29.6.2014

jämälankavillapaita


Langanostolakko lähes piti, kunnes törmäsin Anttilassa Novita isoveljen poistoväriin, turkoosit 3 euroa kerä. Neljä kerää nappasin kainaloon sillä olen luvannut neuloa Jiille torkkupeiton. Koska olen sitoutunut vähentämään varastoja, on minulla tällä hetkellä poikkeuksellisesti kaksi työtä kesken vaikka aina tähän asti olen neulonut vain yhtä työtä kerrallaan. Töitä oli kesken kolme vielä viikko sitten mutta sain kummitytön jämälankavillapaidan valmiiksi. Kirjoneuleiden huono puoli on se että aina jää niitä keränjämiä, etenkin jos neuloo kirjoneulepipon. Kesäiltojen mökkivillapaitaan ne saa upotettua täydellisesti sillä höyhenen kevyt BC Garnin Semilla sopii kesäiltaan kuin nenä päähän ja värit niin kesän mökkiriemuihin kuin tulevaan syksyynkin. Ihan perus raglan kaulalta alaspäin ja pystykaulus hyttysmyrkkyä varten.

7 kommenttia:

 1. Hienon värisen paidan olet saanut jämälangoista. Itse myös yritän hävittää kaikki jämälangat nurkista pyörimästä. Usein vain käy niin, että jämälankojen seuraksi tarvitsee jotain uutta lankaa lisää ja sitten sitä jää...ja no kierre on valmis. Pitäisi vain keksiä sellasia pikkujuttuja, jotta ei tarvitsisi ostaa mitään ja saisi kaiken pois....jotta vois taas ostaa lisää lankaa! Heh heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta, pelkkä ajatus neulomisesta saa aikaan "tarpeita" :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katri :) Minulle hieman vieraat mutta tykkään itsekin.

   Poista
 3. Ihana neule. Mulla oli reilun kuukauden mittainen tauko neulonnasta, kun ei huvittanut talven jälkeen. Nyt sain valtavan inspiraation...ostin tietty uudet langat, vaikka lankakori on pullollaan. Pellavapaita on tekeillä.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥