29.1.2011

Gap Mitoitus in cm

Girls
XS / 4-5


kainalo - kainalo 35,5 cm
olka -helma 45,5 cm
kainalo - hihansuu 32,5 cm
kaula - hihansuu 46 cm
(meillä 106 senttisellä)


*** 

Boys
L / 10


kainalo - kainalo 50 cm
olka - helma 60 cm
kainalo - hihansuu 41 cm
kaula - hihansuu 62 cm
(meillä 146 senttisellä)


Vinkiksi.

8 kommenttia:

 1. Tosi nafti on mitoitus noissa collegetakeissa. Meille tuli tuo samainen vaaleanpunainen koossa 6-7v 110cm pitkälle, ja just passeli. Ikää vastaava koko, eli tuo 4-5v, oli ollut auttamatta pieni.

  Pikkusiskolle taas tuli 98cm, joka on sopiva 90cm tytölle.

  Mutta ihania ne on, vuodesta toiseen. Ihan mahtista, kun ne saa nyt helposti tilattua GAPilta suoraan kotiovelle :).

  VastaaPoista
 2. Voi ei, nyt oli väähn ristiriidasa tiedot, kun huomioi edellisen kommentin. Meillä tyttö myös noin 110cm ja tilasin kaikki vaatteet kokoa S, eli se 6-7v. Toivottavasti nyt ainakin kesän mahtuis.

  VastaaPoista
 3. Nuo meidän hupparit on ostettu noin vuosi sitten. Molemmat on jenkeistä liikkeistä. Kävin miettimään... mutta tuskin Englantia varten muutetaan mitoitusta... Löysin vielä yhden jo pienen paidan, se on kokoa 4T ja silmämääräisesti aika liki samankokoinen kun nextin koko 3-4.
  Yllä olevat mittasin kuitenkin niin tarkkaan kuin mahdollista eli noiden kohalla nuo senttimitat ainakin pitävät paikkansa ja niiden perusteella aion tehdä itse tilauksen Gapille, tilaan likalle hupparin koossa 5T ja pojalle vastaavasti yläosat koossa L. Toivottavasti osuu nappiin, kyllä merkin sisälläkin on aina kokovaihteluita -se tekeekin tästä nettishoppailusta niin jännittävää ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Gapin vaatteet on aivan ihania :) ja meilläkin aika hyvin vuodet vastanneet.

  VastaaPoista
 5. Kuvassa olevat hupparit ovat tosi kivoja, mutta kävin katsomassa linkkisi kautta GAP.in sivuja ja miten kaikki vaatteet näyttivät jotenkin vanhahtavilta. Ei yhtään kivaa ja värikästä.

  VastaaPoista
 6. Meillä on Gapilta yhdet sukkikset ainoastaan ollut aiemmin (tai no pipo myös, mutta siinä ei kokoasia nyt oo ihan sama). Sukkikset on muistaakseni kokoa S ja passelit tytölle nyt. Kovin montaa vaatetta en uskaltanutkaan tilata, kun ei koosta ole kokemusta, mutta lisää varmasti tilailen, kun ollaan eka erä sovitettu :). Onko sulla housujen vyötäröistä tietoa, sopiiko paremmin hoikalle vai pyöreämmälle lapselle?

  VastaaPoista
 7. Noniin.. täällä taas :)
  Itse etsin aina mitoitus-tietoja kun ulkomailta tilailee uutta merkkiä, siksi ajattelin että jos tästä jotain apua on.

  Tosiaan meillä on nyt nuo hupparit käytössä, pojan huppari on tosi leveä ja poikahan on kapea kuin mikä :)
  Varmasti kaikilla merkeillä on kokovaihteluakin, vaikeahan näitä on ennustaa.

  Meillä ei ole ollut likalla Gapin farkkuja yli vuoteen -koska ovat aivan liian kapeita pyöreälle lapselle. Nyt kun likka on hoikentunut, ajattelin että tilailen tarvittaessa taas. Eli ei pyöreille vaan sellaisille nollakäyrä-lapsille varmasti sopinevat.

  Jossain blogissani löytyy kuvat joissa on Gapin ja Nextin farkut rinnakkain. Löytynee kun katsoo tuolla "Mitoitus Sizing" merkinnällä olevat. pompulla on yhdet kollarit kokoa L ja vyötärö on minusta kapea koska eivät häneltä jalasta tipahda läpi, kuten jopa Zaran kollarit tekevät.

  Mutta jatketaan ja eiköhän tässä pikku hiljaa rupea moneen blogiin sovituskuvia tulemaan ;)

  Kiitos mielenkiinnostanne!

  VastaaPoista
 8. Meillä 134 cm pojalla on käytössä M-koko ja on juuri sopiva. Tytölle 118 cm käytössä tuo koko S/6-7 ja se on sopiva.

  Rose

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥