16.6.2009

Kuinka paljon mahtuu yhteen lauantaihin.


Paljon !

Isi on taas ollut työreissuilla ja tietysti viikonloppuna otamme kaiken irti isin seurasta.
Perjantai iltana saimme tietää Kisahallin takana olevasta Drifting Challenge tapahtumasta ja päätimme suunnata siis Stadiin aamupäivällä jo. Koska Lintsi on siinä ihan vieressä, ajattelimme että käväsemme siellä samalla... ihan pienesti vain. Auton saimme Töölön Sairaalan taakse ja siinä olikin kiva leikkipuisto vieressä jota luonnollisti ei voinut ohittaa.Padmé ei tietysti muista viimevuotista Lintsin reissua ja kaikki oli uutta. Hänelle riitti katselu ja jätski... Eräs ystävällinen nainen antoi tytölle vaaleanpunaisen pehmohiiren sillä poikansa oli voittanut sen eikä kuulemma moisesta välittänyt -aika kiva juttu :)Valion baarissa kaadettiin kahvit äidin päälle, onneksi kamera säilyi kuivana. Siitä saimmekin ajatuksen testata valjainen yhtä käyttötarkoitusta: lapsen sitomista tuoliin ja se toimi loistavasti.

Voisi luulla että nämä olisivat meille riittäneet mutta e-hei... suuntasimme takaisin kotiin syömään ja painelimme uimaan. Vaikka aurinko pilkisti vain pilvien lomasta oli ulkona 25 astetta lämmintä ja toki siitä pitää ottaa kaikki irti. Tänä vuonna ekaa kertaa Tapiolan altailla -vesi oli jäätävää! Se ei toki lapsia haitannut vaikka äitiparan varpaat olivatkin jäässä samantien.
Uinnin jälkeen kävimme vielä niityillä pesäpalloharjoituksissa ja juuri ennen sateen alkua suuntasimme kotiin... voitte kuvitella että aikamoisen väsyneinä ;)

Kuvissa pompulla on Nextin punaset shortsit ja Benettonin pikee. Tytöllä on DingDongin teeppari (Pikku Kippari) sekä MCBabyn caprit, jalassa Nextin tennarit. Uimapuku on Nextin kesämallistosta.

***

Tänään olemme viettäneet kotipäivää vatsatautisen pojan kanssa. Olen yrittänyt hieman kuvailla niitä vaatteita mitä on toivottu... yöllä katson tuliko minkaanlaista tulosta. Isi tulee huomenna ja lienee aika ruveta pohtimaan juhannuksen viettoa.

5 kommenttia:

 1. ootko sä tossa ekassa kuvassa selin huivi päässä? Osaako pikkutytteli jo ottaa kuvia ;-)

  VastaaPoista
 2. onpa iloisen näköisiä ilmeitä kuvissa :) Lauantaina olikin masentavan aamun jälkeen huikee sää. Varmaan kaikki kesän säämahdollisuudet tuli käytettyä.

  Noista farkuista olisin kysynyt, kun teillä on niitä paljon: voitko joskus esitellä, mistä saa loistavan mukavat, ehkä aika ohuet, farkut tytölle - mieluusti vyötäröltä aika löysät. En ole vielä onnistunut löytämään tytölle. Kaikki farkut kiristää vyötäröltä - meidän tytsillä on pömppämaha.

  VastaaPoista
 3. Olipas tiellä paljon ohjelmaa, kivaa niin. :) Ihanan iloisia kuvia!
  /Sanna

  VastaaPoista
 4. Olettepas ehtineet yhdessä päivässä hurjasti. En yhtään epäile, ettei olisi väsyttänyt tuon päivän jälkeen, lapsetkin varmaan nukkui hyvin?
  Ja jälleen upeita kuvia, sä kyllä osaat ottaa hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Joo, kyllähän se mie oon ;) Kuvan on ottanut tyttelin isi :)

  shaoli, aikomuksena onkin ollut tehdä bloggausta housuista, juurikin sen takia kun meidänkin mahakkaalle se on hieman haasteellista hommaa. Yritän pikapuoliin saada jotakin aikaan :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥