3.3.2011

Marjalle keittiö.

Tänään pikaisesti muutama pikaräpsy.
Marjalle.
Ihan perus ja pelkistetty.
Keittiö HTH:lta.En tiedä miten sain tästä näinkin monta kuvaa.
Koska neliöitä on, v ä h ä n.
Ja Katsottavia kohteita, vielä v ä h e m m ä n.***

17 kommenttia:

 1. Mun äidillä on kans laattojen tilalla peiliä. Tosi kiva idea ja varsinki jos keittiö on pieni ni saa sen näyttämää vähän isommalta :)
  Kaunis keittiö muuten !

  VastaaPoista
 2. Huippukuva pompusta toi alin! Toipumista!
  CalGirl

  VastaaPoista
 3. Hih :) Marja kiittää!! On kyllä ihanan simppeliä ja selkeää! Ja tuo kivitaso.. se mekin laitetaan, se on ainoa varma seikka... Mä ensin luulin että tuo teidän välitila on rosteria mutta sehän onkin tosiaan peiliä - aika hyvä idis!

  Ainiin, pikkujuttu, mutta tuo sun linkki tulee mun kokeilevaan blogiini ;D ei oikeaan.

  VastaaPoista
 4. Oi onpas hauska idea laittaa välitilaan peili, toimiiko hyvin?

  VastaaPoista
 5. Iltaa vielä,
  ja jees ebba, ei mikään tosi yleinen ratkaisu mutta oli mulle ainoa vaihtoehto :)

  Moikka Calgirlkin! Jeps, ihan ekoja kuvia kun järkkärillä harjottelin, tykkään tosi paljon myös.

  Marja, olepa hyvä :) Onkohan siinä nyt oikea, mulla on liikaa välilehtiä auki :D

  Rachel, toimii :) Tuol valoa työskentelytasolle päiväsaikaan ja on helppo pitää puhtaana, ainakin helpompi kuin laattasaumat ;) Avartaa toki myös tilaa ja "maisema vaihtuu" vuodenaikojen mukaan.

  Menenpä laittamaan lapset nukkumaan :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään tosi paljon teidän keittiöstä!Ihanan selkeetä ja tyylikästä!

  Ihania vaatepostauksia ja ulkoilukuvia! Kiitos inspiraatiosta! Ostin tytölle saman kaxin välikausitakin, joka teidänkin tytöllä ja siihen harmaan housut. En olisi itse heti keksinyt ostaa. Kiitos vinkistä! Pojalleni ostin popista mustan takin jossa värikkäitä raitoja, popin pipo ja mustat housut. Olisi kiva nähdä lisää teidän pojan vaatetusta. Mun poika on 6-vuotias, mutta tosi pitkä ikäisekseen,129cm, ja jotenkin on todella vaikeata löytää kivoja vaatteita hänelle.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihana idea tuo peili... Tosi tosi hieno!

  VastaaPoista
 8. Ooh, välitila onkin peiliä. Toimii kun vastapäätä on ikkuna. Kuinka monta kertaa päivässä sitä pitää hinkata puhtaaksi?

  VastaaPoista
 9. Teillä on kyllä just ihana keittiö :)

  VastaaPoista
 10. Teillä on tosi ihana keittiö! Upeat korkeakiiltoiset ovet, kivat tasot ja hyvä idea laittaa peili välitilaan pientä tilaa suurentamaan. Tykkään, paljon!

  VastaaPoista
 11. Kaunista, vaikka ei omaa tyyliä ollenkaan. Ihailen näitä puhtaita pintoja, ei ole helppoa keittiössä pitää rasvatahroja poissa. Mutta kun on tälläset pinnat niin niitä on pakko pestä usein että näkee että on puhdasta. ;) Meillä oli edellisessä kodissa sellanen lattia, että siinä näky pienikin prötö ja kuola kun esikoinen siellä konttasi ja ryömi, oli pakko luututa lattiaa koko ajan. Nyt semmonen sekameteli että ei oo tosikaan, eikä näy lika eikä tahrat ja harvemmin sen takia tulee pestyä. ;)

  VastaaPoista
 12. Jutuilla on usein tarina, mikä on tuon delfiinin tarina? Kerrotko sen meille. Se on siinä tarkotuksella. Pelkistettyä,mutta kaunista. Tykkään!

  VastaaPoista
 13. Kiitos Sanna, keittiö olikin mielessä jo pitkään ennen kuin muutettiin. Peiliratkaisusta sain kyseenalaistuksia mutta valmiina ollessaan, on saanut vain hyväksyntää ja kehuja :) Ja pompun vaatteita mielelläni enemmän esittelisin, mutta ne ovat isoja = vaikea kuvata ja lisäksi siistejä vain ennen ensimmäistä käyttöä :D Yritän taas jossain vaiheessa tehdä jonkun poikienpostauksen ;)

  Kiitos Nina :)

  Nina, ei yhtään? Siis tuleehan siihen roiskeita, etenkin tuohon altaan taakse, mutta lähtee kertapyyhkäisyllä. Ei tarvitse kaakelisaumoja hinkata ;)

  Jonna kiitos :)

  Hipsu, ja helppo pitää puhtaana! Meillä on samat ovet kylppärissä ja vessassa, mutta mattana. Ne on paljon vaikeammat pitää puhtaana, ei irtoa tummentuma kertapyyhkäsyllä.

  Pieni Lintu, tason ja peilit saa pidettyä puhtaana ihan rätillä ja vedelläkin. Välillä toki puhdistan tolulla/Fairylla. Mutta sileästä pinnasta tosiaan irtoaa lika helpommin kuin röpelöisestä. Ja lattia nyt on välillä mitä on, mutta tämä on lapsiperheen keittiö eikä leikkaussali ;)

  Kiitos vielä kaikille kommenteista!

  VastaaPoista
 14. Ja Sokruttimen kommentti oli jäänyt matkalle.. delfiinit. Olen pienestä pitäen rakastanut delfiineitä ja myös lempivärini oli 20 vuotta sininen. Upein delfiini-kokemus oli, kun purjehdimme Karibialla ja delfiinit hyppivät veneen edessä ja sivuissa, klisee mutta mieletöntä. Muistan sen edelleen kuin eilisen. Ostin tuon delfiinin joskus, vuosia, vuosia sitten. Enkä pysty siitä luopumaan -vaikka en pidä vihreästä, enkä sinisestäkään enää, enkä haaveile enää edes delfiini-tatuoinnista :D Mutta tuota en pystynyt muutossa antamaan pois, laitoin sen tuohon että säilyy ehjänä muuttotohinoissa, ja siinä se on edelleen -se on nyt sen paikka :)

  Ja ps. emme käy delfinaarioissa.

  VastaaPoista
 15. Kiitos, oli kiva kuulla. Joskus ihan pikkujutut kiinnittää huomion. Ja jos on pelkistettyä niin ne kiinnittää vielä enemmän huomiota. Minä utelias. Delfiinit on suloisia. Meidän toisiks vanhin lapsonen sai vappuaattona syntyessään delfiini foliopallon. On usein valinnut sen vapuksi itsekkin. Delfiinit tuo onnea, sanoo anoppi joka pallon laitoksellekkin toi :)

  VastaaPoista
 16. Hei,

  olen pitkään haaveillut peilistä keittiön välitilassa ja googlettamalla löysin loistavan kuvan keittiöstäsi, missä toiveeni näemmä toteutettuna:)

  Meillä tuli vesivahingon myötä pakkorako rempata koko keittiö ja nyt kaipaisin käytännön vinkkejä tuosta välitilapeilistä ja sen asentamisesta. Eli taustaseinän pitäisi kaiketi olla mahdollisimman tasainen, kiinnitetäänkö peili liimaamalla vai lepääkö pääosin tason päällä? Ehkä joku ohut vaneri taustalle? Onko peili 4 vai 6 mm paksua? Ajattelin myös katkaista liesitason kohdalla, helpottaa myös peilin kuljetusta.

  Olen saanut epäileviä kommentteja roiskeiden näkymisestä ja 80-lukulaisuudesta, mutta aioin sitkeästi pitää pääni tässä asiassa. Palapeilistä tulisi 80-luku mieleen, mutta ehjästä peilipinnasta muuten linjakkaan keittiön yhteydessä ei. Ja eikös katse kiinnity ensin peilistä avautuvaan näkymään eikä sen pinnalla oleviin roiskeisiin, enemmän roiskeet erottuvat vaaleista laatoista tai rosterista.

  VastaaPoista
 17. Moikka, kiva että kuvista tulee käytännön jeesiä jollekin :)
  Olen pahoillani mutta meillä remonttimiehet, itseasiassa peilimiehet asensivat peilin, eli tarkkaa vastausta en osaa antaa.Mmielestäni taustalla oli tasotettu seinä ja peili on siihen kiinnitetty liimalla tms, millä niitä yleensä seinään kiinnitetään :) Luulen että peili on 4 mm mutta peililiikkeessä v armasti osaavat sanoa mikä on hyvä palsuus.

  Peili on tosiaan katkaistu keittilevyn molemmin puolin koska vaarana on että peili kuumenee ruokaa tehdessä ja halkeaa. Kun lieden takana on "oma osa", ei koko peiliä tarvitse vaihtaa. Tämä on enemmän sellainen varmuuden vuoksi toimenpde.

  Sain itse myös vastaavat kommentit mutta pidin pääni. Sittemmin on tullut ainoastaan kehuja ja "Olit oikeassa"-kommentteja ;)

  Ja on helppo pitää puhtaana, vedellä pyyhkäisy riittää -ei ole ikävä jynssäämään laatttasaumoja ;)

  Rohkeutta ratkaisuusi!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥