23.2.2014

[ keskeneräistä ] ja snadi arvonta.

Joku paikka on aina rempallaan. Kuulemani mukaan se on aika vakio mutta pyrimme kuitenkin sellaiseen perustilanteeseen että kaikki on periaatteesa valmista mutta olisi kiva ottaa puuhasteluprojekteja. Ensi kesälle on suunnitelmissa pihahommien lisäksi katetun terassin tekeminen saunanvilvottelu/vierashuone tilaksi sekä myös varsinainen vierashuonekin odottaa faceliftiä. Koko kesää ei kuitenkaan vietetä taloa laittaen eli projektit varmasti venyvät ja kivahan se on itse pikkuhiljaa laitella.

Meillä on vähitellen kasaantunut erilaisia hifi-laitteita eteiseen ja olemme miehen kanssa käyneet kiivasta vuoropuhelua kaiuttimista sekä kokonaisuudesta ylipäätään. Minä kun en haluisi lisää huonekalua, mikään ei saisi näkyä ja mies taas... no kyllä te tiedätte miehet ja hifit.


Lopulta tilanne on kehittynyt niin että telkkari on vaihtunut 46 tuumaiseen valkoreunaiseen 3D Smart TV:hen jonka paikka on kun onkin ikkunan edessä. Telkkarin alle löytyi aivan sattumalta mitä mahtavin Ikean Vittsjö taso josta jätettiin keskimmäinen levy asentamatta ilmavuuden takia. Nurkassa ollut Muuramen kaksonen sai lähteä ja tilalle hain Stockalta M koon Hay Trayn jonka pääasiallinen tehtävä on kannatella Roomlightin Gera valaisinta ja paria kaukosäädin (okei niitä kaukoja alkaa olla mahdottomasti koska kaikki valaisimetkin on kytketty kaukosäätimeen). Ja se Muuramen kaksonen sai kaverin vintiltä ja yhdessä ruokatilan vieressä ne kätkevät sisäänsä ne hifit! Tai no päällä on levysoitin mutta Blu-Ray (onkohan tuo oikein, en tajua näistä mitään) ja viritinvahvistin (?) ja vinyylit jäävät siis ovien taakse, niiden ovien joita ei vielä ole koska lipastoissa on aiemmin olleet koivuovet. Tason päälle teetetään vielä maitolasilevy ja pitänee Vepsäläiseltä käydä katsomassa millaisia ovia on tarjolla. Lasisia ajattelin mutta niistä näkyy läpi...Jos laitan toiselle puolelle valkoisen kalvon niin meneekö siitä kaukosäätimen singnaali läpi?


Kovinta vääntöä on aiheuttaneet kaiuttimet. Koska meillä oli jo sellaiset korkeakiiltovalkoiset aika uudet tolppa kaiuttimet homman piti olla selvä mutta...  ne eivät tietenkaaän valitettavasti mielestäni sovi minnekään ja niin alkoi väsytystaistelu. Kaikki, vähintään kohtuuhintaiset, kaiuttimet ovat isoja, rumia ja sanoinhan jo että ne ovat isoja. Lopulta ilmoitin miehelle että kaiuttimet pitää olla seinämalli, valkoinen ja mahdollisimman litteät... ja halvat koska tämä kuuluu minun naisellisessa päässäni kategoriaan mihin en halua panostaa mielellään yhtään. Olin varautunut että meillä ei soi musiikki hetkeen.


Ei mitään käsitystä mistä ilmestyivät DSL:n kaiuttimit, rohkeasti ilman minun "katsastusta mutta hyvät ovat. Muutama päivä piti miettiä kaiuttimien sijoitusta sillä taas tekniset ominaisuudet ja käyttö ei ihan kohtaa minun sisutussilmääni. Joka tapauksessa ollaan päästy kompromissiin ja poppi soi. Johtoja pitää vielä piilotella ja pientä sitä sun tätä mutta taas yksi asia tehtynä ja hyvä mieli. Kokonaisempia kuviakin varmasti tulee kun saaaan hieman enemmän päivänvaloa ja olkkaria ei ole täynnä työkaluja ja pahvilaatikoita.


SNADI ARVONTA
Suklaalevy sille joka ensimmäisenä arvaa minkä bändin ja mikä biisi soi ensimmäisenä meidän olkkarissa.

Pari vinkkiä:
1. Brittiläinen bändi joka on perustettu syntymävuotenani.
2.Tämän yhtyeen kappale oli ensimmäinen MTV Europella nähty musiikkivideo.
3. Biisistä tulee mieleen varmasti ensimmäisenä Shakespearen kirjoittama näytelmä.
4. Ensimmäinen biisi jonka mies soitti minulle samalta vinyyliltä, kun olin ensismmäistä kertaa hänen luonaan kylässä, muistaakseni 1997.
(Lähetän suklaat vain Suomeen ;))

Arvaako kukaan?

17 kommenttia:

 1. Dire Straits, Money for Nothing :)

  VastaaPoista
 2. Dire straits on bändi ja biisi romeo ja juliet..
  T. Julianna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin bongattu! Suklaata tulossa heti kun saan yhteystietosi :)

   Poista
 3. Komppaan ensimmäistä eli Money for Nothing, Dire Straits :) Hyvä viisu muuten :)

  VastaaPoista
 4. siis romeo and juliet :) T. Julianna

  VastaaPoista
 5. Mä en tiedä, mutta Vittsjötä on pakko kommentoida. MÄ olen ihan hurahtanut niihin. Meillä on se työpöytä kukkapöytänä ja se sohvapöytäpari. Nyt mietin tuota samaa tv-tasoa, että onko jo hieman liikaa Vittsjötä yhteen kotiin. Tulisi nimittäin ikkunan eteen kuten teillä ja ilmavuus olisi iso plussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Meinasin lentää takapuolelleni kun näin tason ja singahdin samana päivänä iIkeaan. Tämä ei kuulema ole edes mikään uusi sarja? Eli olen joko ollut silmät ummessa tai sitten sarja on hekä laajentunut? Haluaisin sen pidemmän tason vielä meille mutta samat mietinnät, kuinka paljon Vittsjötä on ok? Mun mielestä taso on tosiaan parempi ilman tummaa alahyllyä, harkitsen tilalle lasia mutta näyttää oikeasti todella hyvältä ilmankin!

   Poista
 6. Romeo and Juliet ja Dire Straits. Todella upeat kaiuttimet, tuollaiset minäkin kelpuuttaisin.
  Blogissani on myös arvonta, tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehelle piste ja papukaijamerkki :) Tulen käymään blogissa... Julianna ehti nyt ensin ;)

   Poista
 7. Pahus etten ehtinyt ekana! Mitenkään niin suklaan tarpeessa?!?
  No mutta Dire Straits ja Money for nothing on varmaankin oikea vastaus - ja oi noita vinyyleitä, niitä minäkin tahtoisin, jotenkin intensiivisempää se musiikin kuuntelu kun pitää vähän nähdä vaivaa että saa musiikin soimaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinyylit on ♥ Meillä on molemmilla ollut vinyylisoittimet mutta sen jälkeen kun mutimme yhteen.. ei enää :D Siitä asti on kyllä puhuttu että pitäisi ja pitäiis ja nyt oli ihan päivänselvää että uuteen kotiin tulee. Ostin itseasiasa miehelle juurikin uuden soittimen lahjaksi :) Biisi oli lähellä mutta ei ihan - Shakespeare vihje suuntasi toisaalle ;)

   Poista
 8. Myöhässä yllättäin mutta ihan toi uusi pöytä, Tray...haaveissa minullakin! Ja tuollaiset kaiuttimet minäkin voisin ottaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hay Tray on tosi kiva peruspöytä. Hieman ehkä yliannostusta tullut blogeista mutta tuohon lampun alle ei käy pyöreä pöytä (valitettavasti) sillä olisin halunnut Hayn Bella pöydän. Eli tuo Hay oli helppo valinta kun tiesin pöydän valmiiksi niin ei tarvinnut alkaa etsimään erikseen. Pöytä olisi voinut olla se isompikin L koko mutta sitten olisi ollut matalampi... Toivottavasti sinunkin haaveet toteutuvat pian ja saat pöydän :)

   Poista
 9. DS JA MONEY FOR NOTHING!

  MammaMia

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥