21.2.2012

molskis ja loiskis
Huomasin juuri etten vieläkään osaa virkata, toisesta yrityksestäni huolimatta. Ja koska pää jonka tarvitsen  avuksi, tulee vasta huomenna kotiin, tulin tällä välin suosittelemaan teille matkailukohdetta kalakukkojen kaupungin vierestä eli Siilinjärveltä.

Kävin Kuopion reissulla Niilo Ilossa. Sen lisäksi että oli kiva rupatella blogitutun kanssa (huolimatta tyttäreni vähintäänkin riiviömäisestä mielialasta, pahoitteluni) sain samalla aivan loistavan vinkin. Olimme tapamme mukaan menossa jälleen Tahko Spa:han mutta nyt rohkaistuimme ja menimmmekin seuraavana päivänä suosituksesta Fontanellaan. Tai mies meni lasten kanssa, minä kävin kylillä shoppailemassa sekä neuloin pipoa äidille. Mutta oli kuulema tosi kiva paikka ja paljon kivempi kuin Spa, eli suosittelen lämpimästi.

Pakko mainita samalla muutama sananen shoppailukierroksestani Siilinjärvellä. Lähdin siis etsimään apupuikkoa sillä olin unohtanut omani hotellille. Ensin törmäsin Modaan jossa oli loppuunmyynti ja ostin itselleni Espritin neuleen sekä erään kesäpaidan joka tulee minulle tai tytölle mekoksi, näiden yhteishinta olisi ollut 99,90, minä maksoin näistä yhteensä 17,90. Tiedän, ihan mahdotonta. Jatkoin matkaani Seppälän kautta lankakauppaan. Seppälästä luulin ostavani tytölle leggarit jotka oli alennettu vajaasta kahdeksasta eurosta kolmeen euroon mutta kassalla maksoivatkin vain 1,50. Lankakaupasta löysin puoleen hintaan olevan palapelipaketin lisäksi ilmeisesti Siilinjärven ainoan normaalihintaisen tuotteen eli ne apupuikot ...ja lähdin neulomaan Fontanellaan kahvioon.
Se jämälankapipo painaa 84 grammaa, Hotelli Tahkovuoren Sale.

Riiviö.
Rattoisaa hiihtolomaviikkoa kaikille !

13 kommenttia:

 1. Luin pariin otteeseen, että olit unohtanut oman APPIUKKOSI hotellille :-):-)

  VastaaPoista
 2. Ihanat pipot! Kuinka hyvin sulla pysyy tuo pipo venymättä???

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen lukihärönen, joka ihmetteli myös appiukon unohtamista hotellille :D.

  Siis aivan käsittämättömän ihania pipoja, oot kyllä taitava!

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit pipot! Varsinkin toi poikien on aivan ihana-ihana...taas kerran.. :)

  VastaaPoista
 5. Satunnainen kävijä olen ja nyt oli pakko kommentoida, kun Siilinjärvestä kirjoitit. :) Aika hassua lukea meidän ihanasta pikkukylästä. Tämä on myös hyvä paikka asua, ei pelkästään shoppailla.:D T:Siilinjärvelle mutkien kautta kotiutunut

  VastaaPoista
 6. Täällä myös yksi Siilinjärveltä kotoisin oleva... ;) Ja edelleen naapuriin jumahtanut. Totta tosiaan Fontanella voittaa 100-0 Tahko Span. :)

  VastaaPoista
 7. Ihant värit pojan pipossa ja niin kaunista ja tasaista jälkeä:) Mukava loma teillä:)

  VastaaPoista
 8. Enää tarttis tietää mikä on fontanella?? Kuulostaa juustolta:-)

  Hienot pipot Anana!
  T. Ei-siilinjärveläinen

  VastaaPoista
 9. J:n pipo on aivan ihana. Mun mies joskus kysyy tekisinkö hälle pipon mut oon sanonut etten osaa tehdän miehen pipoa, mut toi vois olla sellainen. Niin hieno.

  VastaaPoista
 10. Aikas hyvä ostoskierros :D Sulla on kyllä toinen toistaan ihanampia talvikuvia täällä! Tosi mukavaa hiihtolomaa!

  VastaaPoista
 11. En unohtanut sentäs appiukkoa =)

  Muruhuttu, Cascade pipot joissa on 1o1n resori, eivät ole mielestäni venyneet. Sellaiset hieman palmikkoiset ovat ehkä vähän veneähtäneet, eivät kuitenkaan niin lörpähtäneet etteivät pysyisi päässä.

  Kiitos kaikille muillekin ehtimään pistäytyneille, sekä erikseen kaikille Siilinjärveläisille!
  Seuraavassa kerron mihin katosin .)

  VastaaPoista
 12. Kaivelin vanhan Tahkon tekstin, kun muistelin, että tekin olette Tahkon kävijöitä. Käykää seuraavalla reissulla testaamassa leipomo Liepuska Nilsiän ohitustiellä. Aivan mahtavat pullat ja leivät! Vai oletteko jo paikan löytäneet? Me nyt kesälomalla kannatettiin paikkaa useampana päivänä ja aina oli yhtä maittavaa. Plus äidin linjat kiittää... not ;)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥