12.2.2018

Sanoisin, että suunnittelemattomalla tauolla.


Inhoan sanaa ”ruuhkavuodet”. Ymmärrän sanan merkityksen; tapahtumaa ruuhkaksi asti mutta termi ei silti mielestäni kuvaa perheemme tai minun tilannetta. Jos minulla olisi ruuhkavuodet, niin istuisin rennosti sohvalla kuuntelemassa radio Aaltoa ja siemailisin maitokahvia Starbucksin termarista. Sillä niin vietän aikaa kun olen oikeasti ruuhkassa; chillailen kun eihän siinä muuta voi. Onneksi asumme nykyisin paikassa jossa ei ole ruuhkia vaan voimme liikkua paikasta toiseen varsin jouheasti Aallon ja kahvin kera …ja voi kyllä me liikummekin.

Kutsuisin vallitsevaa tilannetta enemmän poimuajovuosiksi. Vauhti on niin kova, ettei maisemia näe ja jotenkin sitä vaan singahtaa paikasta toisen, hetkeksi seisahtumaan ja sitten mennään taas. En valita, aika hyvä raidi vaikka aina ei joka kiskalle ehdikään.

Lifestyle -blogin pitänen vaatii, uskokaa tai älkää - aikaa. Ainakaan minulle kirjoittaminen ei käy käden käänteessä jos mitään sanottavaa ei oikeasti ole. Eikä kyllä huvita kirjoittaakaan, jos mitään "asiaa" ei ole. Ja kun sitä sanottavaa on, on tekstin tarkastus työläs prosessi jo lukinkin takia ...ja sitten vielä ne kuvat. Kaikki kunnia heille, jotka kuvaavat tasalaatuisia kuvia ympärivuoden mutta poimuajossa on pimeää ja vauhti kova, joten tämä matkustaja ei siihen pysty.

Joten nyt on käynyt niin, että näköjään tämä bloggaaja bloggaa hyvässä kuvaussäässä ja lomakausilla. Kuka muuten edes päätti, että pitää blogata joka päivä tai edes joka viikko, etenkään kuin työnantajan velvoitetta siihen ei ole. Eikö tärkeämpää ole kuitenkin sisältö, vaikka se sitten ilmestyisi neljästi vuodessa? Väkisinkin tässä unohtuu suurelta yleisöltä mutta ei sille mitään voi, minusta on silti kiva luoda jotain uutta silloin kun ehdin ja inspaa. Jos siis inspaa lukea, niin kannattaa vaikka tilata vaikka sähköpostiin sillä anana ei ole vielä valmis.

Kyllä tämä tästä taas käynnistyy. Ensinnäkin ulkona on kaunista ja siellä on lunta. Valoisaa. Me ollaan menossa minilomallekin jonkun ajan päästä ja sitten jo kesäkin kolkuttelee ovella. Kesään liittyen valmistelut on aloitettu ja minulla on esikasvatus menossa. Siis todella, naurattaa vieläkin kun Stockan ovessa roikkuva citytyttö täällä kasvattelee orvokkeja, voi elämä minkä teit.

Jatkuu…

#poimuajo#talviuni#pimeä#kylmä#kiire#kilpaurheilu#sataa#vettä

1 kommentti:

  1. Hei! Laittaisitko ohjeen tuosta ihanan näköisestä palmikkopiposta mistä sulla on kuvia instassa? Olen tehnyt sun ohjeella 10 pipoa sileä ohjeella, jossa korvien kohdalla tuplaneule ja yksivärisenä. Lapset innostuivat pipoista niin paljon, että rupesivat tilaamaan pipoa eri värisinä. :) Mieskään ei enää muuta pipoa käytä ja isäni totesi, et "ihan hyvä pipo" ja äitini mukaan ei muuta pipoa enää käytäkään. Joten kiitos ohjeesta! :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥