4.7.2009

Legoja, laukkuja, tekstejä ja pari sammakkoa...




Meillä on todella vähän nk. tekstipaitoja. Padmélla oli vauvana se pakollinen "Pikkusiskobody" ja sen jälkeen saa varmasti yhdellä kädellä laskea paidat jossa olisi jokun "kannanotto". Tänään kuitenkin törmäsin Zarassa vitosen tähtipaitaan joka oli pakko ostaa, juuri tekstin takia ..ehkä pidämme tätä kotona :)

"Mummy <3's me"-paidan etuosassa lukee "I <3 mummy" ja se on ihana! Seppälästä.



Sucettessa on ale. Ensimmäistä kertaa asiakkaana heillä ja tilasin yöpaidan tytölle.Tosin tämä La Queue Du Chat:n pyjama on niin tuhtia trikoota että sopinee ihan kotiasunakin käytettäväksi. Todella nopea toimitus ja postikulut 3,90e/tilaus.



Olen pitkään miettinyt tilaamista ruotsalaiselta How to kiss a frogilta. Kunnostauduin vihdoin ja tilasin likalle kaksi trikoista Basic-mekkoa ja pipon, harmaata ja ...liilaa. Ensin tietysti meinasin tilata sen "vaaleanpunaisen" mutta tarkempi tarkastelu osoittikin värin olevan puuteri -ei kiitos. Käyttötesti on tekemättä mutta materiaali vaikuttaa sangen hyvälle.
Nämä tulivat perille nopeasti, postikuluihin menee 10e/tilaus.



Aikaisemmin kehaisin Tampereen Nanoukkia. Siellä on kaikki kengät -40%, pompulle otettiin Timben talvikengät -näidenhän pitäisi kestää ...saa nähdä miten käy. Kekäleestä mukaan tarttui ylläriylläri Name It:n housut ja Ideaparkin JesperJunioriin oli armollisesti jäänyt yhdet sopivan kokoiset Legon farkut -50%.



Kun tuli laajennettua tuohon liilaan (ensimmäinen kerta koko elämäni aikana), piti ostaa mekon alle Petibonin paita Nanoukista. Vaikka kesä on kai vielä... ajatukset jo välikaudessakin eli Reiman ulkoiluhousut, Kivatin pipo ja Timben kengät lämmittävät tyttöä syksyllä. Koskikeskukseen mars! Siellä on pohjakerroksessa hurjasti vaikka mitä 40% alella.



Legon laatu vaihtelee paljon kuten myös vaatteiden ulkonäkö. Välillä löytyy juuri niitä meidän juttuja. Eri JesperJunioreista saldona ensi kesäksi likalle caprit ja teeppari ja pojalle sama setti ja hetkinen... olen laajentanut myös vihreään!! Hypistelin tosiaan erittäin kirkkaan vihreitä shortseja kolmessa liikkeessä ennen kuin taivuin... jokin niissä vaan veti. Poika on toki kun Hangon keksi kun äiti vihdoin ostaa hänen lempiväriä ;)




Ja sitten koululaisten vanhemmat huomio! Ticketin reppu on loistava. Eri kokoisia taskuja, pullotasku, hyvä hihnojen muotoilu, heijastimet, avainlenkit, kännykkätastu... lista jatkuu... Jumppavaatteille löytyy oma reppu sisältä ja retkieväät kulkevat omassa eväslaatikossa lämpöeristetyssä taskussa ...wau, miksi tälläisiä ei ollut kun minä olin tenava. Tämä lähti mukaan Nanoukista mutta taisi olla viimeinen. Suosittelen metsästämään mikäli reppua tarvitaan.



Sisustaville eväsretkeläisille vinkiksi että Clas Ohlson yllättää todella kompaktin kokoisella kylmäkassilla jossa mukana tulee yksi kylmäkalle hintaan 7,90 sekä erittäin pilkullisella hyllypaperilla, 1,90/rulla.



6 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää tuo Ticketin reppu vaan aika pieneltä meidän koululaisten tarpeeseen. Harmi. Mitä se muuten maksaa?

    VastaaPoista
  2. Moi mizyéna, hanaa kun kävit :)

    Reppu on sellainen tavallisen repun kokoinen, isompi kuin pojan vanha Haltin reppu jonne myös mahtui A4 kokoiset aapisvihkot. Luulen että jos tuon lataisi täyteen kirjoja niin tulisi niin painavaksi ettei pikkumies jaksaisi edes kantaa :D

    Reppu oli ovh:ltaan 70 e -*gulps* ...mutta nyt alessa jäi maksamaan muistaakseni 40e. Ei siis kovin edullinen mutta mielestäni todellakin hintansa väärti. Iso plussa tosiaan tuli erillisestä jumpparepusta jonka saa klipseillä kiinni kun poika on monasti unohtanut jumppakassin matkanvarrelle sekä tuosta eväslaatikkosysteemistä.

    VastaaPoista
  3. Lastenvaatteet ovat todella mielenkiintoinen aihe!
    Luulen, että aika monet äidit tykkäävät pukea lapsensa nätiksi, sävy sävyyn, sukat ja muut kamppeet toisiinsa sopiviksi. Niin minäkin.
    Se on vaan myös mielenkiintoista, että makuja on niin monia. Minua viehättävät kaikista eniten reippaat värit (punainen, ruskea, oranssi, kirkas vihreä, keltainen) ja hieman myös retromeininki. Meillä on kaksi poikaa, mutta perinteistä poikien sinistä on vaatteissa kaikista vähiten. (Lapset ovat 2 ja 4, joten aika lailla äiti voi vielä päättää tyylistä...)
    Pidän myös palloista ja raidoista -painokuvat ja tekstit ovat kauhistus!
    En käsitä, miksi pieni poika pitäisi pukea mustaan ja harmaaseen - iloinen, vilkas ja liikkuva lapsi synkkään panssariin. Muutamissa vaateketjuissa on sellaista turhankin usein tarjolla leikki-ikäisille pojille.
    No, minä en niitä osta. Olenpa saattanut valita sitten vaikka tyttöjen puolelta jonkin reippaan kirkasvärisen tuotteen tilalle.
    Toisaalta on kiva, kun makuja on monia. Silloin näkee myös monennäköisiä ihmisiä, rikkautta ja railakkuutta ympärillämme. Se on ihan hyvä juttu.

    VastaaPoista
  4. Tuota IHANAA hyllypaperia olen Ohlsonilla hamstrannut, heh :)

    Linda

    VastaaPoista
  5. Ihana yöpuku - ja muutkin vaatteet kyllä tosi kivoja!
    Nettikaupat ovat minulle myös entuudestaan tuntemattomia - taas taitaa mennä rahaa..

    VastaaPoista
  6. Pyörittelin reissussa noita limejä Legon shortseja meidän isoille, mutta sitten jäi ostamatta. Höh.. Ne on kyllä tosi kivat!

    Kiitos muuten aina kivoista vinkeistä isompien poikien vaatteissa! :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥