27.6.2009

Pihlajasaari



Pihlajasaari on Helsingin edustalla ja sinne pääsee vaikka Kaivopuistosta Carusellin edestä lähtevällä lautalla. Lautta menee muistaakseni 15 minuutin välein ja aikuisilta hinta on 5 euroa. Me kävimme isin ensimmäisenä lomapäivänä täällä, pomppu oli isovanhempien luona mökillä. Saaressa on kahvio ja ravintola sekä valikoima erilaisia rantoja ja leikkipuistoja. Suosittelen tätä kaikille, hermo lepää ainakin hiljaisena päivänä. Lapset varmasti pitävät lauttamatkasta ja ravintolassa ei ainakaan miehen mukaan annosten hinta päätä huimaa. Meillä oli omat eväät toki mukana ja lisäksi nautimme eläkeläisten tekemistä letuista ja pullista huimaan yhden euron kappalehintaan. Seuraavan kerran heillä on saaressa tanssit elokuussa ;)




















Uni maittoi Padmélle niin hyvin että nukkui lauttamatkan takaisin ja vielä pitkän tovin Kaivarissa. Jätskejä syöden sain arvokasta aikaa hieman kävellä Eirassa ja tutkia millaisia kuvauskohteita siellä olisi. Tänne pitäisi päästä ajan kanssa - ilman lapsia.










Ainiin!
On lapsella toki pää ja kasvotkin ;)




5 kommenttia:

 1. Pihlis on ihana. Viime kesänä ei ehditty mutta tänä kesänä pitää ehtiä.

  Ja Eira on ihana. Meidän vanha asuinpaikka. Ja sinne on aina yhtä kotoisaa mennä, ihan vaan kyläilemään.

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan käynyt, kiitos vinkistä, pitää varmaan joskus pistäytyä.

  Odottelemaan jään Eira-kuvia, sekin mulle ihan outo paikka... Pari kertaa olen käynyt ihmettelemässä.

  VastaaPoista
 3. Padmélla on kauniit vaatteet ja ihania kuvia olet taas napsinut.

  Meidän lauttamatkoja hieman verottaa se että minä en nauti kyydistä alkuunkaan. Oleppa siinä sitten rento lasten kanssa. Korkeasaareenkaan en suostunut mennä lautalla. Tiedän ihan pöhköä, lentokoneeseen nousen kuitenkin. En vaan voi sille mitään, pitäs opetella ilman lapsia. Kädet puutuu jo ajatuksesta. Kaikkea sitä, aikuinen ihminen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, pitää testata kun liikumme sielläpäin!

  TODELLA ihania kuvia - taas, huoh. Ihan turhaa aina yritetään väkisin vikitellä lasten kasvoja kuviin - vaikka on Padmella kauniit kasvotkin:)!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, jään odottamaan innolla kuvia Eirasta! Tuttuja kulmia lapsuudesta ja kova koti ikävä...

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥