13.2.2010

Virittäydy kevät-taajuudelle!


Synttäreitä.
Lenkkareita.
Mekkoja.
Lankoja.
V Ä R E J Ä



Sellainen oli meidän päivä tänään. Isi tuli eilen reissusta ja tänään mentiin ja viipotettiin. Pojan ollessa sählysynttäreillä kävimme pikaisesti Kampissa sillä Benettonilla on tässä kuussa -20% kantisale. Huomasin  eilen Stockalla hauskan mekon mutta eipä niitä ollutkaan omassa liikkeessä, erikoista. Olisin sitten käyttänyt alen hyödyllisesti kotihousuihin muttei ollut niitäkään, oikeaa kokoa ja oikeassa värissä. Jotain sieltä liikkeestä kuitenkin mukaan tarttui.



Nimittäin Benettonin kevätkuvasto. Selasin sitä odottaessani myyjää joka lähti varastoon etsimään housuja ja ihastuin. Mikään vaate ei niinkään tehnyt vaikutusta mutta kuvasto kokonaisuudessaan oli mainio. Ihania värejä ja värejä sekä värejä. Valkoista, kaunis asettelu ja kauniita kuvia. Yksinkertaista ja pelkistettyä mutta niin täyteläistä. Otin näitä mukaan kaksi, ihan vain jos toiselle sattuu jotain.



Luulen että olen jo käynyt tämän talven läpi. Olen ehdottomasti valmis virittäytymään kevät-taajuudelle.
Aurinkoa, vihreääm, sinistä ja tonnikaupalla jätskiä!
Lisää värejä!



Värikästä viikonloppua kaikille!
 Ps. Jos joku oikein tahtoisi toisen kuvaston,
sellainen joka ei asua Benttonin tuntumassa.
Voin sen postitttaa koska molemmat kuvastot tulivat kotiin ehjinä.
Mikäli tahtojia on useampi, tehdään arvonta.

13 kommenttia:

  1. Minä katselin Benettonin kuvastoa heidän nettisivuilla. Meidän Benettoniin ei ole tullut vielä yhtään kevätuutuutta :(

    Ihana herkullisen värisiä lankoja :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat langat. Tyydyin tänään prisman valikoimaan, mutta täytyisi varmaan ajella sinne "lankamaailmaan" :)

    VastaaPoista
  3. Meidän benettonilla oli jo paljon lasten kevätuutta. Ostin tuon pinkin pallotakin, kaksi pallopaitaa (pinkkinä ja limenä) sekä aivan ihanan hihattoman topin. Värit on kyllä upeita. karkkivärejä yhdistettynä puhtaaseen valkoiseen

    VastaaPoista
  4. Ihanat värit langoissa! Alkoi oikein sormet syyhytä! :-)

    VastaaPoista
  5. Sama täällä, tämä talvi on tässä, kevät saa tulla!
    Mitä ajattelit neuloa noista ihanista langoista?

    VastaaPoista
  6. Minä kävin eilen Kampissa ja piipahdin monta kertaa Benettonilla ostamassa milloin mitäkin, omassa kotikaupungissa kun on vain pienenpieni Benetton. En huomannut kuvastoja ollenkaan, mutta niitä ehkä löytyy täältäkin.
    Harmillisesti en tiennyt kantisalestakaan, koska täällä Benettonilla ei ole kantiskorttia ollenkaan.
    Mutta olen niin tyytyväinen, ettei haittaa vaikka menikin alet sivusuun :).

    VastaaPoista
  7. Näyttää kyllä niin kivalta, että meillä taidetaan tutustua paremmin merkkiin tänä keväänä.

    Myös nuo langat ja värit, oih!

    Ihananvärinen postaus!

    VastaaPoista
  8. Hei hitsi, sustahan on tullut ihan varikas! Kevat ON ihana. Me juhlittiin talven (=tammikuun mittaisen sadekauden) paattymista poimimalla pihalta ekat mansikat ja laittamalla magnoliankukkia maljakkoon. Kevatta ilmassa taallakin.

    Ja viela, toi sun uusin neule (ed.postaus) on aivan super!

    VastaaPoista
  9. Tykkään kovasti Benettonin lastenvaatteista, mutta meidän lähi-Benetton ei oikein panosta lapsiin :( Samat vaatteet ovat myynnissä kauan, erittäin pienet alet pyörii kuukaudesta toiseen.

    Oikein iloisia ja värikkäitä lankoja, innolla odotan, mitä kaunista taas teet :)Tuo edellisen postauksen pikkuneule on niin ihana.

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia, niin pirteitä! Kummasti ne värit houkuttavat mitä pidemmälle talvi etenee... :) Meillekin lähti viimeksi mukaan Bebettonin limenvihreä pallohame, taas niitä palloja ;

    VastaaPoista
  11. Ai miten ihanan värikäs postaus! Mistä muuten olet hankkinut tuota SOON lankaa??? Lankamaailmasta vai? Siksi vaan kyselen, että jos olet sieltä hommannut niin voisin pyytää ystäävi käydä hakemassa minulle niitä ja pistää paketin tulemaan...Luulen että täältä susirajalta ei tuota lankaa löydä ;)

    VastaaPoista
  12. Moi te ♥

    Benskulla on sellainen kantsis-systeemi että olen kerran laittanut tekstarin johonkin numeroon ja sitten aian silloin tällöin tulee tekstarina puhelimeen sen kuukauden etu. Yleensä on kyse esim. 20-30% alennuksesta Kampin liikkeestä.

    En vielä paljasta mitä neulon, kun en ole vielä aivan varma itsekään. Visio on puolessa välissä ;)

    Soonia on Lankamaailmassa ja värejä on sitten _paljon_.
    Tässä vanha kartta vuodelta 2008 josta saa ainakin käsitystä
    http://www.hjertegarn.com/data/images/farvekort/soon-010509.jpg. En nyt niin tarkkaan muista että onko vielä juuri nuo värit valikoimissa.

    Kevättä kyllä jo odottelen, tosin tänään kävelin täydellisessä auringonpaisteessa ja lumi näytti niin kauniilta ...mutta, kyllä tämä on jos silti nähty ;)

    Kiitos lukijoille!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥