2.2.2014

Voihan sisustustyyny !












































Sisustustyyny show taitaa olla aika peruskauraa sisitusbloggaajilla, niin olen ainakin antanut itseni ymmärtää. Ja onhan se helppoa ja edullista muuttaa kodin ilmettä vaihtamalla tyynyjä tai niiden päällisiä, miten nuo puolen neliön palaset voivatkin vaihtaa huoneen tunnelman ihan toiseksi hetkessä!

Epäilemättä himosisustajien miehet ovat tottuneet tyynykasoihin ja vihjaileviin kysymyksiin että miltäs nyt täyttää? Ai mikä? No etkö sä nyt huomaa että täällä on ihan eri tunnelma kun vaihdoin tyynyn numero 6 ja 13 eri päällisiin. Kuinkahan monelle miehelle kodin ulkönäöstä välittyy fiilis samoin kuin monille naisille?



Meidän makkari oli ennen kolea ja selkeä. Tosi hiljainen ja pysähtynyt. Tykkään sellaisesta eleettömyydestä ja se minkä monet muut kokevat epäkodikkaaksi, minä koen rauhalliseksi ja visuaalisesti hiljaiseksi, ei ole meluisaa silmissä eikä korvissa. Valkoinen ja harmaa riittää. Sänky, tikkaat, yksi yöpöytä ja pieni taso, toistaiseksi vielä vailla penkkiä, riittää minulle. Monelle teistäkin se olisi varmasti kesken.

Meillä ei ole päiväpeittoa ja kaikki lakanat ovat pellavalakanoita. Lakanat on ostettu H&M:stä ja löytyy väreissä vaaleanpunainen, tummanharmaa, vaaleanharmaa, beige ja valkoinen. Kaikkia värejä on kaksi settiä ja luetelluista kaksi ensimmäistä ovat ensisijaisesti lasten käytössä. Meillä harvoin pedataan sänkyjä joten koen siistimmäksi kun sänkyissä on yksiväriset petivaatteet. Lapsilla on muutama eläinaiheinen tyyny ja meillä aikuisilla yksivärisiä pellavatyynyjä joiden seuraan on salakavalasti hiipinyt kuviollisia kavereita. Kaksi harmaavalkoista tyynyliinaa on henkkamaukasta ja vaikka ovatkin näyttäneet kivoilta niin mielestäni ovat kaivanneet jotain lisää.



Viikolla Ikeassa törmäsin sattumalta Bråkig Limited Edition mallistoon ja nappasin mukaan muutaman laatikon ja kaksi tyynyliinaa, ennakkoluulottomasti. Nimittäin tyynyliinojen värit olivat ...no värikkäät. Tykkäsin kuitenkin tyynyliinoissa olevasta kuvioinnista todella paljon ja se oli juuri sellaista mitä olen ajatellut siksak-tyynyjen kaveriksi. Hetkessä makkarista tuli iloinen ja ei niin hiljainen. Ihan kun siellä kuuluisi pienten lasten nauru koko ajan. Tyynyt sopivat mielestäni erittäin hyvin yhteen ja kuvioinnit täydentävät toisiaan, eivätkä ole mielestäni rauhattomat yhdessä. Kysyin mieheltäni sittemmin mitä mieltä hän tyynyistä oli ja olen todella hämmentynyt sillä hän a) tiesi mistä puhun ja b) sanoi että tyynyt ovat kivat ja värit myös mieleiset. Kas kas, ne huomaa nuita juttuja :)

Sisätyynyistä pakko mainita sen verran että minulle on kyllä muodostunut selkeä mielipide niistä(kin). Nappasin nimittäin samalla tyynyliinoihin sisätyynyt Ikeasta kun siinä vieressä niitä oli ja hinta huimat 2,90e. Kotona kun avasin putket niin tajusin mistä on peräisin meidän kaikki sellaiset sisätyynyt jotka ovat todella epämieluisia, Ikeasta. En nyt tiedä onko siellä sitten erilaisia sisätyynyjä mutta nuo on aikakin sellaisia mitä en halua. Henkkamaukan sisätyynyt maksavat 7,95 mutta ovat mielestäni huomattavasti miellyttävämpiä, eli niitä vain siis jatkossa. Tyynyissä on eri täytteet mistä tuo tuntuero johtuu ja tuo henkkamaukan untuvatäyte ei toki kaikille sovi.

Kukaan ei tarvitse näin paljoa tyynyjä mutta kun en tykkää ostaa posliinikissojakaan epäkäytännöllisyyden takia niin nämä voi sentään kasata selän taakse kun lukee padilla blogeja tai Lehtolaisen uusinta. Ja näyttäähän se sänky pedattuna tosi mageelta kun kaikki tyynyt ovat sinä söpössä kasassa. Olen myös vakuuttunut että jollain on oltava enemmän tyynyjä kun meillä?



ILOISTA SUNNUNTAITA !

8 kommenttia:

  1. Kivoja tyynyjä, meillekin kotiutui muutama Ikean uutuus. Mies kyllä tosiaan vähän mulkoili, kun kannoin lisää tyynyjä kotiin..Niitä kun tuntuu jo ennestäänkin olevan joka puolella. Mutta tarpeellisia tietysti kaikki :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tyynyhamsteri siis sielläkin! Yritin katsoa Ikeasta sopivia kesäksi olkkariin mutta en oikein tiedä edes millaisia etsin. Ehkäpä ne tunnustaa kun tulee vastaan...

      Poista
  2. Minulta onkin mennyt ihan ohi Ikean kauniit tyynyliinat. En ole koskaan ollut pastelli-ihminen, mutta nyt pieni pastellikuume on kummasti hiipimässä ja tyynyt olisi todellakin se helppo tapa kokeilla pastellisävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on Saija. Vaivaton ja edullinen :) Katselinkin että olit löytänyt kivan liukuvärjätyn, se voisi sopia hyvin meillekin! Toivottavasti onnistut saamaan vielä sen jostain...

      Poista
  3. Apua miten ihania, kuvatkin! Lisää näitä sisustuskuvia teidän uudesta kotoa kiitos. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Rajoittaa hieman tuo valon ja ajan puute mutta yritän aina kun mahdollista. Ei meillä kyllä ole juuri mitään kuvattavaa mutta katsotaan ;)

      Poista
  4. Ihania tyynyjä! Odotin kuvaa vielä teidän petauksesta pellavaliinavaatteilla ja uusilla tyynyillä.. ;)

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana tyynykombo! Mun mielestä Ikean untuvasisätyynyt (5eur) on hyviä. Ne tavalliset vanutyynyt tosiaan möykkyyntyvät ihan hetkessä - niitä ei todellakaan meillekään enää! (Pahoittelut jos kommentti tulee nyt moneen kertaan. Mulla on joku ongelma toisen selaimen kanssa kommentoidessa ja kommentit vaan katoaa - kai...)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥