24.3.2009

"Anteeksi, saanko kuvata rättihyllyänne?"Eiring on pieni keittiö sekä kauppa Etelä-Helsingissä.
En todellakaan ole mikään keittiöihme joten joku muu syy täytyy olla visiittiini tässä ihastuttavassa pienessä puodissa.
Ja onkin....Rätit.
Tästä puodista saa maailman parhaita tiskirättejä.
Superlatiivien käyttöä mainoksissa tulisi välttää, onneksi tämä ei ole mainos.

Meillä on ollut tälläinen käsintehty suomalainen tiskirätti käytössä jo noin puolenvuoden ajan ja edelleen se toimii, on ehjä eikä haise. Mielestäni se jopa paranee vanhetessaan. Nyt hain lisää rättejä sillä kaipasin piristystä harmauteen -ja näistä räteistä niitä värejä löytyy.Ja niillä kaikilla väreillä on aivan ihastuttavat pikkunimet :)

***
Tiskirätit maksavat muistaakseni 4 euroa kappale ja kympillä saa kolme.
Rätit voi pestä tiskarissa.

17 kommenttia:

 1. Me ollaan haettu tuolta monta purkkia espressoa kun se purkki on niin hieno, pitänee seuraavaksi katsoa myös rättejä : )

  VastaaPoista
 2. Huisia, että on paljon värejä ja vielä kotimaisia!

  VastaaPoista
 3. Oi voi minakin tarvisin haisematton ratin, takalaisiin ei edes kunnolla tehoa tiskikoneessa peseminen, haju tulee aina heti takaisin. Heitan sitten aina epaekologisesti roskiin. Minkalaisesta materiaalista nama on tehty? Tulisikohan bambusta hyva?

  VastaaPoista
 4. Thx, mä olenkin etsinyt täydellistä tiskirättiä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä,tällaisia olen etsinyt.

  VastaaPoista
 6. Kiitti! Ensi Hesan reissulla käynkin tuolla rättiostoksilla. =)

  VastaaPoista
 7. minä neulon novitan bambusta tiskirätit:)

  VastaaPoista
 8. Rättejä voi tilata myös suoraan kotiin, jos ei tule käytyä Korkeavuorenkadulla:

  http://www.ann.fi/index.php?lang=fin

  VastaaPoista
 9. Äh, mäkin haluan tuollaisiin ihaniin kauppoihin :)

  Pitääpä laittaa joku rättiostoksille puolestani. Meidän rätit haisee jo viikossa..

  VastaaPoista
 10. Niin, ja vieläpä maatuvia! Hyviä on, meillä on myös käytössä. :)

  VastaaPoista
 11. Mä jo kerran kommentoin,meni ties minne :)
  Kiitos hyvästä vinkistä,täytyy suikkasta rättikaupoille joskus.

  VastaaPoista
 12. Hmm, välillä nuo kommentiti eivät tule sähköpostiini ja vain sillon tällöin arkastelen hallintapaneelista niitä. ELi olen pahoillani jos joku joskus hieman myöhästyy. Kyllä minä niitä ihan jokaista pyrin vaalimaan :)

  Makuja on monenlaisia mutta tämä rätti ainakin minuun iski ja tosiaan kun heittää tiskariin välillä niin pysyy hajuttomana. Materiaalista en osaa sanoa mutta neulottuja nämä ei ole vaan sellaista tiskirättimäsitä materiaalia.

  Odotan kovasti kesää sillä olen jälleen suunnitellut kierteleväni Etelä-Helsingin pikkukatuja, ehkäpä täkäläiset kanssablogistit tulevat seuraan tai tehdään treffit Kaivariin.

  VastaaPoista
 13. Hyvä vinkki! Meillä on mikrokuituliinat käytössä mutta ne alkavat haisemaan jo muutamassa päivässä kun kuivuvat hitaasti. Saa olla pesemässä koko ajan.

  Ja viimeiseen, mukana ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 14. Me käydään myös tässä kaupassa tiuhaan ostoksilla Kruununhaasta saakka. Eiringillä on muitakin Ann:in tuotteita, esim. kangaskasseja. Tilasimme hiljattain kokonaisen tarjoiluastiastonkin Eiringin kautta Napolista. Tosi hyvä palvelu, ei sellaista saa enää mistään. =)

  VastaaPoista
 15. Kiitos vinkistä! Olen jossain törmännyt näihin rätteihin, mutta en olisi enää osannut sanoa, mistä löytyy... Kävin heti tilaamassa nettikaupasta!

  ;-)

  VastaaPoista
 16. Meillä on käytössä Taskin mikrokuitu pyyhkeitä siivouksessa ja keittiörätteinä. Vanhaa mallia, mutta toimivat, ollleet käytössä jo kohta 5 vuotta samat rätit =)

  VastaaPoista
 17. Oi, pitääkin laittaa korvan taakse ja käydä kun seuraavan kerran tullaan niille seuduille mummolaan. Ihana blogi sinulla muutenkin!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥