28.3.2009

Bisi-PerjantaiPerjantai käynnistyi ovikellon pimpotuksella, postinjakajallamme oli taas paketteja meille. Ja voi ihanuus! Salaisen ystävän paketti saapui, kaunis huopainen pikkukassi jossa oli sisällä täydellinen pääsiäispaketti: munia ja siemeniä sekä kaunis kortti. Tyttö saikin kunnian syödä ensimmäisen suklaamunan elämässään ja kyllä tuntui siitä nauttivan. Seuraavan kerran suklaata sitten vuoden päästä taas ;) Kiitos Sinulle, salainen ystäväni.
Samalla tartuin Hullut Päivät-kuvastoon. Hienoinen pettymys oli että siellä tuntuu olevan samat tuotteet joka kevät, ainoastaan värit vaihtuvat. Listasin muutamia hyväksi havaittuja hankintoja kunnes lähdimme hoitamaan asioita. Ensimmäisenä päämääränä oli Uudenmaankadulla sijaitseva Punavuoren Peikko josta olin bongannyt tähdekkäälle tytöllemme täydelliset See Kai Run:in sandaalit kevään juhliin.Ilmeisesti hieman ennenaikasisesti innostuimme kokeilemaan kevään kuravehkeitä, sillä tänään on satanut lunta koko päivän. No ehkä nuo tuosta sulavat ja pääsemme pulikoimaan uusissa kuriksissa ja suorittamaan tuikitärkeää käyttötestiä :)


5 kommenttia:

 1. Niinpä, Hullareiden kuvasto oli kyllä vähän pettymys...

  VastaaPoista
 2. Ihana ilme:)

  Mulla oli sama idea salaiselle ystävälle mutta täytyypä keksiä jotain muuta.

  Ja tuo keltainen kuvasto, boooring...

  VastaaPoista
 3. Ihana yllätys salaiselta ystävältä!

  Max on oppinut syömään Kindereitä tänä vuonna, mummo on opettanut.. Nyt ei enää tahdo päästä suklaamunahyllyn ohi kaupassa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo yläkuvan kengät, varsinkin nuo vaalenapunaiset... (tahtoo myös)

  Jotain samantapaista olisi kiva löytää kuopukselle kesäksi, vaikken tiedäkään onko meillä luvassa kevätjuhlia isompia juhlia (koulun ja eskarin ja kerhon, toivottavasti eivät satu samoille päiville).

  VastaaPoista
 5. jarna, niin on moni sanonut. Ihan mielenkiinnolla odotan että tuleeko uutisoinnissa mitenkään ilmi suosion laskusta.

  Nina, no eihän se varmasti haittaa että on samantapaisia yllätyksiä ;) Mahdotontahan noista on etukäteen tietää, minä ainakin pidän kiinni omista ideoistani :)

  Vauhtivekaroiden äiti, meillä on hivenen sama ongelma esikoisen kanssa, söisi Kindereitä vuoden ympäri. Tosin nehän eivät olekaan pääsiäismunia vaan yllätysmunia ;) Ajattelin silti ettei kuopus saisi tuon enempää suklaamunia vielä -saa nähdä miten käy...

  Tilda, olen täysin myyty noihin See Kai Runin kenkiin. Tilasin vaaleanpunaiset Tanskasta jo aiemmin ja piti keksiä joku "tekosyy" noihin tähtisandaaleihin ;) Kuopuksen omat synttärit ja esikoisen kevätjuhla lienee loistava sellainen ;) Mielestäni nuo kengät vaikuttavat ihanteellisilta lapsen jalassa ja kuopus mielellään niillä on tepsutellut kun ollaan kotona sovitettu.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥