17.6.2009

Vaatekasa.


Minulle on esitetty toiveita vaatebloggauksesta. Olen tavattoman laiska kuvaamaan vaatteita ja se ei ole minun vahvuus. "Pakkokuvaaminen" ei yleensä tuota haluttua tulosta vaan inspiraation syttyessä saan sellaisia kuvia kun toivon. Koska olemme viettäneet kotona päivän rattoisasti kipeän lapsen kanssa päätin viihdyttää itseäni sekä teitä kuvaamalla läjän vaatteita. Se oli kasa siksi että se odotti paikkaansa kaapissa, sitä sun tätä ja sieltä sun täältä, hijlattain tulleita ostoja jotka eivät oleet vielä edenneet määränpäähänsä. Tästä johtuen ei tämä otos ole millään tavalla harkittu ja harmoninen. Mutta olkaa hyvä :)


Hiljattain törmäsin uuteen nettikauppaan Avenue Designerwear . Koska postikulut tuntuivat maltillisille, innostuin tilamaan tytölle Kenzon asukokonaisuuden sekä kaksi Lily Rion mekkoa. Toimitus oli nopea ja postimaksuja tuli noin 5 puntaa. Lily Rion mekot ovat aivan mahtavia. Niissä on monia kauniita yksityiskohtia, ne ovat viimeisteltyjä ja vaikka käyttökokemuksia ei vielä ole, ne tuntuvat laadukkaille. Mekoissa on juuri sellaista lapsekkuutta mitä haluan lasten vaatteissa olevankin. Ja Kenzo, no kukapa ei Kenzosta tykkäisi, tosin harkiten.








Espoon Isossa Omenassa on lastenvaateliike Pikku Kippari. Heillä on todella laaja valikoima eri merkkejä ihan vauvasta isompiin lapsiin asti, täältä löydät myös kenkiä. Liikkeellä on Soukan ostoskeskuksessa Outlet myymälä joka oli nyt ennen kesää viimeistä päivää auki, myymälässä oli nyt -60% alea kaikesta, en muista miten aukiolot ja alennukset yleensä menevät. Tänne lähdettiin täysin ex-tempore yksi aamu lasten kanssa... mukaan tarttui liikkeestä Sterntalerin pipot molemmille lapsille, Kinderitin toppi tytölle ja Timben sukat pojalle. Timben sukat ovat oikein passeleita kapeaan ja pitkään jalkaan ;)




H&M on pääasiallinen sukkatoimittajamme. Liikkeestä tarttuu muutakin mukaan mutta jos etsin sukkia, menen henkkamaukkaan ensimmäisenä. Lisäksi sieltä saa vaatekeräilijälle tuikitarpeellisia hengareita kun kauniisti pyytää, meille nämä ovat ainakin tarpeen. Nyt ostin jo toisen Kitty juomapullonkin, hintaa tällä on alle 3 euroa ja siitä mukava pullo ettei vuoda laukkuun ;)


Monessa blogissa on mainittu Kampin Bobon loppuunmyynti. Poikkeuksellinen kausi on ollut sillä Bobossa ei ole oikeastaan ollut mitään mitä olisin halunnut paitsi.... tämä Minymon tunika. Sitä menin sinne etsimään ja sielläpä se meitä odottelikin rekissä. Samalla mukaan pyysi päästä housut pompulle, Minymolla näyttääkin olevan mukavan kapea mitoitus hoikalle pojalle.



Phister&Philina -iiik, ihania! P&p:n housut on tilattu kahdesta eri ulkomaalaisesta nettikaupasta: Tanskalaisesta Christobelistä sekä ruotsalaisesta Maria Nyckelpigasta. Ensimmäisessä on aika korkeat postit, muistaakseni yli 20 euroa eli kannattaa tilata vain jos on enemmän tilattavaa kerralla tai kimppatilaus, jälkimmäisessä postit on muistaakseni alle 9 euroa, mielestäni kohtuulliset.
Paitaa sitten etsittiinkin hieman pidempään.. muutama yö googlen kanssa treffeillä ei tuottanut haluttua tulosta, sitten sen keksin! Laitoin jo lopettaneelle Fanny Juniorille meiliä että onko heille jäänyt yhtään paitaa loppuunmyynnistä jäljelle... rukouksiini vastattiin ja sain sieltä yhden 110 senttisen paidan, kokoa isomman kuin housut mutta jos tytöllä maha säilyy niin eipä tuo haittaa :) Tässä vaiheessa varmasti puolet lukijoista pitää minua vähintäänkin neuroottisena...





Palataan ajassa hieman taaksepäin. Olen kertonut näistä aivan fantastisen täydellisistä housuista teille. Ne ovat väärän väriset vaikka ihanat ovatkin. Toki olen muutamaan kertaan nitkauttanut hermoni etsiessäni näihin sopivia muita asusteita ja paitoja. Tässä on nyt se opetus: ei tarvitse ostaa kalliilla ja ei tarvitse ostaa koko mallistoa jotta saa yhtenäisen kokonaisuuden, tarvitsee vain hieman aikaa ja kärsivällisyyttä.
Housut ovat Mayoralin ja loistavasti niiden kanssa sopii Benettonin, Zaran ja Tommy Hilfigerin teepparit, McBabyn kauluspaita sekä Fixin tunika. Todella hauskasti sattui että henkassa oli kirsikkasukat sekä velourhuppari, kokonaisuus on jo melkein liian täydellinen. Sopiiko tähän jäätelöllä ja hiekalla sotkeva lapsi enää ollenkaan?





Toivottavasti tästä tuli vinkkejä ja jos tämä on mieleinen postaus niin teen sitten vastaavia lisää, ja hion samalla vaatteiden kuvaustaitojani. Sillä se miten minä ne vaatteet kuvaisin ei toisi esille ehkä sitä vaatetta kaikkein parhaiten ;) Ps. Meidän vaatekaapista löytyy vaikka mitä muutakin mielenkiintoista.

20 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, tällaista lisää!
    Olin jo meinannutkin kysyä että mistä tilaat phister philinaa kun ainakaan suomalaisissa nettikaupassa eivät vielä ole niiden hintoja alentaneet!

    -Anni-

    ps. muistelen että myös cupcake tipahti sinulle, eli cupcaken mallisto on sisukkaassa alessa, sain tilauksen tehtyä, nyt jännitän saanko oikeasti ko. tavarat!

    VastaaPoista
  2. Vitsi kun kiva nähdä miten yhdistelet ja kuinka tarkkaan jo hankinta vaiheessa mietit asukokonaisuuksia! Tässä olisi minulla opittavaa!

    Ja hauska tuo liikkeeseen soittaminen, minulle ei olisi tullut ehkä mieleen. Eikä se ole neuroottista.
    (Tai ehkä minä en ole paras kommentoimaan. Sanoo ihminen joka meinaa soittaa tepsut tehtaanmyymälään tietyistä talvikengistä -kesäkuussa)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia. Kauniita vaatteita!Itse kiertelen pääasiassa kauppoja ja kirppiksiä ja teen löytöni sieltä. :)
    Mukavaa päivää sinulle!
    /Sanna

    VastaaPoista
  4. Ohoh, taidan olla MrsAgathan kanssa samalla asialla :D Klikkaile blogiini ja nouda tunnustusta itsellesi :)

    VastaaPoista
  5. Löysin juuri blogisi, ja oi miten ihania kuvia täällä onkaan! Tervetuloa lukemaan myös minun blogiani. Nirppanokan valikoimassa on Phister&Philinaa ja Cupcakea, välillä hulvattomassa alessa: www.nirppanokka.fi :)

    VastaaPoista
  6. IIks, ihania <3 Näitä postauksia lisää kiitos :)

    VastaaPoista
  7. Juu, kiitos, tilaan samanlaisia postauksia lisää! Tavoissani keräillä asukokonaisuuksia on jotain samanlaista, ja opin mielelläni sulta lisää. Lisäksi tiedät paljon minulle uusia nettikauppoja. Olen nyt lastenvaateostolakossa, mutta katsominen ja tutustuminen ei täytä meidän kaappeja. Ihania vaatteita!

    Violette

    VastaaPoista
  8. Kiva bloggaus - hauska lukea että joku muukin on neuroottinen noissa yhdistelyasioissa. Tämän vuoksi meilläkin on pääsääntöisesti vain vaaleanpunaista, valkoista ja pinkkiä. Välillä kaipaisin piristystä, mutta sitten aina tosiaan joutuisi ostamaan koko asukokonaisuuden... Ehkä mäkin vielä opin. Tosin Ida ilmoittaa aina kaikille, että "äiti ei sitten tykkää punaisesta..

    Kivasti saat vaatteita kuvattua, se EI ole helppoa - mun luovuus ei ainakaan riitä siihen. siihenkin on varmaan syynsä, että vaatekuvastoissa vaatteet ovat mallin päällä. Mutta siis pidän myös vaatekuvistasi - pyykkiteline oli kiva idea:)!

    Ja ei, et ole ainoa neuroottinen joka treffaa googlea ja soittelee ympäriinsä täydellisyyksiä metsäsätämässä.. Mä halusin aikoinani hiekan väriset Quinnyn Speedit ja anoppi venäjänkielentaitoisena kyseli niitä sikäläisestä nettikaupasta (olivat siis jo lopettu väri ja Puolassa ja Venäjällä niitä oli jäljellä, tietysti..). Lopuksi ostin ne puolivahingoss kieltä osaamatta hollantilaiseta nettihuutokaupasta ja ihana ystäväni joka sattumalta asui silloin Hollannissa järjesti ne Suomeen...

    Blogiisi olikin ropsahdellut tunnustuksia, jos vielä mahtuu, niin blogissani on yksi:).

    VastaaPoista
  9. Hienosti olet kuvannut vaatteet. Arvostan korkealle vaivannäköäsi!

    VastaaPoista
  10. oih, aivan ihana postaus! tällaisen postauksen minä saatan lukea vielä aina uudestaankin esim samana iltana, ihania noi p&p vaatteet minustakin!

    VastaaPoista
  11. Minä olen käynyt nautiskelemassa näistä kuvista ja vaatteista :) Kyllä onkin ihania vaatteita ja myös kuvattu niin kivasti. *Huoh* Olisipa ilo päästä kurkkimaan kaappeihin vaatteita - laitathan siis lisää postauksia samaan tyyliin. Mä kaivoin P&P:n mekon tytölle, on tosi reilunkokoinen, mutta tyttö on venähtänyt siihen vihdoin.

    VastaaPoista
  12. Osaathan sinä noita vaatteitakin kuvata ja todella kauniisti ja harkitusti mietityt kokonaisuudet. VAU!

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia todella suloisista vaatteista, nams!

    VastaaPoista
  14. Täällä myös yksi neuroottinen;) . Jotakin tiettyä tai tietyn väristä vaatetta, on tullut hieman metsästettyä... Monesti hoksaa jonkin malliston ihanuuden vasta silloin, kun se on alessa ja koot loppu.

    VastaaPoista
  15. Ihana postaus ja kauniit vaatteet! Jos mulle joku kaunis päivä siunaantuu lapsia (yrityksessä on), niin vähänkö sekoan lastenvaatteisiin. Vuosia niitä olenkin ihastellut kaupoissa..

    -e

    VastaaPoista
  16. Unohtui kysyä, että millä maksuvälineellä tilasit tuolta Christobelistä. Olen yrittänyt tehdä tilausta Visalla, mutta aina tulee jotain virheilmoitusta kortin numerosta. Ilmeisesti ihan toimiva ja asiallinen kauppa tuo kuitenkin on, jos vaikka uskaltaisi käyttää tuotta ennakkolaskua maksutapana....

    VastaaPoista
  17. Jee, kiva että tämä oli mieleen monelle :)

    Mrs Agathalle, Leena-Marille ja Tanjalle kauniit kiitokset, käyn noukkimassa kun saan jostain hieman aikaa, sitä ei ollut myynnissä Stockan alessa :(

    Nirppanokan blogissa ja kaupassa olen käynytkin eli tuttuja ovat, Kiva että olet löytänyt blogini ;)

    Tekisi kauheesti mieli kirjotella tässä mutta kuten todettu, kiire on aivan kamala; juhannus, siivois ja pakkaaminen pukkaavat päälle -miksi mies on aina matkoilla juuri ennen tälläisiä asioita?

    Oliviahlle piti informoida että itse käytän MAstercardia ja sen kanssa ei ole ollut ongelmaa. Eräs ystäväni on paljon tilannut vaatteita Christobelistä ja aina ovat tulleet perille että uskon kaupan olevan luotettava ;)

    Hauskaa Juhannusta ja iso kiitos kaikille jos en enää yön pimeydessä bloggamaan kerkeä!

    VastaaPoista
  18. Ihanainen postaus :) Tuli oikein ihanan kepeä fiilis - ja shoppailunhimo. Minun onneni että menemme mökille juhannukseksi ja en ole netin ääressä kortin kanssa.

    Hyvää juhannusta koko perheelle!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥