16.3.2014

En tykkää yhtään turkoosista.....sit mä en tykkää "lohen" väristä, sit mä en tykkää elukkakuosista, sit mä en tykkää yhtään sohvatyynyista. Eiku, tykkäänhän mä! En tiedä edes mistä lähtien mutta kesäksi on tulossa sohvalle väriä, elukkaa ja monen monta tyynyä. Mutta kuinka monta niitä voi olla? Onko sille joku sääntö? Ja voiko ne kaikki olla erilaisia? Jos kuitekin väreinä toistuu ne kodin muut värit ja sitten lisänä on nyt tässä tapauksessa turkoosi, tai mikä lie vedenvihreä ja aikalailla lohenpunainen. Joka kerta kun kirjotan tuon jälkimmäisewn niin tulee sellanen että mitä ihmettä... mutta sopii se tänne! Jos käytän siitä nimeä koralli niin ehkä se kuulostaa järkevämmältä tuon vedenvihreän kanssa.


Toinen neuletyyny valmistuu pikkuhiljaa ja H&M:stä löytyi kivoja yksivärisiä tyynyliinoja kavereiksi. Kävin Kuopion Matkuksen Henkkamaukan Home myymälässä sillä se on ihanan väljä ja viileä. Helsingin keskustan Home myymälä on ahdas ja siellä on noin 40 astetta lämmintä joka tekee kodin väripilkkujen shoppailemisesta kaikkea muuta kuin mukavaa. Tänään kun kipasin sieltä vielä puuttuvat sisätyynyt, niin kuulin että jossain vaiheessa myös Itikseen avataa Home myymälä, sitä odotellessa.

Meillä pitäisi sohvatyynyjä olla ainakin kuusi koska ilmeisesti niitä tarvitaan kaksi per lattialla lojuva henkilö ja lattialla lojuu lapset sekä mies. Meillä ei ole ikinä ennen ollut näin paljon sohvatyynyjä eikä todellakaan näin monessa värissä ja kuosissa... mutta ihan piristävää, mennään tositaiseksi näillä. Elukat on muuten Stockalta ja olivat menossa tytön huoneeseen, ehkä ne sinne vielä karkaavat.


Palaan harrastuspostaukseen vielä myöhemmin kommentein,
siinä välissä oikein mukavaa viikon alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta eikä yhtään sekavalta! Mun piti kommentoida harrastuspostaukseenkin mutta en ole vielä saanut luettua muita kommentteja. Kallista kyllä on Suomessa harrastaminen mutta muuten oli paljon yhteistä meille tänne Afrikkaankin. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olisikin mielenkiintosta lukea teidän harrastusta! Luen itsekin vielä postauksen kommentteja läpi ja vastailen yksi kerrallaan.. eli vielä ehtii ;)

   Poista
 2. Ei todellakaan ole liian sillisalaatti. Erittäin harmonista ja täydellinen väriskaala! Jopa minä tällaisena "mustavalkoisena sisustajana" lämpenen näille värisävyille aivan hillittömän paljon! Aurinkoa alkaneeseen viikkoosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä värihomma on mienullekin hieman vierasta niin mielelläni kuuntelen varsinaisten sisustajien mielipiteitä, eli kiitos Jutta! Aurinkoa sinnekin, tänään oli upea päivä ♥

   Poista
 3. Hyvälle näyttää. Mainitsit tytön huoneen niin tuli mieleen ettei lasten huoneista taida olla ollut postauksia kun ne ovat valmistuneet? Remppavaiheessa oli jotain kuvaa tytön huoneesta ainakin... Olisi tosi kiva nähdä millaiset huoneet teidän lapsilla on. Meidän perheessä kun lasten huoneet ovat ikuisuus ongelma. (meillä myös tyttö ja poika) Mietin myös sellaista että onko lapsille kanttavaa hankkia omaan huoneeseen tv? Entä jos sen hankkii niin tuleeko siitä vaan ongelmia? (liian myöhään valvomista tai liian pelottavien ohjelmien katsomista salaa vanhemmilta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä on bellan huoneesta postaus http://a-nanan.blogspot.fi/2013/10/bellan-huone.html . Huone on hivenen tuosta muuttunut ja edelleen ainakin yksi taulu puuttuu seinältä, tarkoituksena on jossain vaiheessa tehdä molempien lasten huoneista postaukset... kun vaan saisi aikaiseksi.

   Meillä Jiin huoneessa on telkkari ja bellan huoneessa ei ole, eikä tule. Meiltä telkkari löytyy myös vierashuoneesta ja olohuoneesta ja bella on vielä sen verran pieni, etten näe hänelle tarvetta omalle telkkarille. Jos haluavat katsoa esim. leffaa kavereiden kanssa, onnistuu se olkkarissa tai vierashuoneessa. Sen sijaan J on jo siinä iässä että tykkäsinpä tai en, on kavereiden kanssa pelaamista jne joka onnistuu parhaiten kun pojat saavat olla rauhassa omassa huoneessa. Telkkareihinhan saa lukon (ainakin osaan) eli jos lastenhuoneessa on telkkari niin saa sen käsittääkseni niin että vain vanhemmat saavat sen päälle.

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥