22.5.2013

Poissaolotiedote

Moikka kaikille ja pahoitteluni yht'äkkisestä blogin hiljentymisestä. Olemme tulleet takaisin reissusta jossa iskikin niin lomavaihde päälle että jäi bloggaamiset ja melkein valokuvaamisetkin. Ihana reissu josta tulee vielä raportit kaupungeittain tänne, jahka saan nyt ajankohtaisemmat asiat pois tieltä ja kamerasta ne harvat kuvat ulos.

Meillä on reissusta palattua ollut aika paljon tekemistä usemman asian kanssa ja lisäksi mieskin ehti jo lähteä työmatkalle. Toukokuu menee hääräillessä synttäreitä ja muita juttuja, enkä uskallakaan ainakaan yhtä enempää postausta luvata. Kesäkuussa toivon mukaan pääsen jo parempaan bloggausrytmiin ja saadaan tännekin vähän eloa.

Palataan siis viimeistään kesäkuussa tuorein jutuin ja kuvin, hyvää alkukesää kaikille!

Ps. Kiitos tuhannesti kaikille edelliseen komentin jättäneille, olette ihan mahtavia ♥

7 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Kaikessa rauhassa, täällä odotellaan :) ihanaa alkukesää!

  VastaaPoista
 2. Piti tulla tänään katsomaan, josko blogissa olisi jo reissukertomusta, kun näin Jiin pyöräilemässä Tapiolassa. Hassua oli tunnistaa "tuntemattoman tuntematon poika", koska muualta kuin täältä blogista ei tosiaan ole yhteyttä. Olisin varmaan vaikuttanut ihan höperöltä, jos siinä pyöräpuiston reunalla olisin alkanut näillä bloginimillä puhumaan, joten jätin väliin, mutta kertoisitko kuitenkin terkkuja, että kiertäisivät jatkossa sen pyöräpuiston läpiajamisen sijaan, ettei satu törmäyksiä pienempien kanssa.

  Matkakertomusta odotellessa, vakkarilukija naapurustosta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Bambi! Tulossa ollaan!

  MOikka A :) Kyllä Jii sen nimen tuntee kun kotonakin sillä puhutellaan :) Ja siis Tapiolan sen uuden miniskidipyöräTapiolan? Hmm, siinäkö omilla pyörillä ovat ajaneet? Puhumme ehdottomasti kotona asiasta koska ollaan puhuttu että on muutenkin pienempien paikka eikä enää yli 10-vuotiaiden, saatika alueelle ei kyllä omia pyöriä pitäisi edes pystyä viemään. Kiitos kun mainitsit asiasta, muuten onkin vaikea tietää kylillä tapahtuvista ylilyönneistä.

  Ja minun lapsia saa kyllä ehdottomasti komentaa jos hölmöilevät kylillä, vaikka ei meitä tuntisikaan :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin! Nautiskele rauhasa toukokuusta - mäkin panostan kesään täällä blogissa - ja kuvissa :).

  VastaaPoista
 5. hei, melkeen joka päivä käyn kurkkaamassa blogiasi, ja yhtäkkiä muistin, että oliko sinulla instagram käytössä? vai muistanko väärin että olisit maininnut... olisi mukava seurata sinua sielläkin :)) kesäterveiset oulusta.

  VastaaPoista
 6. MOikka Missu ja kiva kuulla!
  Olen Instagrammissa ja sitä päivittelen lähes poikkeuksetta päivittäin, löytyy nikillä ananagram.
  Tuossa oikealla sivupalkissa on myös linkki nettisivuversioon :)
  Kesäiset terkut täältä takaisin ja kohta kiireet jeesaa niin pääsen tännekin ihan uusin jutuin ;)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥