26.7.2011

Kiitos!

Teille rakkaat lukijat,
kun huomautitte
että mene höpsö isompien puolelle katsomaan.
Menin ja nappasin mukaan kaksi 170 cm puuvillapaitaa
[164 senttisessä oli kittanat hihat]
mulle
mulle
mulle!
Ja se tapahtui noin kolmessa minuutissa
matkalla
tänne
S V E A B O R G

12 kommenttia:

 1. Kesän paras paikka (heti Lintsin jälkeen, sanois poika)! Pariin-kolmeen kertaan todettu tänä kesänä.

  VastaaPoista
 2. Tottakai ruotsiksi...Vähän fiinimpää=)

  VastaaPoista
 3. Mari, no tepäs olette kerenneet =D Likka jaksoi tosi hienosti kävellä kunnes tuli päikkäriaika vastaan ja poikakin viihtyi hyvin kun oli serkut mukana. Aika luksusta olla liikenteessä apukäsien kanssa ♥

  Anonyymi, ahaa :D En koe ruotsissa mitää fiiniä, johtunee ruotsinkielisestä suvustani. Mutta hauska kuulla jos tästä tuli sinulle fiini fiilis :)

  VastaaPoista
 4. Mekin tykätään Suokista ja käydään useamman kerran kesässä. Tosin 4v täyttäneellekin pitää ottaa rattaat mukaan, sillä kävely & jännät tunnelit väsyttää ja juuri ennen lauttaa uskalletaan siirtyä rattaisiin (kun tietää, ettei enää ole luvassa yhtään taskulamppupaikkaa) ja nukahdetaan!

  Tänään taas ollaan menossa.

  T. Vertsukan äiti

  VastaaPoista
 5. Hauska kuulla teistäkin :) Rattaat on meilläkin pakolliset reissuilla sillä päikkärit tulee vastaan jossain vaiheessa päivää kuitenkin. Hyvinhän niissä tavaratkin kulkee mukana ja likkakin jos ei koko ajan jaksa kävellä. Hauskaa retkeä!

  VastaaPoista
 6. Edellisen postauksen innoittamana kävin minäkin hm: llä ja jopa minulle meni tuo 170 koko enkä ole ihan pieni :) Miten kutkuttavaa, siellä käyn jatkossakin ostoksilla :) Säästää hinnassakin ;) Ja kahdelle tyttärelle tarttui mukaan samaiset paidat myös: Ensin 5vee sanoi " Vähän liian hassu paita mulle..." mutta kerroin, että olin nähnyt kuvan eräästä tytöstä sama paita päällä ja näytin kuvankin hänelle blogistasi. "Onpa kaunis tyttö!" totesi 5vee ja sanoi, että paita on sittenkin hänellekin oikein hyvä :)
  Kiitos kauniista blogistasi!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Hei pakko vielä kysäistä kun itsekin himoitsen noita paitoja (itselleni siis), että onko malli mielestäsi sellainen että menee päälle vaikkei olekaan niin hoikka kuin sinä? :) Ihania kuvia Suokista!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, kiitos todella kauniista kommentistasi, ihokarvat nousivat pystyyn kun tuli niiiiiin hyvä mieli ♥ Todellakin muistutus siitä että maailma on täynnä ihania ihmisiä, kun saa kauniita ajatuksia muilta. ja kiitos tyttärellesi, hänellä on kaunis lapsenmieli.

  maman, varmasti mahtuu :) Minulle olisi mennyt se pienempi koko mutta tosiaan siinä jäi hihat hieman mielestäni lyhyiksi, tykkään että tulevat tuohon kämmenselän päälle. Leveyttä ja pituutta mallissa riittää :)

  Me lähdetään nyt uudelle retkelle lasten kanssa, Hauskaa päivää myös teille!

  VastaaPoista
 9. Ihana paita tosiaan(se edellisen postauksen) ja kauniita kuvia taas kerran.

  Olen unohtanut tulla hehkuttamaan niistä Sanukin släpäreistä. Ne on ihan mahtavat! Vaikka kuinka monta kävelyretkeä jo tehty ja hyvin toimii :) Kiitos vielä vinkistä!

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva kuulla Tea! Itsekin olen todella tyytyväinen ollut. Ennen käyttöä tuntui todella typerältä maksaa 40 euroa lipilapeista, siis läpyköistä jotka saa Tarjoustralosta parilla eurolla. Mutta eipä se nyt enää hölmöltä hinnalta tunnukaan kun ovat niin kovassa käytössä olleet :)

  VastaaPoista
 11. meidän kaupassa samaa paitaa oli myös äitien puolella, eilen sattui silmään :)
  Sveaborg kutsuisi meitäkin juhlimaan, mutta pohdimme, onko aikataulullisesti mahdollista viettää kahta päivää autossa yhden päivän perilläolon vuoksi :(

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥