4.10.2014

Kun ei näe seepraa puilta.

Olin vallan innoissani Novitan 7 veljestä syksyn uutuusväristä Viidakko. Enkä mistä tahansa niistä vaan elukkalempparistani eli seeprasta, mustaa ja valkoista, raitoja -what´s not to love! Lamppasin heti kaikki keskeneräiset neuleet syrjään viime viikonloppuna (muistaakseni) ja laitoin sukat puikoille, tietysti varpaista varteen ja kaksi sukkaa kerralla -muuten ne eivät olisi vieläkään valmiit. Aika nopeasti kävi ilmi että seeprat jää vieläkin näkemättä sillä sukista tuli aivan selvät koivuklapit. Ainoa kohta missä voi siristämällä kuvitella näkevänsä vilauksen seeprasta, on kantapään yläpuolella missä sukissa oli ennätysmäärä silmukoita. Ehkä lanka vaatii paksummat kintut että seeprat näkyy koivuilta mutta näin näistä tuli mielestäni vielä paremmat. 


Koivuklapit
7 veljestä, Viidakko Metsä
Puikot nro 3
52 silmukkaa


10 kommenttia:

  1. Aivan ihanat ja koivuklapi mullakin tuli mieleen mutta mä rakastankin koivuja ;) Kai mun on mentävä ostamaan tuota vaikka
    sata työtä kesken....Nyt vihdoin muuttohässäkän jälkeen aion istahtaa neulomaan takkatulen ääreen! Jeee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkatulen ääressä neulominen kuulostaa juuri oikealta ♥ Ja sama vika, koivut ovat minunkin mielestä todella kauniita.

      Poista
  2. Miten sulla tuli tuommoset?onkohan langassa joku väri"vika".minulla nyt samasta langasta 2.5mm 14s puikolla ja kuvio on ihan eri.varressa mustat raidat tuli aina samaan kohtaan ja kiertyi spiraalina verresta alaspäin.nätit nuo on kyllä noinkin.hintaero langoissa täällä meilläpäin vaihtelee5.95-8.95e.Terv.M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a :D Katselin Googlen kuvahaulla niin tuntui olevan aika paljon vaihtelua kuviossa tämän langan kohdalla :)

      Poista
  3. Ostin eilen samaa lankaa sukat ajattelin tehdä, olisi kiva kokeilla tuota kahden sukan tekniikkaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko on valmiit? Kannattaa ehdottomasti kokeilla kahden sukan tekniikkaa, tulee nopeasti valmista :)

      Poista
  4. Onpa tosiaan jännä, miten niistä tuli tuollaiset. Olen nähnyt toiset samasta langasta kudotut ja ne ei olleet ollenkaan noin "raidalliset". Itse miellän tuon langan ennemmin valkoisen tiikerin kuosiseksi kuin seepramaiseksi :-) Jos katsoo vaikka sitä neuleen kuvaa, mikä Novitan syksyn lehdessä on, niin vaikutelma on hyvin erilainen. (Sattumalta mun blogissa on siitä kuvakin, tsekkaa täältä: http://arkiihana.blogspot.fi/2014/10/novitan-kotoisa-syksy.html)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tästä langasta on tosiaan saatu erilaisia kuvioita aikaiseksi. Oleln vallan tyytyväinen klapeihin sillä olen nähnyt sellaisiakin mihin en olisi tyytyväinen. Ehkä ensi talvella sama lanka tulee eri nimellä ;)

      Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥