liian lyhyesti. Ilmeisesti teillä tämä ei ole ollut ongelma?
  -Susu

  VastaaPoista
 14. Kiitos Anonyymille koko-vinkistä :)

  Mari A. Loistavaa!

  Susu, ei ainakaan meillä ole ollut sellaista ongelmaa tässä puvussa. Likka kokeili joku kuukausi sitten ystävälleni ostamaani Po.pin irtofleece-haalaria. Ja siinä tuollainen ongelma kyllä oli, muuten kärsivälliseltä pukijalta loppui pinna jo ekaan lahkeeseen :D
  Varmasti myös kiinno mitä materiaalia alle tulevat vaatteet ovat, etenkin fleece fleeceä vasten varmasti hankaloittaa pukemista.

  VastaaPoista
 15. Olisi ollut kiva päästä mäkeen, mutta ei tällä kertaa, koska poika on tosi pahassa flunssassa, talven ensimmäisessään. Ja mies työmatkalla, joten mihinkän ei oikein pääse.

  Mutta paistoi se aurinko onneksi sisällekin.

  VastaaPoista
 16. Ok, kiitos! Tilasin 5-vuotiaalle 122 senttisen ja vajaa 3-vuotiaalle, joka on nyt noin 90 cm 104 senttisen.
  Toivottavasti tulevat pian :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥