15.7.2009

Kui kui!
Kieputaan, halitaan, kirppistellään.
Makoillaan, herkutellaan.
Löydetään aarteita, pelataan
ja
ihan ollaan vaan.Savonlinnassa.

10 kommenttia:

 1. Ai te ootte "täällä" nyt. ;)
  Muumeja on tosiaan meidän Lindexillä reilusti. :)

  VastaaPoista
 2. Nauttikaa!
  Me täällä puuhataan edelleen rempan kanssa...
  Ihana kuva tuo alin. =)

  VastaaPoista
 3. mummola vai isomummola? ihanan vanhanaikainen sänkysysteemi.

  VastaaPoista
 4. Ihania yksityiskohtia.. taas! <3

  VastaaPoista
 5. Mia, täällähän me :) Jos kuka vaan "tuttu" bongaa kaupungilla meidän poppoon (parhaiten ehkä tunnistaa uudenkarheista Scooter-rattaista musta/vaaleanpuna/harmaaruutu-värityksellä) niin tulkaa rohkeasti nykimään hihasta ;)
  Muumit kävin hakemassa heti ensimmäisenä asiana Lindexistä ja tyttö loisti muikkumuikeana koko illan ^^

  Tämä on minun mummolani, eli minun äitini vanhempien talo. Silti aina puhutaan mummolasta vaikka omille lapsille olisikin isomummola oikea termi ;)
  Täällä on kaikki liki niin kuin on ollut vielä isovanhempien eläessä ja nautin suunnattomasti kaikesta vanhasta ja kaikista niistä muistoista mitä täällä tulee omasta lapsuudesta.

  Netti on aika hidas täällä joten aika paljon väliin minulta jää blogeja mutta seurailen sen minkä ehdin. Osaako joku paikallinen muuten vinkata jonkun kivan paikan missä olisi ilmainen wlan käytössä Savonlinnassa?

  Aurinkoista kesää kaikille :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia!!Ilmatkin on ollut niin upeat!:)
  /Sanna

  VastaaPoista
 7. Hei! Terveisiä meidän entiseen kotikaupunkiin! Herkkupekassa perällä on ollut tietokoneita, en tiedä wlanista, en ole tarvinnut. Meidänkin Iskä lähtee ehkä 4 muksun kanssa sinne, mä ehkä jätän välistä, miehen ja mun sukulaisia ja vanhoja rakkaita ystäviä asuu siellä liuta ;)

  VastaaPoista
 8. Olisko häppärissä wlan? Ihan kuin olisin jostain lukenut mutta voi olla puppuakin.


  Nauttikaas Savonlinnan kesästä. Käytiin viimeksi juhannuksen aikaan ja tuskin ehdin ennen elokuuta. Nuutti kyllä on menossa siskoni perheen kanssa lauantaina Savikseen meidän mummolan uuden leikkimökin avajaisiin :) Itse en tohdi yhdeksi yöksi lähteä kun ma pitää olla jo töissä, toista se on lapsella jolla on koko ihana kesä aikaa vaan olla.

  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Aivan mielettömön ihana blogi sinulla. Todella ilo katsella kuvia ja lukea juttujasi. =) Voisitko kertoa minulle vielä niistä villahousuista, jotka olit tehnyt itse, teitkö ne pyöröpuikoilla?

  VastaaPoista
 10. Kiitos =) Aina on kiva kuulla että löytyy lukija jolle blogini on mieleinen.

  Villahousut on tehty periaatteessa kukonaan pyöröpuikoilla. Aluksi silmukat on luotu pitkille puikoille joista työ on sitten siirreety pyöröille. Haarakiilaan tarvitsee pari sukkapuikkoa hetkeksi. Lahkeetkin olen tehnyt muistaakseni 40 cm pyöröpuikoilla. Pyrin nykyään kaikki tekemään pyöröpuikoilla sillä käteni kipeytyvät todella nopeasti pitkien puikkojen käytöstä ;)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥