28.3.2010

Sää Espoossa


Maanantain +3 astetta nousee tiistaille jo 5:een asteeseen. Keskiviikkona jatketaan samoilla lämmöillä ja aurinkoa voi muistella tiistailta. Torstaina voi hemmotella 7+ asteen lämmöissä ja yrittää napata pilkistävän auringonsäteen kasvoille sillä perjantaina aurinko on Madridissa ja me saamme nauttia +10 asteen pilvisäästä. Eiköhän nuo pikkuhiljaa sula ;)

Hyvää Pääsiäisen odotus viikkoa! 



Ja...
taidan huomenna lisätä huutikseen.
muutakin kuin mekkoja.

22 kommenttia:

  1. Ihana fiiliskuva! :)
    Alkaa tosiaan näyttää siltä että ehkä se kevät sittenkin tulee, meillekin lupaa jopa +5 loppuviikkoon ja koko viikko plussan puolella.

    VastaaPoista
  2. Voivoi, epistä..ei täällä vielä toppahaalarista uskalla luopuu kokonaa. :)

    VastaaPoista
  3. Kaatosadetta joka yö niin kyllä sulaa! :D

    Mur, pienen pieni ärsytys nosti kulmiaan kun aamulla satoi lunta. Mutta ihan vähän. Ei se maahan jää. Mutta silti.

    KESÄKESÄKESÄKESÄ ♥

    VastaaPoista
  4. Minäkin kaivelin kumpparit eilen jo lapsille jalkaan :) Omissani oli reikä, huomasin, mutta ne onkin jo tooooosi vanhat.

    VastaaPoista
  5. Mitäs tossa 5cm auton päällä lunta aamusta :)
    Ei me nyt niin kaukana kai teistä asuta...

    VastaaPoista
  6. Kyllä ne vaan alkaa sulaa! Ihanaa. Täälläkin päästiin lätäkköleikeihin viikonloppuna. Ja innoissaan oli meidänkin tyttö!

    VastaaPoista
  7. Ihana kuva ja noi keltaiset kumpparit vaan on niin JEES=)!

    VastaaPoista
  8. Ihanan värikäs ja aurinkoinen kuva kuva, mutta sää näyttää kyllä kamalan harmaalta ja tämän päivän ennustuksen mukaan harmautta on tiedossa kokok viikoksi : (

    VastaaPoista
  9. Kyllä se Kevät sieltä tulee!!! Ei noista vesilätäköistä voi erehtyä:)!!

    Eilen lenkillä vesisadekkaan ei haitannut kun asfaltti oli jo melkein kokonaan näkyvissä, juoksukin kulee pikkuisen eri tavalla, jee!!!

    En ehtinyt kommnetoida aikaisempaan postauksesi, mutta toi Pompun puku on IHANA!! Aivan täydellinen. Ja samaisessa postauksessa Pompun kuvat olivat ihania - kuten nyt tietysti kaikki muutkin kuvasi;)!

    VastaaPoista
  10. Neiti tuli kateelliseksi kun näki että teidän lapset hyppii lätäkössä. Hän ei hypi, koska
    1. Täällä ei ole isoja lätäköitä.
    2. Meillä ei ole sopivia lätäkkövaatteita. (eli ei vettäpitäviä housuja eikä kuriksia. Saappaat on kyllä, tuollaiset niinkuin Padmella ja Pompulla mutta punaiset.)
    En viitsi ehkä ostaakaan, ei mene ehkä ensi syksynä, jos uffon tempasis...

    -Pirjo

    VastaaPoista
  11. Ai niin vielä, onko nuo Muumi-rukkaset vedenpitävät?

    -Pirjo

    VastaaPoista
  12. Todella hieno tilannekuva! Aivan ihana ♥

    VastaaPoista
  13. Iltaa taas :)

    Olen siivoillut ja järjestellyt koko päivän ja huomenna jatkuu. Kotihommat haittaa siis harrastuksia ;)

    Mia, no samaa katsoin, tosin ei ollut juurikaan aurinkoa näkyvissä :(

    Pieni Lintu, no meilläkin topat tuossa naulassa roikkuu vielä. pompulla on koulussa toppatakki mutta vk-housut. Oi että odotan että saan pestä topat ja tunkea jonnkein todella syvälle kaapin pohjalle!

    suvi, :D No nytkin sataa, saisi sataa vain öisin ja päivisin aurinkoa kiitos ;)

    siina*k, minun kumpparit on 19 vuotta vanhat, voitinko ;) Minkalaiset meinaat ostaa, Hait on kuulema muodissa.

    Saijja, no ne sulaa äkkiä :D

    A, luulen että kohta kiroamme kurakeliä... niinhän se aina menee.

    Marika,tänx. Joo,keltaiset ON kivat. Olen jo jonkun vuoden miettinyt tätä radikaalia vetoa :D

    Roosa, no jospa ne ennusteet muuttuvat. Kesälläkin aina luvataan aurinkoa ja lämpöä ja sataakin vettä ja on kylmä!

    Tanja kiitos ♥ Tosiaan on aika mahtava tunne kun jalkoja alla ropisee sora! Ilma nyt tuoksuukin ihan keväälle ja valo on enemmän kesäinen kun sellainen talvon valo. Pikku hiljaa....

    Pirjo, ostin itseasiassa pojallekin kurahousut :D Katsotaan suostuuko pukemaan, jospa ainakin tossa kotipihalla. Kyllähän sukellusvehkeet pitää olla ;)
    Muumeista en tiedä, ei se materiaali sellaiselta vaikuta kyllä... Pitää ehkä testata.

    Elisa, no on tähän mennessä minun kevään lempparikuva. Mielestäni todella osuvasti onnistunut :) Kiitos tunteen jakamisesta ;)

    Kiitos kaikille jotka piipahditte. Katsotaan millon ehdin tuottaa taas jotain uutta :)

    VastaaPoista
  14. Meinaan että meillä oli Muumit jotka piti vettä, mutta ne oli sellaisesta Reimatec-kankaasta joka oli vain hiukan karheampaa. Onko noi teidän muumit sellaista "perusulkoilupuku kangasta", ne ei varmaan pidä. Aurinkoista viikkoa teillekin!

    VastaaPoista
  15. Ihana kuva! Jäi kommentoimatta, että aiemmatkin keväiset kuvat olivat upeita. Samoin se poikavaatepostauksen Pomppu-otos jossa liivari päällä. Hauskannäköinen poika teillä!:)

    Nuo keltaiset saappaat ovat kyllä pirteät. Ihan kyllä sun ansiota, että alan lämmitä värille. Mitä muuten tykkäsit Cupcaken kesävaatteista, joissa keltaista ja pinkkiä yhdistettynä, iskikö yksikään?

    Hai-saappaita saisi keltaisenakin :)

    VastaaPoista
  16. Ehdittiin jo viikonloppuna miehen ja mun äitin kanssa lyödä vetoa, että koska lumet sulaa. Vielä sillon olin sitä mieltä, että lunta on vielä Vappunakin, mutta oiskohan kuitenkaan?

    Nää on kyl lasten unelmakelit...

    VastaaPoista
  17. Hieno kevatkuva ja loistava tunnelma! Poistiksa ne aiemmat kuvat joita olit kasitellyt? Aihe kiinnostaa, jata tanne vaan!
    Cal Girl

    VastaaPoista
  18. Olihan se test lab siella, en vaan heti loytanyt. Hauskaa kevatpaivaa sulle!
    Cal Girl

    VastaaPoista
  19. Jaa-a, mun kumppareiden hankinta on vaikea homma, koska omaan ison kengännron ja tikkujalat! Joten jos passaa jalkateristä nini varsiin mahtuisi sitten molemmat sääret. Mun vanhat on kans parikytvuotta vanhat, viime kesänä vasta bongasin reiät niistä :D

    Kumpsukeileistä tuli mieleeni, että eteisen matolta vaaditaan tähän vuodenaikaan paljon! Millainen teillä on? Huomenna mennään ostamaan meille jotain kurastopparia.

    :)

    VastaaPoista
  20. Asumme ylimmässä kerroksessa ilman hissiä joten kengät on aika puhtaat tänne päästessä. Meillä on oven edessä kuitenkin sellainen fiilistely matto jossa lukee "You don't have to be mad to live here but it helps" ;)

    VastaaPoista
  21. Vihdoin otin sen "urakan" (ei tätä kyllä urakaksi voi sanoa), että luen kaikki vanhat bloggauksesi läpi! Ah, miten ihanan rentouttavaa ja hauskaa on ollut lukea :D Pidän niin hurrrrjasti maustasi valita lapsille vaatteet ja olet mahtava neulomaan! Kaiken tuon lisäksi kuvasi ovat mahtavia ja lapsesi myös!
    Tämä kuva on niin ihana, haaveilen jo keväästä vaikka talvikaan ei ole vielä tullut :P vaikka tykkään kovasti kyllä talvestakin ja sitä odotan ensin tulevaksi.
    Kiitos, että saan seurata blogiasia muiden joukossa, se piristää aina päivää!

    VastaaPoista
  22. Kiitos Jenni ♥
    Mukava kuulla että vanhempiakin bloggauksia vielä käydään katsomassa, juuri mietin yksi päivä että tekeeköhän kukaan näin. Eli ilo kuulla että tekee! Kiitos sinulle ja kiitos hyvästä mielestä minkä sait minulle aikaan kommentillasi :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥