15.2.2011

Harmaa ♥


 Viikon pieni piriste.
Pienet ilot.
Pieni, kevyt, suloinen.
Harmaa sydän.


Ihan vahingossa tuli vastaan,
henkkamaukassa.
Vitsi pitsiä, iik ihanaa !


Kaveriksi kaivoin kaapista
vanhan Benettonin paidan,
Gantin farkut.
Yksinkertaista,
mutta niin täydellistä.


Sieltä täältä,
niinkuin ennenkin.


Piristävää viikkoa lukijat !
Ja piti vielä sanoa että tosi kiva kun olette täällä,
odottamassa ja pistäytymässä.
Se piristää ja ilahduttaa ♥

15 kommenttia:

  1. Tosi suloiset on!!!
    Musta on tullut vähän humpsuliisa lasten vaatteiden kohdalla. Arjessa tyttö ja poika valitsee aamulla jotain päälleen. Yleensä todella sinne päin.
    Ja Panttonille nappaan vaan jotain mukavaa, mitä käsiin osuu.
    Mihin hävisi meikäläisessä se mallaaja ja sommittelija joka asuja mietti ja laitteli lapsille valmiiksi aina seuraavaa päivää varten?
    Mutta tuo asu on ihanan yksinkertainen ja kaunis.

    VastaaPoista
  2. Onpas tosiaan söde!! Pääsispä suomeen shoppaileeeeee :))

    VastaaPoista
  3. Siis aivan ihana! Pitää mennä katsomaan, olis ihan meidän näköinen juttu kanssa. Tämä sun blogi on niin ihana. Kiitos myöskin sen vaaleanpunaisen neuletakin ohjevinkeistä, en ole vielä ehtinyt kiittämään. Löytäisi vain jostain kivan väristä lankaa, harmaata tai vaaleanpunaista, kuinkas ollakkaan ; )

    VastaaPoista
  4. Oi, miten ihana!
    Olisi ihan meidän näköinen myös. :)
    Mukavaa viikkoa teillekin!

    VastaaPoista
  5. Sulla on kyllä taito tuoda kaikki vaatteet esiin kuin aarteet konsanaan:) En saa mielestäni sitä popin harmaat housut + kappiksen pinkki takki -yhdistelmää muutamia postauksia sitten... Ja tuo neuletakin yksinkertainen kauneus...ihana!

    VastaaPoista
  6. Nätti neule ja ihania lomakuvia :)

    VastaaPoista
  7. Tykkään.. juuri sopivan yksinkertaista pienillä jutuilla piristettynä :)

    En ole ehtinyt kommentoida noita sun Tahko-postauksiakaan vielä. Tuttuja maisemia, Tahko on kyllä kiva paikka! Tosin rinteet mulle liian jyrkät, toisin kuin miehelle ja tyttärille ;)

    VastaaPoista
  8. kaunista. Jotenkin pyörittelen päätäni kun toistat koko ajan sieltä täältä sekaisin - fraaseja. Kuka pukee lapset kaikki samaan merkkiin, jos sitä tarkoitat? ihan kuin anteeksipyydellen, että tuo on nyt henkkamaukasta ja tuo ganttia. So what?
    kauniita kuvia ja ihania lapsia joka tapauksessa ja muutenkin sinulla on kyky kirjoittaa

    VastaaPoista
  9. Kaunis blogi!
    olisi kiva nähdä kotianne, vai oletko rajannut blogin lapsiin - ja vaatteisiin?
    Malla

    VastaaPoista
  10. Ihan teidän näköistä, Nättiä!!

    VastaaPoista
  11. anrinko, hih, eiköhän se näin mene joka perheessä välillä enemmän ja välillä vähemmän. EI kai aina tarvitse pingottaa ja mätsätä, lapset ovat lapsia ja saavat näyttää lapsilta. ONhan näitä kokonaisuuksia kiva välillä mallailla, se mitä päätyy uhmakkaan 3-vuotiaan päälle, on sitten ihan toinen juttu :D

    mizyéna, oletteko kenties taas kesällä tulossa?

    sannuli, kiitos :) Oletko katsonut Novitan Miami uutuuden? Miamissa on paljon eri värejä ja on vastaava lanka kuin Samos mutta ohuempaa. Teen siitä tällä hetkellä ja ainakin bambupuikoilla tehdessä on tosi vaivattoman tuntuinen. Siitä löytyy myös mielestäni aivan sama vaaleanpunaisen sävy kuin tuossa Samoksen vanhassa.

    Emmi, niin taitaa olla, meillä on aika samikset maut, olen huomannut :)

    U.S. kiitos ♥ Ja aarteitahan ne löydöt onkin! Ei mikään tunnu niin kivalta jos on monta samanlaista tai vastaava.

    Kiitos Mirva,loma on valitettavan ohi mutta onneksi voi fiilistellä vielä kuvista.

    Anonyymi, en pyytele anteeksi :D Se on vaan sellainen fraasi joka itsellä monesti toistuu päässä. Siitä tulee kepeä mielikuva loikkimassa ja tekemässä löytöjä. Ei niinkään merkkiviidakossa vaan eri tyylien keskellä. Minusta on ihana ydistella juuri mahdollismman erilaisia merkkejä ja merkittömiäkin ja kiinnittää enemmän huomiota siihen vaatteen ulkonäköön. Ostan aina vaatteet ulkonäön sekä laadun perusteella, en jätä ostamatta kivaa vaatetta vain siksi että olisi marketista ja en osta epäkivaa vaikka olisi kuinka alennuksessa oleva brandi. Tuo neuletakki ei mielestäni ollut juurikaan "henkkamaukan tyylinen", ekana tuli mieleen Mini A Ture tai Noa Noa, siksi yllätyinkin iloisesti. Gantin farkut olisivat alesta huolimatta jääneet kauppaan, ellei likalla olisi joku pinttymä -valitsee nimittäin aina G:n farkut jalkaan jos saa päättää -ilmeisesti siis hyvät jalassa ja mieleiset.

    Itseasiassa monella on mielestäni selkeä linja lasten vaatetuksen suhteen. Tarkoitan että esim. vaatteet ovat lähes poikkeuksetta retro-tyylisiä tai vaikka maalaisromanttisia. Itse pidän enemmän monien tyylien yhdistelemisesta ja varmaan siitä tuo "Sieltä täältä"-ajatus on varmasti alunperin tullutkin :)
    Ja kiitos ♥

    Malla, en ole rajannut blogia mihinkään. Täällä on mitä vain mikä sattuu kameran linssin läpi milloinkin mahtumaan :) Joskus aikaa sitten olen laittanut kodista kuvia. Tilanne on se että meillä on _todella_ pelkistettyä ja ei siksi juurikaan mielenkiintoista. Keväämmällä veikkaan että kotikuviakin tulee, kun saadaan vähä auringonvaloa sisälle. Nyt menee päivät töissä ja viikonloput ulkona joten kotona ollaan oikeastaan vain pimeällä -ja se ei ole inspiroivaa valokuvaksen kannalta ;)

    Hyvää päivänjatkoa kaikille!

    VastaaPoista
  12. Ihana tämä blogisi!!
    Olen satunnaisesti käynyt lukemassa (löysin muiden blogien kautta) mutta nyt kun huomaan käyväni täällä melkein päivittäin ajattelin jo jättää jälkeni :)

    VastaaPoista
  13. Heippati Pieni Lintu ja bianca. Kiva kuulla taas uudesta lukijasta, tai vakiintuneesta lukijasta ;) Suunta on siis oiekas jos uudestaan jaksaa aina tulla, kitos kun tulette :)

    VastaaPoista
  14. Voi vitsi miten söötti neuletakki :) henkkamaukka osaa yllättää. Mutta miksi aina tyttöjen puolella?? Poikien mallisto on aina sitä samaa ja tylsää...Plaah!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥