6.6.2009

Asiakaspalaute



Kun tässä nyt ilman kameraa kärvistellään...
...niin mitä teille saisi olla?

TE täällä kuitenkin käytte,
lukemassa ja katsomassa.
Mitä toivotte täältä löytävänne?

***

Tuossa helteiden aikaan tuli postilla 3 lapaset , takki ja mekko.
Silloin se tuntui hivenen hassulta mutta onneksi suomen kesä ei petä,
takille tuli jo käyttöä ;)
Se on muuten aivan mahtavan ihana päällä!

Aasinsiltana vaatteisiin, toivotteko lisää tälläisiä kuvia vaatteista?
Mahdollisesti vinkkejä kaupoista tai merkeistä?
Ei meillä nyt mitään niin erikoista ole mutta...
Itse katson mielelläni vaatteita päällä mutta kertokaa te...



(Takki ja Lapaset, Ticket2Heaven, Bambino )



(Liivari ja tumput, Cecilie Westh aka Cupcake, Huutis)



21 kommenttia:

  1. Minua ei ainakaan kiinnosta merkkivaatteet tuon taivaallista, itse katselen mieluiten sisustuskuvia muiden kodeista (missä lelut säilytetään, missä vaatteet, millainen lastenhuone, olohuone ja siis OIKEISTA KODEISTA eikä sellaisista mitä on sisustuslehdissä, sellaisista mistä ei huomaa että koko kämpässä edes asuu mitään lapsia!).
    Ja juuri niitä on tietysti kiva katsoa missä lapsilla on jotain kivoja vaatteita päällä, miten niitä on yhdistelty jne.
    Harmillisen vähän näissä lastenvaateblogeissa on ihmisten kodeista kuvia!

    VastaaPoista
  2. Minusta tämä on ihan hyvä tällaisenaan. Sun kuvat on niin hyviä, että ihan niiden ihailun ilossa käyn katsomassa.

    Kaupoista olisi kiva saada vinkkejä, mieluusti esim. pk:t mukana.

    Vaatteet, jotka on päällä, olisi kiva nähdä kokonaan ja voisit vaikka laittaa, että mitä merkkiä. Jos vaikka ihastuu johonkin.

    Mutta itse tietysti päätät, millaisena haluat blogin pitää ;)

    VastaaPoista
  3. Minä kyllä mielelläni katselen kuvia lastenvaatteista ja myös linkit ja vinkit ovat aina tervetulleita....

    VastaaPoista
  4. Kaikki kiinnostaa minkä näet tärkeäksi tai kauniiksi kuvata ja säilyttää blogiisi. =)
    Vaatepostaukset aina mielenkiintoisia varsinkin hyvät vinkit hyvistä ostopaikoista ja aleista.
    Jos saa toivoa, niin olisi ihana nähdä enemmän kuvia kodistasi. =)

    VastaaPoista
  5. Vaatteita on aina ilo katsella, mieluummin päällä mutta minulle kelpaa myös vaatteet ilman mallia. Tykkään aika samanlaisista vaatteista kuin tytölläsi, joten niitä on kiva katsella ja saada ehkä uusi merkkivinkkejäkin.

    Itse en ainakaan jaksa puetuttaa vaatteita aina tuolle yhteistyöhaluiselle (?) mallille, ja siksi tänäänkin luvassa omassa blogissa vaatteita kuvattuna pöydällä.

    VastaaPoista
  6. Kyllä kiitos! Siul on niin samanlainen maku tyttöjen vaatteiden suhteen kuin miul. :)
    Seurailen siis blogiasi säännöllisesti, kommentointi vaan usein jää..

    Niin ja tuosta takista, vastaako se kokoaan? Ajattelin tytölleni tilata tuollaisen, mutta pähkäilen vielä kokoa..

    t. Jenni

    VastaaPoista
  7. Minä toivon sitä samaa, miksi blogiisi alunperin ihastuinkin ♥. Kuvia tunnelmista ja tunteista, elämästä ja arjesta, pienistä hetkistä. Ja vaatekuviakin joukkoon :).

    VastaaPoista
  8. Kiitos palautteesta, todella mukava lukea!

    Laura, meillä on niin vähän yksityiskohtia kodissa etten oikein tiedä mitä kuvaisin :D Mutta katsotaan ;)
    Merkkivaatteista sen verran että meillä on kaikkea sekaisin, ihan sen mukaan minkä näköinen vaate silmää miellyttää. Nyt olen täysin ihastunut Phister&Philinan vaatteisiin sekä Cupcakeen eli niistä fiilistelen :) Toisen merkin kautta olen tehnyt uuden väri-invaasion ja ajattelinkin niistä laittaa kuvia kun joskus se kamera kotiutuu. Meillähän on periaatteessa kaikki tytöllä vain valkoista ja vaaleanpunaista ollut tähän asti...

    shaoli ja Prinsessa Trio, blogi varmasti elää minun mukaani mutta pääosin tyyli pysyy samanlaisena. Vuodenajatkin varmasti vaikuttavat sisältöön voimakkaasti.

    Olen itse jotenkin todella huono (lue: laiska) etsimään nettikauppoja ja usein itse saankin vinkin muualta. Tosin kun eivät kaikki varmasti lue samoja palstoja kuin minä niin yritän sitten tännekin niitä laittaa :)
    Tähänkin on yksi uusi vinkki kun se kamera ja ne tilatut vaatteet saapuvat :)

    Anrinko varmasti saa toiveensa läpi, pitää ehkä ruveta keräilemään vaikka maatuskoja jottasaa jotain yksityiskohtaista sisustuskuvaus ainesta ;)

    Tilda, minäkään en jaksa vartavasten yleensä pukea tytölle vaatteita kuvausta varten... tosin sit jso muita kuvia otan niin yritän katsoa että myös vaatteet näkyisivät mahdollisimman hyvin =D Mutta toki voin yrittää enemmän ottaa kuvia ihan pelkistä vaatteista jos ne eivät teitä kamalasti tylsistytä :)

    Jennille mittoja:
    Tyttö oli kuukausi sitten neuvolassa 15,2kg ja 93cm. Tuo takki on babymalliston isoin eli 92 cm. Se on juuri hyvän kokoinen.

    Ei ole niin iso kuin Ticketin isompien mallistojen vaatteet mutta on hivenen reilua. En elättele juurikaan toiveita että tuo enää syksyllä mahtuisi mutta jos nyt viileät kesäpäivät ja illat menisi :)

    Oli tarkoitus ottaa takista kuva tytön päällä juuri siksi että siitä voisi sitä kokoa mallailla mutta en ole vielä kerennyt, pokkari oli eilen hukassa ;) Katson jos tänään vaikka saisin kuvan, olen NIIN fiiliksissä tuosta takista :D

    Lisää saa toiveita ja huomioita laittaa <3

    VastaaPoista
  9. Mie tykkään vaatekuvista eniten silloin, kun ne vaatteet ovat lapsen päällä. On myös ihana nähdä kuvia teidän pikkuprinsessasta ja (niiden muutamien kura- ym. kuvien perusteella) rasavilli pojastanne! Lisäksi miusta on ihan vain kiva lukea siitä mitä muiden lapsiperheiden arkeen kuuluu, ja kerätä vinkkejä omaankin arkeen. Keep up the good work!

    VastaaPoista
  10. Vaatteista kuvat lasten päällä ovat mukavia, niistä näkee miten vaate istuu ja miten se käyttäytyy liikkeessä (harvoin teillä jäykkiä poseerauskuvia on). Olen ihan koukussa blogiisi. Itse aloittelen järkkärillä kuvaamista ja mielestäni Korkeasaaren pokkarikuvissa ei ollut mitään vikaa. Osaat jotenkin ihanasti vangita tunnelman kuviisi.
    En kategorisoi blogiasi mihinkään tiettyyn luokkaan. Minusta on mukavaa, että kuvaat lapsia, vaatteita, annat vinkkejä, taltioit lähiympäristöä ja muutenkin kaupunkikuvaa.
    Mukavaista alkukesää!

    VastaaPoista
  11. Minä tykkään blogistasi ihan tämmösenäkin:)
    Toki niitä vinkkejä, että mistä saa kivoja lastenvaatteita, otetaan vastaan:)
    Varsinkin isompien lasten ja poikien (oma poikani on 8 vee) ...
    Kävin muuten juuri ostamassa sen Canonin EOS1000D:n, nyt kova harjoittelu kun lähdetään jo tiistaina matkalle:)

    VastaaPoista
  12. Myönnän että katselen vaatteita erittäin mielelläni, ostoksia ja vinkkejä! Kuten että mistä saa tuollaisen pallomekon meidänkin Jossu??? :D

    VastaaPoista
  13. Olen tykännyt lukea ja katsoa blogiasi juuri tällaisena. Tykkään kauniista valokuvista, oli aihe mikä tahansa. Tuossa vaateasiassa olen samaa mieltä, että ainahan ne vaatteet paremmalta näyttää lapsen päällä kuin sohvalla. Linkkivinkit ovat aina tervetulleita, koska juuri se tietty vaate voi olla etsinnän kohteena itselläkin.

    Jatka siis samaan malliin!!!

    VastaaPoista
  14. Jatka samaan malliin kuhan on paljon kuvia :D

    Kaikki kelpaa. Vaatteitakin katselen vaikka en niitä pääse suomesta ostamaan. Poikien vaatevinkkejä myös!

    VastaaPoista
  15. Tämä on ihana blogi <3 Vaatevinkkejä minä mielelläni lukisin, myös teidän isomman lapsen, mistä löytäisi kivoja vaatteita vähän isommille pojille. Myös pikkuneidin ihanuudet kiinnostavat. Meiltä kun löytynee samalla ikäerolla lapset kuin teillä ;) Mutta molemmat reilun vuoden nuorempia kuin teillä. Jatka samaan malliin tämä on lempiblogini, tulee käväistyä melkein joka päivä, ja selailen vanhempiakin juttuja, kuvat ovat niin kauniita :)

    VastaaPoista
  16. Pidän blogistasi ja erityisesti sen ammattilaistasoisista kuvista. Kun kaipaan pienen hetken estetiikkaa, kauniita kuvia ja inspiraatiota, minulla on muutama blogi sitä tarkoitusta varten, ja sinun on yksi niistä. Nytkin tulin tänne taukoa pitämään, kun halusin lepuuttaa jalkojani keskellä tylsää pikkuremonttia.

    Kyllä, merkkivaatteet kiinnostavat! Samoin kuin ns. merkittömätkin. Saa kuvata mallin päällä tai ilman, molempi parempi. Olen myös vähän huono (laiska) etsimään uusia nettikauppoja, mutta siinähän meitä auttaa Katri:) Eri ihmiset kuitenkin löytävät erilaisia paikkoja, joten mielelläni tutustun myös sinun vinkkeihin.

    Ja kun kerran toivoa saa, niin sitä kotia ja sisustusta toivon minäkin. Ihan älyttömältä tuntuva yksityiskohta voi olla muille hyödyllinen tai hauska.

    Violette

    VastaaPoista
  17. Kyllä noin kauniita vaatteitakin katselee tosi mielellään <: Cupcake on niin .. <3

    VastaaPoista
  18. Tuskin alat etsimään tietoa vain blogia varten ,mutta minuakin kiinnostaisi mistä saisi kivoja isojen ( = kouluikäisten) lasten vaatteita sekä tyttöjen että poikien. MInusta tuntuu, että pojille vielä löytyy, mutta tytöille enää ei. Tai jospa perehdyt asiaan jo muutama vuosi etukäteen :)????

    Toinen mikä kiinnostaa on aikusten vaatteet? Mistä löytyisi ajattomia ja kivoja aikuisten vaatteita? Millaisista vaatteista itse pidät? Nekin olisi kiva nähdä ihan päällä kuvattuna.

    VastaaPoista
  19. Tämä on täydellinen näinkin.

    VastaaPoista
  20. Ihan huisia kuinka teitä onkin täällä käymässä -olen sanaton <3

    En tosiaan jaksa tekemällä tehdä juttuja tänne vaan niiden pitää syntyä itsestään. Ja sitä mukaan teen. Lapsia en saa poseeraamaan jäykästi edes sillon kuin haluan ja tosiaan mielestäni parhaita kuvia on ne missä on hyvin vaate esillä ja tosiaan muutenkin kuva hyvä ja mielellään joku toiminto vielä mukana :)

    Täällä varmasti vilkkuu vain ne meille mielekkäät asiat, eikä tarkoituksena ole toimiakaan minkään tietyn jutun kanavana...

    Minusta on kiva lukea että monella on puraissut kuvausharrastuskärpänen ja toivottelen nautintoa kuvausreissuille... mitä enemmän sitä tekee, sen enemmän siitä saa ;)
    Onnea Niinulle uudesta kamerasta ;)

    Tuusikselle en valitettavasti osaa vastausta antaa, tuo mekko on senverta vanhaa mallistoa etten itsekään sitä enää nettikaupoista löytänyt. Ainoa kanava saattaa siis olla huutis mistä voi löytyä. Toki meiltäkin setulee sitten joskus myyntiin mutta koko tuossa on vain 98 cm :)

    Koen pojan vaatteet jotenkinm, tylsiksi, eivät inspiroi mutta katsotaan jos niistäkin jotain juttua saa aikaseksi. ne ovat niin isoja ja niitä on tullut kateltua jo niin monta vuotta että ehkä on se "uutuudenviehätys" mennyt. Mutta tosiaan, kyllä hänelläkin vaatteet ovat joten mahsollisuuksia tarkempaan tarkasteluun on...

    Katrin vinkkeihin tartun itsekin monesti, mahtavaa että on joku asialle paneutunut että me muut voimme olla vähän laiskempia ;) KIITOS Katri!
    Yritän itse tästä lähtien kuvien joukkoon ujutella paikkoja ja linkkejä ja postikulutkin jos vain muistan.

    Ja minun vaatteet... hmm, ehkä paljastan joskus miksi minun kaikki vaatteeni ovat autotallissa viikattuna isoihin pahvilaatikoihin.

    Ja ihan tosi, olen miettinyt miten muistaa teitä lukijoita. Miten teille tulisi yhtä hyvä mieli kuin minulle siitä että käytte, pidätte ja vielä sanotte sen. En ole vielä keksinyt sellaista tapaa... mutta ajattelen ja ehkä sekin kertoo jo jotain ;)

    VastaaPoista
  21. Anana: Meidän Josefina 3,5v pitää nyt vielä aikalailla täysin 92cm vaatteita ja jos se ei sille mene niin onhan meillä Jade joten vinkkaas mulle kun sitä olet myymässä, mä ostan :D

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥