20.7.2010

Nyt ei vaan, eikä mitenkään, kun yleensä aina.



Monet ovat suunnanneet katseen ensi talveen,
ensi kesään ja siihen väliin.
Ja niinhän se kannattaakin, niin minäkin olen ennen tehnyt
järjestelmällisesti, systemaattisesti
suunnitellen ja touhuten.
Nyt ei juurikaan jaksa kiinnostaa,
ei napeksi, hotsita, nappaa eikä innosta.
kaikki on jo nähty ja ne uudet eivät toistaiseksi ole olleet
niitä meidän juttuja.
En säntäile enkä juokse.
Otan jos vastaan tulee
-mua nyt vaan ei jaksa kiinnostaa
m i n k ä ä n l a i n e n ryntäily.
Ei haitttaa, kyllä tässä on
ja kyllä tässä pärjätään,
ilman ei olla ikinä jääty.













Boutique Lilliksessä on loistava palvelu.
Sieltä tein pienen ale-ostoksen ensi kesään,
jo ennen reissua.
Sovimme että paketti postitetaan niin että on täällä kun tulemme takaisin.
NoaNoan toppi ja PetitLiLon housut.
AivaN MahTavAt !




♥♥♥

8 kommenttia:

  1. Kiitos Next valaisusta blogiini :)

    Hurjan hienoja kuvia taas!Täytyy yhtyä sanoihisi, että Lillisissä on ihan erinomainen palvelu!Ja tietty hurjasti söpöjä vaatteita, juuri kävin syksyn uutuuksia ihastelemassa. netistä on kiva ostaa kun ei tarvitse ryntäillä...ainakaan fyysisesti :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvästä vinkistä, kävin heti kurkkaamassa ja muutama juttu meillekin tuli tilattua :) Ihanan raikkaat kuvat ja tykkäsin kovasti myös noista edellisen postauksen kuvista ja tunnelmista.

    VastaaPoista
  3. Niinpä onkin, aivan mahtavat!
    Minulla on myös erikoinen tilanne, tapani mukaan kun ostan jo seuraavaa ja sitä seuraavaa kokoa varastoon, alemyynneistä ensi kesäksi jotain kivaa, niin tämän kesän alemyynneistä en löytänyt yhtään mitään jemmattavaa, eikä seuraavia kokojakaan ole varastossa. Uskon myös, että ilman ei jäädä, ne kivat vaatteet odottavat meitä jossain ja tulevat vastaan ajallaan, ryntäilemättä, säntäilemättä :).

    VastaaPoista
  4. Ihana kuvia! Meillä myös nuo petitlilon housut, ja juuri tajusin, että eivät ole kerenneet kai kertaakaan kesän aikana käyttöön asti. :( Toivottavasti vielä mahtuvat, nyt kun vähän viilenee shortsikeleistä.
    Lillisissä on tosiaan superhyvä palvelu. Suosikkikauppani nykyään onkin.

    VastaaPoista
  5. Mulla on vähän samanlainen olo. Mä yritin innostua aleista, kiersin eilen ja tänään kauppojakin, mutta mikään ei oikein iskenyt..

    VastaaPoista
  6. Ihana tunnelma kuvissa taas kerran.

    Me kierreltiin tänään Porvoon kirppiksiä, mitään ei tosin mukaan tarttunut. Vaan eipä tuo haitannut, kun se tärkein eli kamera oli kuitenkin matkassa ;).

    VastaaPoista
  7. heippa :)

    Sini, ole hyvä. Aika paljon noita kokoja saa pähkäillä itse kukin jotenkin kiva levittää infoa jos sitä on :) Mussa on nyt joku vika, tosi vähän edes nettikauppoja olen jaksanut... joku suvantovaihe selkeästi.

    Kiitos Kirsikka ja loistavaa että vinkki tuli hyödyksi!

    Tervetulos kerhoon Hipsu, aina ei vaan nappaa eikä napostele. Kyllä niitä uusia tulee, se on taivaan varma.

    Emmi, tuntuu toistaseksi olevan putiikilla tahraton maine :) Housut on kyllä ihanat, ensi kesänä sitten pidämme. Noissahan ei haittaa vaikka olisivat capreinakin ;)

    Tnx Joven.

    Toukan äiti, selkeästi liikkeellä nyt. Itse en ole edes lähtenyt kiertämään, käynyt vaan aina jossain joka on silloisen ruokakaupan vieressä :D

    Helmi, nyt kyllä tulin kateeks! Meidänkin piti Porvooseen lähteä mutta... onko siellä paljon hyviä kirppiksia? Lista kiitos ♥

    Kiitos muillekin lukijoille!

    VastaaPoista
  8. Anana, sain matkailuinfosta siitä vanhan kaupungin laidalta pyytämällä kahden sivun kirppislistan :). Tosin sen voi myös itse tulostaa täältä:

    http://matkailu.porvoo.fi/fi/ostokset/wanha_tavara__kirpputorit

    Me käväistiin vain keskustan alueen kirppiksillä, vaikka autolla olisi tietysti voinut mennä muihinkin kaupunginosiin. Keskustan kirppareihin kyllä vähän petyin - aika vähän tavaraa ja vaatteet pääosin "mummovaatteita". Ehkä lomakausikin vaikutti tarjontaan, tai sitten en malttanut katsella tarpeeksi hyvin... Tai ehkä ne parhaat paikat jäi vain käymättä.

    Listassa on myös yksi pelkästään lastenvaatteita myyvä kirppis, ainakin nettisivujen mukaan se näyttää ihan lupaavalta :).

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥