2.8.2010

Boden Boys.



Taidan vielä hieman ilakoida. Siis pienistä asioista, siitä kun vaatteet pysyvät päällä. Monelle se on itsestäänselvyys, meille ei. Tämän hetken pukeutumistrendit tekevät pojille väljää ja isoa, tytöille kapeaa ja slimmiä. Olen ennenkin sanonut, sanon taas: meidän lapset menevät vääriäpäin!

Tyttö ei mahdu henkan housuihin, pojalla ei pysy päällä -mikään. Autuaaksi tekevät kumpparikiristyksetkään ei näytä enää kivoilta, kun kumppari on pingotetty äärimmilleen ja välissä on puoli metriä kangasta. Ja liian pienestä vaatteestahan ei saa isoa tekemälläkään.

Olemme siis kahlanneet läpi merkkejä merkkien perään, merkittömiäkin.Pojan kohdalla etsintä on päättynyt, olemme kotona, maalissa, eläköön Boden! Ei enää kokeiluja ja testauksia, kaapin täyttöä vaatteilla joita ei voi käyttää. Nyt on se yksi paikka, josta saa aina taatusti housut jotka ei tipu.

Siis kapeille lapsille, kapealla mitoituksella, leveillä lahkeilla, kapealle lestillä, kivoilla kuosilla, hyvillä materiaaleilla, klassista ja leikkisää. Käyn täällä aina kun uusi mallisto tulee.





Mii laik Boden

19 kommenttia:

  1. Suuri kiitos vinkistä! Tämä pulma on meilläkin aina, kaikkien lasten kanssa. Nyt on sitten meilläkin kouluunmenopulma housujen osalta ratkaistu, Boden!

    VastaaPoista
  2. Mii tuu :)
    Itsellenikin olen sieltä tilaillut. Siel on hyvä kun naisten vaatteissa on aina se "long"-vaihtoehto.

    VastaaPoista
  3. Kuin myös, kiitos vinkistä :) Meidän hoikkeliinilla aivan samoja ongelmia, on niin vaikea löytää pojalle istuvia housuja. Tytöstä näyttää kasvavan hyvää vauhtia samanlainen laiheliini.

    VastaaPoista
  4. Meillä esikoinen on tosi sirppana myös. Kohta 5v tässä kuussa ja painaa hädin tuskin 15kg. Housut tippuu ja tosiaan ne kiristykset ei kovin nättejä ole, vyöt painaa jne. Esikoinen oli pullukka vielä joskus vuosi sitten, vähän yli. Kuopus taas on vielä semmonen lylleröinen, että ei oo tosikaan..ei mikää lihava mutta massu on tosi pyöree ja söpösti iso.

    VastaaPoista
  5. Mä tykkäsin kans. taatusti tilaan toistekin. Nyt tilatut farkut on kyllä just sopivat hoikalle lapselle.

    VastaaPoista
  6. Minäkin oon tykästynyt todella Bodenin vaatteisiin. Sieltä löytyy aina kivoja pojillekin, eikä vain tytöille! Odotan jo innolla syksyn juttuja...

    VastaaPoista
  7. Onko muuten GAP isommat koot yhtä kaposia kuin pienten poikien? Meillä meinaan automiehelle paras merkki tähän mennessä ollut GAP housuissa. Pysyy eikä tarvi paljonkaan kuroa. Po.P esim on aivan toivottoman leveää mallia.
    Boden on ollut jo vuosia yksi mun lempparimerkeistä, tosin omissa vaatteissa. =)

    VastaaPoista
  8. Tuo on niin totta, että monet poikien housut ovat todella leveitä.

    Meillä pojat eivät edes ole olleet ylettömän kapeita, pienempi mieluummin pullukka, mutta silti on pitänyt kuroa ne säätökumpparit melkein äärimmilleen. Nyt kesän aikana molemmat ovat kaventuneet niin, että pitää alkaa hakemaan kapeampia housuja, kun aika monet tippuvat jalasta.

    Bodenilta meillä on ollut vain parit shortsit ja paidat tänä kesänä. Pitänee testata housujakin.

    Tuo huppari on hieno. Onko se oranssi vai enemmän punainen? Muutkin eka kuvan vaatteet kelpaisivat meille.

    VastaaPoista
  9. Suurkiitos vinkistä! Esikoinen on pituudeltaan 122cm, mutta vyötäröltään jotain 104cm-kokoinen... kapeita housuja siis tarvitaan.

    VastaaPoista
  10. Onko kaikki Bodenin housut hoikkaa mallia? Meillä kanssa sama ongelma ja kun koko on nykyään 134, puuttuu kuminauhakiristysmahdollisuuskin housuista... Täytyykin kokeilla tuota Bodenia! Millaisia koot ovat? Poika on siis nyt n. 130cm, mikäköhän koko pitäisi tilata?

    -Nina

    VastaaPoista
  11. Meille on nyt tulossa ekaa kertaa Bodenin vaatteita Toukalle. Tilasin syksyn ennakkokuvastosta housut ja takin. Kiva kuulla, että ovat sopivan mallisia hoikalle pojalle! Meilläkin kun on tuo housujen ylhäällä pysyminen tuttu ongelma :)

    VastaaPoista
  12. ...
    Mielestäni Gapin hupparit ovat tosi leveitä, siis pompun kokoiset. Kollarihousut ovat niin ikään leveät mutta kumpparivyötärö on mielestäni kapeahko. Muuta meillä ei nyt taida pojalle sieltä ollakaan koska kuten todettu, toimitusvaikeuksia ;)

    Tuo Bodenin huppari on oranssi, ei sellainen mikään todella räikeä vaan hieman "samea".

    Kaikki housut mitä meillä on ollu Bodenilta, ovat olleet kapealla vyötäröllä. Tytölle en sieltä siksi uskalla housuja tilatakaan.

    Mittailenpa vähän...
    Koko 10Y kangashousut vyötörö-kiristysnarulla: haara-lahje 60 cm

    Koko 11Y farkut: haara-lahje 66 cm
    Koko 11Y vuor. kangashousut vyötärö-kiristysnarulla: 64-65cm

    Sellaiset "sailing pants"it ovat vielä' jossain, pesussa varmaan. ne olivat tuossa Wheat-postauksessa, ovat myös koko 11Y.

    Poika on nyt jotain noin 143 cm ehkä, tuo 10Y koko riittää nippanappa mutta nyt jo käytössä tuo 11Y myös.
    Ja tosiaan, me ei näissä jouduta edes solmimaan noita vyötäröllä olevia naruja, pysyvät ihan sellaisenaan jalassa -farkkuja ei olla vielä testattu. Kuulin juuri että eilisen pyöräonnettumuuden seurauksena punaiset tähtishortsit on nyt "ilmastoitu" ;)
    Tässä vielä vertailua Bodenin, Zaran ja Nextin pituuksien välillä, tuossa nuo Bodenin vuorettomat kangashousut punaisina.

    Mahtavaa keskustelua =)

    VastaaPoista
  13. Ja siis em. linkki tässä:
    http://a-nanan.blogspot.com/search/label/sizing%20eli%20mitoitus

    VastaaPoista
  14. Löysin blogisi, mahtavia valokuvia!

    VastaaPoista
  15. Heippa,

    meillä on kapea ja pitkä poika, jolle vaatteiden löytäminen on ollut kovin hankalaa. Ranskalainen merkki Grain de Blé on todella hyvä (ja edullinen!!) ja sitä saa tilattua esim. www.z-enfant.com.

    Toinen merkki mitä suosin on tape à l´oeil jota löytyy mm. http://www.t-a-o.com/ Molempien mallistossa on mieleisiä kuoseja (ei kauhean retroa vaan nuorekasta, siistiä) ja hintalaatusuhde erinomainen. Koot on ranskalaisittain suhteellisen pieniä, joten kannattaa tilata ylensä seuraava koko mitä nyt normaalisti ostaa. Toimitus on nopeaa ja tuovat kotiin. Voin suositella lämpimästi.

    Terkuin Elli

    JK: Ja molemmilta löytyy myös nätti tyttöjen mallisto! :)

    VastaaPoista
  16. Kiitos Elli ♥
    Loistavat vinkkaukset.
    Toisessa kaupassa oli toimarit 17e mutta ei tuo kieli taivu niin pajoa että ymmärtäisin kuinka paljon toimarit on Z-e-shopissa?

    VastaaPoista
  17. Hei Anana,

    anteeksi vastaus tulee hieman myöhässä. Tilasin Z-e-shopista kahdet housut ja viisi paitaa, jolloin hinta oli noin 60 euroa ja päälle tuli 12 euron kuljetumaksu. Ymmärrykseni ja kokemukseni mukaan se on aina tuo 12 euroa Suomeen, riippumatta paketin koosta. Voin vielä tarkistaa vanhempia tilauksia. Ranskani ei ole lähellekään täydellistä niin joutuu aina hieman "oikomaan" tuota lukemista :) Kuljetusmaksut on inhottavia, mutta vaatteiden edullisuuden, ulkonäön ja sopivuuden vuoksi olen jaksanut kärsiä niistä :) Vaikkei näitä toimiteta Petit Pataponin tyyppisissä paketeissa, kuljtusmaksusta huolimatta heh

    Terkuin Elli

    VastaaPoista
  18. Meidän Oona on nyt sellainen 128-134 mutta esim Lindexinlähes pitkä tyllihame on Omppua nyt polveen, ja vyötäröltä hyvä. Name Itin veloureja 128 lahkeita saa kokoajan olla kääntämässä -ja ennenkaikkea nauhoja solmimassa kun housut hurahtaa alas... Onneksi yhdeksänvuotiaat osaa jo tietenkin itse mutta pienenä. Ticketin haalaria käytiin Lasten vaatekaapissa sovittelemassa ja isohan se oli... Siis leveydeltä, pituudelta hyvä.
    Nimim. tyttären housut valahtaneet parivuotiaana kassajonossa kinttuihin...

    VastaaPoista
  19. Sorry, tarkoitan Lindexin lähes täyspitkä tyllihame 110...

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥