21.5.2014

Me mennään sunnuntaina Mustilaan...

Rhodojen istutusjono    
Olemme jo  useampana vuonna käyneet Haagassa Alppiruusupuistossa katselemassa upeita rhodoja ja normaalisti tässä vaiheessa kevättä joku muukin perheretki on ollut jo tehtynä. Vauhti kuitenkin tuntuu kiihtyvän vuosi vuodelta ja emme ole käyneet oikein missään ulkoilemassa pitkään aikaan.  En olisi tiennyt nytkään halaistua sanaa koko Mustilasta, ellei kaverini olisi lukenut blogista rhodoinnostuksestani ja kertonut Suomen vanhimmasta sekä laajimmasta Arboretumista eli puulajipuistosta ja pyytänyt käymään jossain vaiheessa. Pisteenä iin päällä, Mustilan erikoisuus on Alppiruusut sekä Atsaleat eli mun lempparit! Ja Mustilassa on puulajipuiston lisäksi myös Mustilan Taimitarha. Sinne menenkin enemmän kuin innokkaana tutustumaan sekä opiskelemaan puutarhajuttuja ja samalla saan viettää aikaa, aivan liian harvoin tapaamani, ystävän kanssa.



Nyt sunnuntaina Mustilassa on Lastenpäivä kello 11-16 ja lämmintä keliä on luvattu. Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä mm. Kymenlaakson ammattikorkeakoulun sekä Kouvolan seudun ammattiopiston kanssa ja on ensimmäinen laatuaan. Tekemistä pitäisi olla vauvasta vaariin ja ainakin meidän lapset kiinnostuivat heti muun muassa geokätköilystä sekä poniratsastuksesta. Tekemisen ja kokemisen lisäksi mukaan saa myös varmasti paljon uusia opittuja asioita, joiden perään ainakin meidän tuleva ekaluokkalainen on. Ja jos ei oppi enää kesän kynnyksellä jaksa kiinnostaa niin kaikki pikkupuutarhurit saavat mukaansa oman puunalun. Mustilan nettisivuilla (www.mustila.fi) on enemmän tapahtumasta ja vilkaisin vielä että pääsymaksu tapahtumaan on 4 e ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi, ei paha!




Nähdäänkös sunnuntaina Mustilassa!

1 kommentti:

  1. Kyllä tultais jos asuttais vähän lähempänä :) Nauttikaa te meidänkin edestä! Mustilasta on kotoisin mun suosikkipuskani Mustilanhortensia, johon tutustuin ekan kerran tähän nykyiseen taloon ja pihaan muutettaessa. Sitemmin on pitänyt hankkia pari lisää. Alppiruusut on myös ihania ja muistan vieläkin sen sun rhodopuistopostauksen parin vuoden takaa :) Mukavaa puutarhailukesää sinne teille!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥