23.5.2014

Dermosil Living & Summer

Sisältää yritykseltä myös lahjaksi saatuja tuotteita.


Muistatteko kun tilasin taannoin Dermosililtä laatikollisen tuotteita ja lupasin palata myöhemmin käyttökokemuksista. Täältä löytyy postaus missä näkyy mitä tilasin. Kaikki tuotteet olivat minulle uusia sillä edellisen kerran firmasta olin tilannut vuosia aiemmin ystäväni ”siivellä” ja silloinkin vain sprayrasvaa sekä huulirasvaa. Ensimmäiseen omaan tilaukseeni nettikaupasta sisältyi mm. rasvaa, suihkusaippuaa, saippuaa, kasvojen puhdistusaineita sekä ihon kuorintatuotteita. Olen nyt käyttänyt lähes tulkoon tyhjäksi yhden rasvapullon, suihkusaippuapullon, saippuan ja facial washkin on puolessa välissä. Ja tykkään! Rasva imeytyy nopeasti ja on tarpeeksi notkeuttavaa tällaiselle atoopikollekin ja suihkusaippuakaan ei kuivata minua korpuksi, enkä saa tarpeekseni saksanpähkinän tuoksusta ♥ Eikä muuten kuivata kasvojenkaan puhdistusaine josta olen varsin yllättynyt. Kuorintatuotteiden käytön vasta aloitin mutta kokemukseni on niidenkin osalta positiivinen ja ”Likaisten käsien saippua” kodinhoitohuoneessa todellakin irroittaa kesälian mutta jättää silti kädet kosteustetun tuntuiseksi. Näistä siis ainakin tulee minun luottotuotteitani tulevaisuudessakin. Äidilleni tilasin mm. kynsinauhavoidetta ja hän myös mainitsi että pitää voiteesta, enkä löydä moirtittavaa lastenkaan shampoosta tai hoitoaineesta.


Olen tätä postausta pyöritellyt mielessäni muutaman viikon ja saman verran olen miettinyt että pitäisi tehdä uusi tilaus. Kiinnostuin jo keväällä Living sarjan tuotteista mutta olen todella arka tilamaan tuotteita joiden tuoksusta en tiedä. No nyt kävi niin järjetön tuuri että Dermosililtä tuli sähköpostia jossa kysyttiin että haluaisinko testata uutuus Living sarjan tuotteita. No haluan, mistä te tiesitte! Pari päivää myöhemmin postissa odotti laatikko ja wau, kiitos.



Laatikossa oli sisustuskorin lisäksi Living -sarjan keittiökäsisaippua, astianpesuaine, huonetuoksu ja käsisaippua sekä Summer -sarjan meikinpohjustusvoide SPF 20, suihkugeeli, ihonhoitovoide ja vartalon sokerikuorinta. Kaikki tuotteet ovat sellaisia joihin en ole aiemmin tutustunut. En yleensä halua keittiön pöydälle kuin yhden pumppupullon jossain on Fairya mutta nyt kyllä kesän siinä saa olla toinenkin ja minä pesen käteni keittiössä –tosi hyvä tuoksu molemmissa saippuoissa ja samaa kommentoitiin jo Instagrammissakin. Huonetuoksu meni heti kaapin päälle kissalta turvaan tuoksumaan, kivan raikas ja raparperinen eikä yhtään imelä. Summer -sarjan tuotteet otan käyttöön myös samantien ja kerron taas seuraavalla kerralla millaisia ne olivat.


Mä jotenkin tykkään kun tavarat tulee postitse tai lähetillä kotiin asti. Jokaisella asialla on puolensa ja vaikka tässä kohtaa voisi ajatella että kun tilaan Dermosililtä niin se on kauppojen myynnistä pois, niin kyse on kuitenkin suomalaisesta yrityksestä ja samalla luodaan työpaikkoja mm. kuljetusalalle. Samoin olen hieman tuntenut syyllisyyttä Zooplussan käyttämisestä Nietoksen ruokien ja hiekkojen suhteen, mutta toisaalta, työllistänpä muutaman jakeluyrityksen siinä samalla – kai se on tätä nykypäivää. Vaikka esimerkiksi suihkusaippuan ostamiseen kauppareissun yhteydessä ei sinänsä extra-aikaa mene, niin jotenkin huoleton fiilis tulee, kun tilaa kerralla useampia tuotteita ja sitten tekee uuden tilauksen niiden loppuessa. Kaupassa on yleensä aina kiire ja sitten pitää valita ja vaihtoehtoja on ihan liikaa ja yleensä joku vielä roikkuu lahkeessa omien asioiden kanssa… Netistä tilaaminen on niin helppoa, paketteja on aina kiva avata ja koska tuotteetkin miellyttävät niin en voisi kuvitella parempaa ratkaisua tällä hetkellä. Odotan edelleen että Dermosil lisäisi saksanpähkinän tuokuisten tuotteiden määrään.


Lämmintä kesäviikonloppua kaikille !

4 kommenttia:

  1. Hei, mäkin innostuin sun postauksen perusteella taas tilaamaan Dermosililtä vuosien tauon jälkeen ja kyllä kannatti, on edullista (kotiäiti kun vielä olen) ja ihania tuotteita. Extravoide on muuten ihan paras jalkavoide, suosittelen kokeilemaan ;) Kiva, että sait kokeiluun noita Living -tuotteita! Nimim. uusi tilaus lähti taas eilen...

    VastaaPoista
  2. Dermot ovat ihan parhautta! Vakkariasiakas yli 10 vuoden ajan :) Ja kimppatilaus esim duuniporukan kanssa jättää pienemmän hiilijalanjäljen. Mun lempparit ovat E-vitamiinivoide pumppupullossa, puhdistusvaahto ja dödöt. Uusi ihastus on mustaherukkakäsisaippua <3

    VastaaPoista
  3. Vitsit minä olen unohtanut kokonaan tilata noita huonetuoksuja! Tuo raparperi houkuttaa näet kummasti.. Ja tuo Millan mainitsema mustaherukkakäsisaippua... pakko tilata varmaan sekin!

    terkuin Dermosilin vakiasiakas monen vuoden ajalta (missä siis mun lahjukset?! ;) )

    VastaaPoista
  4. Näytepakkauksen verran käytin sitä Living-sarjan astianpesuainetta, ja täytyy sanoa, että tuoksu oli positiivinen yllätys! Itse pelkäsin heidän painottamaansa vaniljaa, mutta onneksi en löytänyt tuoksusta kuin raparperia ;) Tosin litku ei pessyt astioita kovin hyvin, mutta ainakin pullo oli nätti ja tuoksu hyvä...
    Muuten Dermon tuotteisiin olen ollut pääasiassa tyytyväinen, hinta/laatu-suhde on hyvä ja toimitus todella nopea.

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥