31.7.2015

Flägät, Cozy Interior ja muutamat muut villasukat.


Kun kesälomalla ei ole tullut tehtyä juurikaan mitään mitä yleensä, niin mitä sitten on tehty? No villasukkia! Hämmästyin itsekin kun huomasin että muutamassa viikossa on tullut neulottua K U U D E T villasukat, niin siis minä joka en neulo sukkia. Kai se täytyy myöntää että kyllä minä nykysin neulon sukkia ja vieläpä aikamoisella vauhdilla, kiitos pyöröpuikkotekniikan. Samalla muuten selvisi syy neulemojon katoamiseen, se syyllinen oli puuvilla. Uskottava se on, en saa tehtyä mitään puuvillalangoilla, olen villanaene.

Puuvillat on pakattu kaapin perälle ja tonttutehtaan hyllyt täytetty sukkalangalla. Inspistä ja ideoita olisi muihinkin töihin mutta tänä vuonna teen sen mitä aina yritän, eli joululahjat ajoissa.

Aiemmin  esittelinkin jo bellan röyhelösukat ja tässä alla toiset lasten villasukat jotka olen tehnyt. Näitä tehdään toiset jossain vaiheessa koska bella haluaa ehdottomasti samanlaiset ja nämä ovat siis menossa pakettina eteenpäin.


Flägät
Lanka: Lang Touring ja Gjestal Janne
Puikot: 3,75
Silmukoita: 42
Koko 33/34
71 g

Seuraavat sukat ovat niin ikään lahjaksi. Sukat on tehty sen mukaan miten saaja on tykännyt sisustaa ja sopivatpa nämä meidän sisustukseen oikein hyvin. Vähän ovat minun jalkaani pienet mutta tekisi kyllä mieli tehdä itselleni samanlaiset, laitankin raidoituksen rivit muistiin jemmaan.


Cozy Interior 
Lanka: Lang Touring ja Novita 7veljestä
Puikot: 3,75
Silmukoita: 48
Koko: 38
107 g


Alla vielä kuvasa muutamat muut sukat joista ei vielä ole kuvia jalassa mutta ihan varmasti tulossa, tarvitsen vain toiset jalat kuvausavuksi. Sukkia valmistuu toivottavasti tasaiseen tahtiin jotta saan mahdollisiman monelle läheiselle pehmeän paketin jouluksi ja puuttuupa meidän Diegoltakin joulusukka kokonaan! Pitääkin muistaa hakea Novitan Hilettä kerä ja tehdä kisulle oma sukka aatoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥