10.7.2012

A R V O N T A
Tehkäähän tilaa sillä nyt paatuneinkin skeptikko kääntää kurssia. Joskus sitä voisi oikeasti päivittää itsensä eikä vaan pysyä kaavoihin kangistuneena ja vanhoissa uskomuksissa. Ja olenhan minä nähnyt pitkin kevättä ja kesää blogeissa juttuja crocseista mutta jotenkin ne on menneet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mielikuvat istuvat tiukassa. Myönnettäköön että ajattelin jossain vaiheessa käydä liikkeessä katsomassa ja sovittamassa kenkiä mutta juuri se päivä kun olin oven takana, oli Flamingon liike suljettu.

En tiedä onko valvontakameroihin tallentunut pettynyt ilmeeni suljettuja lasiovia tuijotellessa vai sattuman kaupallako hieman myöhemmin sähköpostiini tupsahti yhteistyöpyyntö crocsilta. Muitakin pyyntöjä on tullut mutta tämä oli nyt sellainen joka ajankohtaisuudellaan osui ja upposi. Yhteistyön sinetöi arvontamahdollisuus lukijoille. Joo, arvotaan jotain!

Kävimme koko perheen voimin sovittelemassa oikeita kokoja ja malleja. Päivä ei ollut ehkä parhain mahdollinen ja kenties joku onkin bongannut nurkassa mököttävän pojan, kenkähyllyjen välissä kiukuttelevan tytön, huppari hiestä märkänä olevan nälkäisen mamman ja perheen isän joka kaikkien tuhahtelujen keskellä säilyttää tyyneytensä uskomattomalla tavalla. That's us in action! Koska valikoima oli valtava ja olimme kuin ensimmäistä kertaa karkkikaupassa, meni hieman aikaa hahmottaa mitä ja minkä kokoista crocsia pitäisi sovitella.
Lopulta, ei kovin yllättävästi, katseet kiinnittyivät tennareihin sillä niillä on ehdottomasti pisin ja laajin käyttöaika ja onhan ne tosi coolit. Olen kokenut suurta skeptisyyttä crocsin umpimalleja kohtaan sillä olen epäillyt kenkien hiostavan epämiellyttävästi. Useammasta lähteestä olen kuitenkin antanut itselleni kertoa, etteivät tennarit(kaan) hiosta ja toistaiseksi olen samaa mieltä. Olen käyttänyt viikon tossuja ilman sukkia ja hiostavat saman verran kuin esimerkiksi Tapas-nahkaballerinat eli eroa esim. nahkakenkiin ei juurikaan ole. Koin myös huomionarvoiseksi sen että voin itse käyttää samoja kenkiä kuin lapset, eipä tarvitse arvailla miltä ne kengät tuntuu jalassa. Tennareissa onkin aika leveä lesti joka sopii minulle loistavasti. Monet tennarit ovat liian kapeat ja kovan tuntuiset jalkaani, joka on siis leveä ja matala. Crocsit sen sijaan tuntuvat lähes sukilta, superkevyetkin, tykkään!

Kaikki perheessämme ovat aika räpyläjalkoja paitsi poika. Tennarit eivät kuitenkaan hölsky hänenkään kapeassa jalassa vaikkakin Särkänniemen Ilmaveivissä hän jätti kengät ennakoivasti alas. Tennarit on säädetty sekä lapsille ja minulle nauhoista niin löysälle että menevät vetämällä jalkaan, kesällä on aina kiire ulos. Ilokseni mieskin on tykännyt kengistään. Hän kävelee pääsääntöisesti nahkakengillä ja vapaalla välillä Etnies:llä ja olen luullut ettei hän ikinä suostu pitämään mitään "rennompia" kenkiä. Näitä on nyt käyttänyt ja tituleerasi niitä "sunnuntai höntsäkengiksi". Vapaa suomennos tästä on "erittäin vapaa-ajan kengät"... ja tykkää!
Muitakin kivoja malleja oli. Tyttö tykkäsi myös Genna -balleriinoista ja poika Duet Sport Clogeista. Pojalla oli jo viime kesänä käytössä punaiset crocbandit jotka on toki mieluisat kun sujahtavat jalkaan ennätysnopeasti (ovat myös todella leveät). Samaiset vaaleanpunaisena on ostettu Partioaitan alesta -11 myös tytölle mutta ovat vielä hieman isot, tänäkin kesänä. Edelleen vannon crocband Jaunt -kumppareiden nimeen ja ainoa harmitus on, ettei niitä saa pojille kun kokoon 36 asti.
Katsotaan kuitenkin nyt miten saadut tenskut kestää ja miltä ne tuntuu, ehkä tämä on uuden vakkarihankintasuhteen orastava alku.

Tälläisiä crocseja meille lähetettiin:
Tytön kengät: Hover Sneak Hi Top (31/J1)
Miehen kengät: Mens's Santa Cruz(46/M12)
Pojan kengät: Hover Mid (38/M6/W8)
Minun kengät: Hover Mid (39/M7/W9)
KOKO MALLISTO

Ja sitten se
A R V O N T A

Palkintona 50 euron lahjakortti crocsilta !

Mitkä crocsit sinun silmääsi miellyttävät eniten tai mitkä vaikuttavat kiinnostavimmilta?
Yllätyitkö jostain mallista? Kuten minä huomatessani että on myös nahkahihnacrocseja!

Ilmoittaudu arvontaan kommenttiboksissa.


Arvonta on avoin kaikille eikä vaadi rekisteröitymistä mutta
anonyymeillä tulee olla helposti erottuva nimimerkki!

Arvonta-aika päättyy 31.7.2012.
Arvonta suoritetaan mahdollisimman pian tämän jälkeen, lomani puitteissa.


Onnea arvontaan ja aurinkoisia kesäpäiviä !


 
Arvonnan ajan saat nettikaupasta 10% alea käyttämällä koodia anana10
Jos haluat linkata kilpailun omaan blogiisi, voit käyttää yläkuvaa :)
Arvonta on järjestetty yhteistyössä crocsin kanssa.


221 kommenttia:

 1. Mä tahtoisin Madeiran ja Patrician jälkeen kokeilla Duet Flatteja;)
  Kiva arvonta, ja tarpeellinen palkinto kelle tahansa! Kenkiä, niitä ei voi koskaan olla liikaa...

  VastaaPoista
 2. Oho, tuollahan oli puukenkämaisia korollisia naisille! Se kyllä yllätti positiivisesti, vaikkakaan en korkokenkiä käytäkkään. Tennariosasto hurmasi, Lotta kelpuuttaisi varmasti nuo Hello Kitty-kuosiset. :D

  VastaaPoista
 3. Hmm..aikalailla yllätti kaikki, en ole koskaan kyseisen merkin kenkiä sen kummemmin katsonut - olen kait luullut, että vain läppänöitä ja kumppareita. Tosi kivoja, balleriinat ja kaikki. :)

  pienilintu at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ohhoh, en tiennykkää et crocsilla tommosia tennareita on. Positiivinen yllätys. Ihania! Ja mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 5. Mä haluisin Cobbler Anklet ja Cobbler Linedit sekä noi sun tenskumallit näyttää tosi kivoille myös :)

  VastaaPoista
 6. Noi tennarit näyttää tosi kivoilta! Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 7. Monipuolisuus hämmästytti : )
  Arvonnassa mukana.
  -Sari

  VastaaPoista
 8. Tennarit miellytti teidän kengistä eniten :).
  Kaikki muu kuin ne peruscrocsit ja kumpparit yllätti! En ookkaan tiennyt että muitakin on, ja varsinkaan noin paljoa ja hienoja. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 9. Tilailen aina silloin tällöin crocseja tuolta, meillä on tytöllä käytössä jo toiset pinkit Hello Kittyt, kohta varmaan täytyy hankkia jo kolmannet. Itselleni haaveilisin ehkä sopivia ballerinoja, tennaritkin voisi kyllä olla kivat... ja sandaalit näin kesällä, mieluiten tuollaiset flipflop-malliset, jotka vaan sujahtaa jalkaan eteisessä :D

  Ja ensi talveksi olen kyllä haaveillut jotain saappaita...

  Eli mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 10. Saappaat ovat olleet suosikkilistalla jo pitkään, mutta yllätyin lasten kivoista tennareista ja naisten wedgekorollisista kengistä! Oikein mielelläni mukana arvonnassa :)

  -Bectie-

  VastaaPoista
 11. Itseleni olen miettinyt ballerinoja, mutta korolliset kengät kiinnostaisivat myös (ne on varmaan tosi kevyet!). Olen Crocsin postituslistalla, joten yllätyksiä sinänsä ei ollut :)

  VastaaPoista
 12. Kumpparit on edelleen suosikit, niitä meillä on ollut ja tulee todennäköisesti olemaan jatkossakin. Mutta positiivisia yllätyksiä löytyi varsinkin noista tennareista, täytyisi varmaan käydä liikkeessä ihan livenä katsomassa.

  VastaaPoista
 13. Meilä on just tennarit ekaluokkalaiselle hakusessa, tästä tuli nyt kyllä hyvä vaihtoehto. Kiitos tiedoista ja kokemuksesta!

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa ollaan!
  Lapsilla on ollut perusmalleja jo monena kesänä, itselläkin vanhat Mary Jane-tyyppiset.
  Springi flat- malli kiinnostaisi kovasti : )

  t. Minna

  VastaaPoista
 15. Kesäksi oisin halunnut Mary Janet, mutta vielä pitempään olen haaveillut saapikkaista talveksi. Joten ne ovat ostoslistalla seuraavaksi. Arvonnassa mukana siis tällä kommentilla

  VastaaPoista
 16. Jayna balleriinat ovat minun mieleen, koska ovat käytännöllisen ja naisellisen näköiset. Käyttökokemusta ei ole.

  VastaaPoista
 17. Tennarit ja naisten korolliset mallit miellyttivät eniten. Monipuolisuus yllätti, tuoltahan löytyy vaikka mitä! :)

  VastaaPoista
 18. Minä valitsisin itselleni varmaankin kumisaappaat, koska niille olisi suurin tarve. Lähinnä yllätti KAIKKI. En todellakaan ole tajunnut, että tuoltahan löytyy vaikka mitä!

  -Jamina-

  VastaaPoista
 19. HEI!

  Tennarit on mun mileen, ehkä eniten noi Melbourne II Laceit.
  Mukana arvonassa!

  Nippe

  VastaaPoista
 20. Näistä Minä tykkään Hover Slip-on ja sillaiset minulla jo onkin, voisin ostaa toisetkin... ovat niin ihanat jalassa, kevyet ja mukavat:)
  Mukana ollaan arvonnassa:)

  VastaaPoista
 21. Voi uusille saappaille olisi tytöllä tarvetta,ollaan tykätty saappaista, tennareista ja ihan normi crocseista, tosi paljon kivoja malleja ja itselle tykkäisi syksyksi jotkut kivat crocsin tennarit.

  VastaaPoista
 22. Tennarit on ihan mahtavat!! itselläni sellaiset jo on ja pojat ja mies sellaiset myös tahtoisi. Myös perus crocsit ovat meillä kovassa käytössä pojilla ja itselläni on balleriina malliset, jotka ovat ihan unelma kevyet ja eivät hiosta näin kesällä!!!

  Kaikki nuo korolliset kengät, erityisesti puukenkämäiset olivat minulle yllätys!! En ikinä ole sellaisiin crocsehin törmännyt. :)

  Ehdottomasti mukaan arvontaan...jospa sasisi koko porukalle hommattua tennarimalliset crocsit syksyksi! :)

  VastaaPoista
 23. Olipa positiivinen yllätys - mää oon aina luullut että crocsit on vaan niitä peruscrocseja. Mutta kiinnostaisi kyllä kovasti testata ihan naisten kenkiä, vaikka tuollaiset Women's Hover Slip-On Canvas -kengät näyttäisivät kivalle!

  VastaaPoista
 24. Meillä tykkäävät kaikki muut paitsi iskä crocseista ja useampaa mallia jo löytyykin.

  Jos onnetar on suosiollinen testailisin mielellään itse tuollaisia tennareita (Hover Mid).

  VastaaPoista
 25. Valitsisin varmaankin Alice Work-balleriinat, koska kevyet työkengät olisi kiva olla olemassa (tähän asti on menty lenkkareilla...). Minutkin yllätti, että crocsilta löytyy melko monipuolisesti erilaisia kenkiä, eikä vaan perinteisiä sandaaleita.

  VastaaPoista
 26. Osallistun! Tosi kiva arvonta!!! Tennarit vaikuttavat ihanilta! Ehkäpä nämä parhaimmat: Hover Sneak Hi Top :)

  VastaaPoista
 27. Kivaa, että miehillekin on valikoimaa, ei pelkästään niitä klassikko Crocs:ja. Voisin miehelle miettiä malleja: Walu, Santa Cruz tai Hover Slip-on tennarit.

  VastaaPoista
 28. Meillä on lapsilla tennarit, mutta itseltä vielä puuttuu. Sellaiset ostaisin itselleni lahjakortilla!

  VastaaPoista
 29. Meillä on kyllä rutkasti noita peruscrocseja käytössä, mutta eipä ole tullut ennen tajuttua, että merkillä on kivoja tennareitakin. Hover Slip-On:t olisi kiva omistaa..

  VastaaPoista
 30. Kyllä mua miellytti eniten noi tennarit! Sellaiset voisin itselleni ottaa ;)

  Toivotaan että onnetar suosii...

  VastaaPoista
 31. En oo edes tajunnut et crocs-tuotemerkki on noin laaja. Ihan tosi kivannäkösiä malleja, erityisesti noi varvassandaalit näyttää hyviltä, ja kumpparitki voisin ottaa!:)

  VastaaPoista
 32. Minullekin avautui Crocsin "toinen maailma" kun viime talveksi ostin supermukavat nilkkurit. Ei tosiaan kukaan ole Crocseiksi arvannut ;)
  Täksi kesäksi rohkaistuin hankkimaan ihanat korkokengät, nahkaa ja supermukavat jalassa vaikka korkoa löytyy.
  Pojalle haalin jo ensi kesäksi alesta Kid´s Hover Sneakit ja itselleni olen kuolannut A-Leigh Wedgejä mutta niitä ei taida enää ainakaan nettikaupasta saada.
  Keltaisia kumppareita olen pojalle miettinyt mutta ovatko liian leveät kapeaan jalkaan...

  Mutta ehdottomasti arvonnassa mukana ja jos voitto, niin tennarit MULLE!

  Hyvää kesää!

  t. Alvarin äiti

  VastaaPoista
 33. Meillä on Pinjalla ollut Crocsin sandaalit joka kesä koska ovat olleet aina ne lemppari kengät.

  Nyt ostin vasta hiljattain itselleni ensimmäiset crocsit, eivätkä kyllä jää viimeisiksi, ihastuin näihin todella paljon, olenkin monena iltana haaveillut mitä muita crocseja haluaisin vielä itselleni, kumpparit ja nuo tennarit ovat varmaan seuraavat pakko saada hankinnat, työkenkäpuolellakin olisi kivan näköisiä kenkiä. :)

  Toivottavasti nyt onnetar suosisi. :)

  VastaaPoista
 34. Mukana arvonnassa!

  Katsoin kiinnostuneena jo aiemmassa postauksessa teidän tennareita, joten sellaiset löysivät tien sydämeeni. Tai oikeammin laittaisin ne poikani jalkoihin ;-)

  VastaaPoista
 35. Hover snakersit olis meidän ehdoton valinta. Ottaisin kengät koko perheelle :) Crocsit, joissa nahkaa mukana oli kyllä minullekin yllätys. Positiivista!

  VastaaPoista
 36. Onpa nätit noi teidän tytön tennarit, ihanat!
  Tietty mukana arvonnassa!:)

  VastaaPoista
 37. Ostin talven alennusmyynnistä itselleni mokkanahkainen Mary Janet. Ovat olleet todella hyvät jalassa ja omasta mielestäni ihan asiallisen näköisetkin. Mä oon joutunut heittämään niillä 14 tunnin työpäivän jalkojeni päällä (mikä on karmea shokki istumatyöntekijälle), kun mikään muu ei enää käynyt jalkaan. Hankintalistalla on samantyyliset mutta korolliset (kiilakorko).

  VastaaPoista
 38. Ostin talven alennusmyynnistä itselleni mokkanahkainen Mary Janet. Ovat olleet todella hyvät jalassa ja omasta mielestäni ihan asiallisen näköisetkin. Mä oon joutunut heittämään niillä 14 tunnin työpäivän jalkojeni päällä (mikä on karmea shokki istumatyöntekijälle), kun mikään muu ei enää käynyt jalkaan. Hankintalistalla on samantyyliset mutta korolliset (kiilakorko).

  VastaaPoista
 39. Heips! Arvonnassa mukana ja meillekkin ottaisin tennarit testiin. Perus crocseja ollut vaikka kuinka, mutta uudemmat mallit jääneet vielä ostamatta :)

  VastaaPoista
 40. Tennarit on ihanat! Mukana tietysti arvonnassa :).

  VastaaPoista
 41. Tennarit ehdottomasti kivoja tähän sateeseen kesään. Kumpparifanikin olen aina ja ikuisesti :)

  Arvonnassa mukana tietty :) Haluan tuollaiset tennarit koko perheelle.

  VastaaPoista
 42. Ostin tennarit täksi kesäksi kahdelle nuorimmaiselle ja niistä tuli suosikit. Sellaiset haluaisin myös isommille lapsille ja itselle:)

  VastaaPoista
 43. Tennarit yllättivät, vaikka aikaisemminkin sivustoa olen selaillut. Olen alkujaan ollut täysin crocs-kielteinen, mutta ihastuin kaverillani balleriinoihi jotka ovat kuin tehty jalkaan ja nyt niitä onkin kaapissa toisetkin. Ja onhan tuolla paljonkin mielenkiintoisia uutuuksia, ehkä niitä vielä pitää kokeilla jos vaikka löytyisi uudet lempparit!

  VastaaPoista
 44. Meillä on molemmilla pojilla tollaiset tennarit, ovat tykänneet kovasti. Itse haluaisin testata Crocband Jauntteja, ovatko ne hyvät jalassa ja millaista niillä on kävellä.

  VastaaPoista
 45. Mukana arvonnassa!

  Crocseja minulla ei koskaan ole ollut ja ainakin näistä haaveilen:
  Crocband ja Crocband Flat.

  Olisipa mahtavaa voittaa. :)

  VastaaPoista
 46. Haluaisin kokeilla tytölle tuommoisia samanlaisia tennareita kuin´teidän neitokaisella. Väriä en uskaltaisi tulevan koululaisen puolesta päättä, koko taitaa olla sama kuin teidän tytöllä :).

  VastaaPoista
 47. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Mä olen täysin Crocs -neitsyt, sillä meidän taloudessa ei ole yhtiäkään sellaisia. No okei, yhdet feikit oon antanut miehen ostaa melontaretkille, kun niiden kastuminen ei haittaa... Muttamutta.. Olishan se varmasti jo aika kääntää omat ennakkoluulot ja/tai antaa miehelle uudet "kunnolliset" melontakengät ;)

  VastaaPoista
 48. Nämä olisi suosikit:http://www.crocs.fi/Hover-Sneak-Slip-On-Houndstooth/12663,fi_FI,pd.html?cid=47U&cgid=boys-footwear-sneakers.
  Meillä on lapsella ollut muutamia ei-crocsin näkösiä Crocseja. Nilkkurimalliset kumpparit oli ihan suosikit.

  VastaaPoista
 49. Tahdon arvontaan mukaan. Tennareista Hover Sneak Metallic tennarit näytti ihanillee <3

  -Anonyymi Tanja-

  VastaaPoista
 50. Mukana !

  Meillä ei taida aitoja Crocseja ollakaan mutta itselleni voisin kuvitella ne ihan peruscrocsit vaikka pihahommiin. Tytöille voisin huolia noi tennarit, niin söpöt ! Crocsin kumppareita on moni kehunu ja ne oiskin tarkotus testata syksyllä :)

  VastaaPoista
 51. Duet flatit ja monet muut ballerinat ovat ihania :)
  Perus-tossut löytyy kotoa, on ollut mielessä käydä katsastamassa liikkeessä ihan sovitusmielessä crocsin kenkiä.
  Joskus olen tuolla käynyt malleja selaamassa, joten sinällään eivät yllättäneet.

  VastaaPoista
 52. Ihastuin tyttöjen pinkkeihin Keeley-balleriinoihin, käydässeni myös ennakkoluuloisesti "vain vilkaisemassa" Crocsilla, samoin pinkkeihin kumppareihin. Ne molemmat lähtivätkin sitten kainaloon Nasuilla varustettuina :) Myös tennarit yllättivät, nuo valko-vaalenapunaiset näyttävät todella ihanilta!

  VastaaPoista
 53. Pienen Tikru-fanin äitinä ihastuin täysin noihin Nalle Puh -kuvioituihin lasten Crocseihin.

  VastaaPoista
 54. Tennareista minäkin olen haaveillut, joten sellaiset kylä valitsisin, jos voitto osuu kohdalle.

  VastaaPoista
 55. Juniper tai Patricia on suosikki, kumpiakaan en omista.
  Olen kuitenkin arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 56. Malliston monipuolisuus on yllättävä. Siihen kuuluu paljon enemmän kuin vain perus crocsit.

  T. Elli10

  VastaaPoista
 57. Kiva olisi päästä tutustumaan uuteen merkkiin. Arvonnassa mukana! -AnnaK-

  VastaaPoista
 58. Osallistuu arvontaan. Sinivalkoiset lenkkarit on parhaat.
  - Jaasus

  VastaaPoista
 59. Vau, en tiennytkään että valikoima on noin laaja :) Ilmeisesti olen huomioinut kengät vain silloin, kun ne tulivat ensimmäisellä mallilla markkinoille.

  Nuo siniset tennarit näyttää oikein hyvälle, sopis mun tyyliin!

  VastaaPoista
 60. Carlie Flat Animal Wave'sit voisin ostaa heti! Korkkaricrocseihin en ennen ollut törmännyt.

  VastaaPoista
 61. Wau! Aikalailla kaikki yllätti! Kiitos sun blogin, oon nyt tutustunu nyt tähä crocs-sivustoon ja voin sanoo et todellakki yllätti esim nuo naisten kiilakorkocrocsit! Ihan mielettömät :) Voittaisinpa ni voisin hankkia sellaiset :p Arvonnassa mukana -Rennn-
  renin_p@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Ensimmäisen kerran Crocsin nettikauppan eksyessäni yllätyin eniten nahkaisista talvisaappaista. Nyt tennarit tuntuvat mielenkiintoisilta ja kädessä tuntuvat tosiaan ihanan keveiltä. Kovin ovat vain leveän oloisia.
  Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 63. Heh, meillä koko perhe kulkee pihassa touhutessaan näissä ihanissa kamalissa kengussä. Samoin äidin työkengät on usein nämä ihanat kamalat kengät. Kesällä rantsussa myös ihan ehdottomat kun voi kengät jalassa mennä veteen, eikä tarvii pelätä nahkasandaalien kastuvan! Loistavat kengät ja idea itessään!

  VastaaPoista
 64. Heh, meillä koko perhe kulkee pihassa touhutessaan näissä ihanissa kamalissa kengussä. Samoin äidin työkengät on usein nämä ihanat kamalat kengät. Kesällä rantsussa myös ihan ehdottomat kun voi kengät jalassa mennä veteen, eikä tarvii pelätä nahkasandaalien kastuvan! Loistavat kengät ja idea itessään!

  VastaaPoista
 65. Mukaan arvontaan! Olen miettinyt itselleni näitä Carlie Flat Animal Wave ballerinoja. Ja tytölle tuolla olisi vaikka ja mitä ihanaa! :)

  VastaaPoista
 66. Mukana arvonnassa :)
  Tennarit on kivan näköisiä, itselle haluaisin korolliset kesäkengät, tosin täytyisi käydä sovittamassa ensin :)

  VastaaPoista
 67. Mukana arvonnassa! Tennarit olisi kiva tilata, näyttää juuri siltä mistä tykkään!

  VastaaPoista
 68. Tennareita tai saappaita kiinnostaisi kokeilla, ehdottomasti mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 69. Hover sneak metallic- malli olis ehkä kokeilemisen arvoinen!

  Sisukko

  VastaaPoista
 70. Mitä, nämäkö Crocseja? Olenpa jämähtänyt sille kumikenkäajattelulle;)
  Arvonnassa mukana ehdottomasti!
  Stiina

  VastaaPoista
 71. Tässäpä 2 mallia, jotka haluaisin: A-Leigh Mini Wedge Leather (juurikin ne nahkahihnaiset) sekä Patricia II (harmi, että valkoisista on koot loppu).

  Mukana arvonnassa =)!

  VastaaPoista
 72. Mukana mahtavassa arvonnassa! Meidän lemppareita on crocsin kumisaappaat (lasten). Ja itselläni käytössä crocsin varvassandaalit rantakäytössä, huippu hyvät!

  VastaaPoista
 73. http://www.crocs.fi/melbourne-ii-nautical-graphic/12149,fi_FI,pd.html?cid=48N&cgid=women-footwear-flats

  Nämä balleriinat ovat minun ehdoton suosikkini :)

  adalmiinan@wippies.fi

  VastaaPoista
 74. Tennarit ovat kivan näkösiä, mukana ollaan...

  Sarkkeli

  VastaaPoista
 75. Patricia sandaalit olisivat varmaan mulle passelit, eikä ne tennarikaan hassummalta näyttäneet.

  VastaaPoista
 76. Nyt täytyy sanoa, että olen kyllä totaalisesti pudonnut kärryiltä Crocsien suhteen! Noin laaja valikoima kenkiä! Vau! Palojon on niitä, mitkä kiinnostavat! -Sakara

  VastaaPoista
 77. Ilmoittaudun mukaan arvontaan!

  Tällä hetkellä kiinnostavimmilta vaikuttavat Crocsin tennarit. Niissäkin on vain niin paljon vahtoehtoja, etten ole vielä osannut päättää, mitä haluan.

  Seuraan Crocsin uutuuksia ja tarjouksia säännöllisesti, joten mitään varsinaisia yllätyksiä ei nyt kohdalle osunut. On kuitenkin hienoa, että kenkiä on nykyään joka lähtöön ja myös ne perussuosikitkin ovat pysyneet mallistossa.

  VastaaPoista
 78. Crocsband Flatit on mun mieleen :)

  Maikki

  VastaaPoista
 79. Mukana arvonnassa ollaan :)
  Pojalle 12v on ostoslistalla tennarit, jalka on kasvanut kevään ja kesän aikana ihan hurjasti, joten mitkään entiset tennarit ei mahdu!
  Crocseja meillä on käytetty eri versioina jo vuosia, ja ollaan tykätty!

  VastaaPoista
 80. cyprus, se olis tosi jees työkenkä :)

  VastaaPoista
 81. Tyttöjen keeleyt on tosi kivan näköiset. Mukana arvonnassa siis :)

  http://prinsessaramapaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 82. naisten tennarit haluaisin itselle. Tytöillä monenlaisia jo onkin. Ihan parhaimmat on talvisaappaat joissa kumialaosa ja topattu varsi, tykättiin kovin viime talven loskassa. :)

  VastaaPoista
 83. Crocsin tennareita ei meillä ole koskaan ollut, joten sellaiset olisi mukava saada kokeiltaviksi. Tosi paljon laajentunut kyllä tuo valikoima, aika hienoa kiilapohjaisia kenkiä löytyy naisille.

  VastaaPoista
 84. Täällä tullaan vähän jälkijunassa, sillä en edes ollut ennen tiennyt, että crocseja on muunkinlaisina kuin perus, kumpparit ja ballerina malli! Lapsiperheessä silti ehdoton suosikki on kumpparit! Vaikkakin noi tennarit lähtee myös ehdottomasti hankintaan. :)

  kesä terveisin: NinaP88

  VastaaPoista
 85. Tennarit olivat mieluisa yllätys.
  Toki osallistun arvontaan :)

  t. Harmaavarpunen

  VastaaPoista
 86. Olen kanssa yllättynyt crocsin nykyisestä suuresta valikoimasta. Perus crocsit eivät ole mieleeni, mutta olen löytänyt itselleni esim. Ihanat Hello Kitty balleriina crocsit :) Kumisaappaita olen itselleni sekä lapsilleni ajatellut hankkia syksyksi. Arvonnassa siis mukana!

  VastaaPoista
 87. Pojalla (9v) on nuo tennarit ja ovat ihan huippu kevyet! Jos onni potkii arvonnassa, haen sellaiset itselleni. =)

  MimmaH.

  VastaaPoista
 88. Mukana arvonnassa, jos vaikka kerrankin kävisi tuuri. Palkinto olisi kovin mieluinen tulevaa talvea ajattelen, sillä itsellä tehnyt jo mieli jonkin aikaa hankkia tytölle talvipopot Crocsilta! http://www.crocs.fi/crocs-crocband-gust-boot/11094,fi_FI,pd.html?cid=68L&cgid=girls-footwear-boots

  VastaaPoista
 89. Minun suosikit on ehdottomasti kumpparit! Päiväkotityössä ehdottomat,kun liikumme paljon metsässä ja mikäs sen mukavampaa, kuin kivat ja värikkäät kumpparit ja kaiken lisäksi hyvät jalassa!

  -Johku-

  VastaaPoista
 90. Nuo tennarit on kyllä aikas mageet! Meillä Adalla on Hello Kitty Keeleyt ja niistä tykkää sekä äiti että tytär. Muuten on ollut ihan niitä perusmalleja. Kumppareita tekis mieli kokeilla, kun monet on kehuneet ultrakevyiksi.

  Toivottavasti onni suosisi, sillä itselle on ollut tarkoituksena hankkia uudet aidot crocsit. Mutta niin kuin monilla, niin meilläkin äiti saa aina vikana, jos rahaa jää. :/

  Kivoja kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 91. Hover Sneak Hi Top olisi meidän juttu ehdottomasti! Tulevalle eskarilaiselle menevät menopopot tarvittaisiin.
  Kivaa kesää teille:)
  -Mimmuli-

  VastaaPoista
 92. Onpas kivoja malleja - ja aivan mahtavia kuvia!!! Ylin on ihan SUPER!!! Tenskut näyttävät ihanilta, etenkin nuo vaaleanpunaiset tietysti. Mutta myös noi miesten SantaCruzit.. Kaikki on kivoja! Voi, joutuukohan tässä taas ostoksille.. :O

  VastaaPoista
 93. En tiennytkään tennari-malleista,täytyy käydä testaamassa...
  T.Ellurai

  VastaaPoista
 94. Mulla on mennyt noi tennarit ihan ohi. Silmää miellyttää eniten noi miehen kengät, villi veikkaus, että voisivat olla täälläkin miehellä suosikit sunnuntaikengiksi:)

  VastaaPoista
 95. Kiva arvonta. Valikoima on laajentunut huimasti viimeksi kun olen crocs liikkeessä käynyt. Tennarit olivat mun mieleen.

  -Tvej

  VastaaPoista
 96. Crocsilla on nykyään paljon kivoja malleja :) Tennareita meillä ei ole vielä ollut, joten ne ottaisin nyt mieluiten.

  VastaaPoista
 97. Minä myös mukana arvonnassa!
  Crocs-valikoima on nykyään huiman laaja. Positiivisia kokemuksia on jo lasten monenmallisista kengistä, mutta tällä kertaa tennarit itselle kiinnostaa kovasti ;)

  T. HannaH

  VastaaPoista
 98. Kiva kun pääsit ennakkoluuloista! Mä olen ollut fani nyt 4 vuotta, pari kesää (ja yksi talvi) meni pelkillä crocseilla ja niitä on kertynyt jo useammat.
  Mun lemppari, joka pääsi loppumaan oli se korkkari! Aattelin, että nude korkkari crocsin mukavuudella olisi Täydellinen!
  Nyt kaipaan lipilapi/sandaalimallista, joka olisi siis myös esteettisempi kaupunkikäytössä kuin reikäkenkä - vaikka nekin menee ;)

  VastaaPoista
 99. Kiva kun pääsit ennakkoluuloista! Mä olen ollut fani nyt 4 vuotta, pari kesää (ja yksi talvi) meni pelkillä crocseilla ja niitä on kertynyt jo useammat.
  Mun lemppari, joka pääsi loppumaan oli se korkkari! Aattelin, että nude korkkari crocsin mukavuudella olisi Täydellinen!
  Nyt kaipaan lipilapi/sandaalimallista, joka olisi siis myös esteettisempi kaupunkikäytössä kuin reikäkenkä - vaikka nekin menee ;)

  VastaaPoista
 100. Osallistun arvontaan! :) Tytär ihastuisi varmasti juuri samoihin tennareihin, kuin teidän tytöllä näkyi olevan :) Ja itse olen harkinnut niitä purjehdushenkisiä crocseja.. kuinkas muutenkaan, kuin valkoisena! ;)

  VastaaPoista
 101. Suuri valokoima sinällään jo yllätti! Itselle olisi jotkut ballerina -tyyppiset crocsit nyt tarpeen ja crocsin kumppareita koko perheelle olen myös ajatellut. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!! :)

  VastaaPoista
 102. Kumppareita olen pitkään halunnut kokeilla, mutta olen myös pelännyt tuota hiostavuutta. Nyt olisi tilaisuus todeta ennakkoluulot vääriksi ;)

  VastaaPoista
 103. Korolliset Crocsit yllättivät minut täysin! Lempparit ois nuo Springi Flat -ballerinat, voisi olla töissä kivat. :) Myös muutamat talvikengät näyttivät ihanan lämpöisiltä ja tennaritkin kivoilta! :)

  VastaaPoista
 104. Mukava arvonta! :)
  Itselleni ottaisin Springi Flat ballerinat tai tennarit, pojalle perus-Crocsit. Paljon muitakin kivoja malleja kyllä löytyi. :)

  nimim. Tricky

  VastaaPoista
 105. Ihana arvonta, olispa mukava saada kerranki aidot crocksit! Mä oon yllättyny noista crocsin tennareista! Ja ballerinamallit on kans kivoja :)

  VastaaPoista
 106. Olen kääntänyt takkini... Vuosikausia katselin tätä "crocs"-kansaa, enkä pitänyt näkemästäni... Vannoin, ettei Crocseja minulle tule. No, lapsille ne piti viime kesänä hankkia - siis ihan nämä aidot versiot - ja ne on olleet lemppareimmat kesäkengät. Ovat myös äidin mieleen, koska ovat helpot puhdistaa ja lapset saavat ne itse helposti jalkoihinsa. Nyt tyttäret saivat juuri Keeley-ballerinat ja ne on jo oikein söpöt. Itse olen vielä sinnitellyt, kunnes äsken laitoin tilaukseen kesäalesta ja sinun koodisi lisäalella nahkaiset A-Leigh nahkasandaalit mustana - jos ovat niin hyvät jalkaan kuin miltä näyttävät, niin näistä tulee monen tulevan kesän suosikit :) Crocs on kyllä petrannut mallistojensa kanssa - noista löytyy jokaiselle jotain ja noita ihan oikeasti kehtaa pitää jaloissa!

  Yksi asia kuitenkin harmittaa: tyttärellä meni kantaremmi poikki viime kesänä hankituista Crocseista. Itse venytti sen niin, että katkesi. Varaosia ei valitettavasti saa, joten nyt on toinen kenkä ilman kantaremmiä :( Harmittaa...

  VastaaPoista
 107. Mä oon niin mukana, vaikka vähän huolestuttaakin että miten sä tän arvonnan suoritat.

  nimim. "Hupan oranssit feikki-crocsit"

  VastaaPoista
 108. Minullakaan ei crocseja ole.
  Lapsilla on peruscrocsit, mutta mä tykkäsin noista
  Melbourne II Short Vamp -kengistä. Raikkaan näköiset.

  VastaaPoista
 109. Oi, kiva arvonta! Tennarit olis kivat, joten mukana arvonnassa ollaan. =)

  VastaaPoista
 110. Olen pähkinyt uusien tennareiden hankintaa koko kesän ja nyt näin, että Hove Lace-upeista onkin olemassa myös kapeampi naisten malli! Perusmalli kun oli sovittaessa aivan liian leveä. Myös jotkut ballerinat voisi olla kivat - ja tytöllekin tarvitsisi isommat... Mukana siis, peukut pystyssä :)

  VastaaPoista
 111. Meillä on monenlaiset Crocsit olleet käytössä ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Tennarit olisivat seuraavaksi toiveessa :)

  VastaaPoista
 112. Kivoimmat ovat mielestäni kengät: A-Leigh Mini Wedge Leather. Minäkin olen lopulta kääntänyt takkini ja käytän toisinaan crocseja.

  VastaaPoista
 113. Enpä tiennytkään, että valokoima on noin laaja! Tuollaisia tennareita olisi kiva kokeilla!

  Arvonnassa kans mukana!

  VastaaPoista
 114. Nuo tennarit vois olla kivat ja syksyksi nahkakengät olis toosi ihaanat :D Paljon positiivisia yllätyksiä tosiaan!

  VastaaPoista
 115. En ole mäkään tiennyt tennareista! Vois olla kivat, samoin kumisaappaita olen lapsille miettinyt.

  VastaaPoista
 116. Crocsin kumpparit ovat meillä pikkutyttöjen ja äidin suosiossa: niin kevyet ja kivan malliset! Tennarit harkinnassa, jos arpaonni osuu kohdalle =)

  VastaaPoista
 117. Iloisesti olin yllättynyt, että löytyykin kaikenlaista :) Springi Flat oli hauska, tennarit kivat ja.....

  VastaaPoista
 118. Pauliina on J:n tennareista kateudesta ihan vihreä ja haluaa ehdottomasti samanlaiset! Ei tarvinne kertoa kenestä kysymys? :) Arvontaan haluamme. Oli yllätys tuo crocsin valikoima, joten yhteistyösopimuksenne kyllä tuotti tulosta!

  VastaaPoista
 119. Perus crocksit eivät oikein iske, olen enemmänkin fläbäri-ihmisiä. :) Mutta tennarit ja muut kengät näyttivät yllättävän kivoilta.

  Melbourne II Short Vampit ovat mun suosikit! Näyttävät tosi kivoilta, helposti yhdisteltäviltä eri vaatteiden kanssa ja hyviltä jaloissa.

  -tinker-

  VastaaPoista
 120. Tennarit näyttävätkin tosi kivoilta ja ne on minultakin mennyt ihan ohi, sellaisia pitääkin harkita:)

  VastaaPoista
 121. Crocsin kumpparit on meillä kestosuosikki!

  VastaaPoista
 122. Valkkaisin miehelleni Hover Slip-on kangaskengät, mutta jos tyttö saisi valita, meille tulisi hello kitty sandaalit :D

  Jotenkin ajatellut aina että crocsit on niitä leveitä muovikenkiä, mutta nykyäänhän niillä on vaikka mitä!

  VastaaPoista
 123. en ole crocseja jalkaani pistänyt. lapset tykkää niillä lompsia. tennarit valitsisin arpavoitoksi.

  VastaaPoista
 124. Crocsit on ihanat jalassa! Nämä olisi kiva saada, jos arpaonni suosii :)
  Hover Slip-on

  Minna P.

  VastaaPoista
 125. itsellä ei ole vielä crocseja ollut, mutta näyttää tosiaan malleja olevan vaikka kuin. Lapsella nyt ekat tänä kesänä ja tykkää kyllä kovasti. Että mieluusti tutustuttaisiin lisää :)
  -tiuttu80-

  VastaaPoista
 126. Mä on crocsien vakikäyttäjä jo vuosia, tosin niiden sirojen mallien, en perinteisten. Uutena kiva ylläri oli A-Leigh Mini Wedge Leather, mutta voittaessa saattaisin kuitenkin valita tennarit.

  -Vinkumiina

  VastaaPoista
 127. JOTKUT TENNARIT OIS AIKA KIVAT,JOS SE ONNETAR SATTUIS SUOSIMAAN.MAHTAVA ARVONTA!

  VastaaPoista
 128. Tennari-ihmisenä täytyy sanoa, että VAU! Haluaa tommoset tennarit. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 129. En edes tiennyt ennen tämän blogin lukemista, että Crocseja on noin montaa eri mallia, jopa tennareita.

  Kävin heti tilaamassa tennarit itselleni!

  Arvonnassa mukana...

  t. SusannaY

  VastaaPoista
 130. Kovin on Crocs mallisto laajentunut...
  Meillä neiti kaipaisi uusia saappaita, ja olin ajatellut testata crocsin kumppareita seuraavana, eli arvonnassa siis mukana lahjakorttia tavoitellen =)

  anneli.lindblad@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Berryessa-saapas on ehkä eniten silmää miellyttävä tai sitten tyttöjen Kelcie boots =)

  VastaaPoista
 132. Naisten tennarit ovat suosikkejani! Tykkään kovasti. Osallistun myös arvontaan.

  t. Sanelma P

  VastaaPoista
 133. Mä olen kans aina pitänyt Crocseja sellasina hassuina muovikenkinä, mutta nykyään heillä on tosi kivoja kenkiä!! Tennarimallisto miellyttää tosi paljon!

  VastaaPoista
 134. Tennarit yllätti!! Aika mageet :)
  - Tuubi

  VastaaPoista
 135. Mukana arvonnassa!
  Ihanat nuo teidän tytön vaaleanpunaiset tennarit. Sellaiset kelpaisi tällekin suunnalle =)

  -Iida

  VastaaPoista
 136. Meiltä kaikilta löytyy Crocseja ja erityisesti muksut tykkää niistä kesällä! Helppo sujauttaa jalkaan ja kestää mitä vaan :)

  Perusmallien käyttäjinä yllätyin noita tennareista... tosi kivan näköisiä. Ja naisten malleista löytyi useammatkin, jotka sopisivat työkäyttöön :)

  Mukana arvonnassa siis!

  VastaaPoista
 137. Osallistun kivaan arvontaan.Minulle oli yllätys,että crocseissa on noin suuri valikoima.terv.Tuula-Maija kontiolahdesta.

  VastaaPoista
 138. Siis oih ja voih mitä ihanuuksia tuolla on... ja todellakin mikä yllätys että noihan näyttää ihan kengiltä:)jopa hienoilta sellasilta eikä miltään puutarhatossuilta. Pakko sitä on kai käydä katsastamassa liikkeessä valikoima, suosipa arpaonni tai ei... Sellaset karvatuhvelocroksit on joskus ollu lapissa talvella ollu käytössä ja olivat lämpimämmät kun yhetkään nahkakengät villasukilla vuorattuna, eivätkä olleet ees liukkaat että hyviä muistoja crokseista ainakin on, ehkä pitää testata joku kesäversiokin (mut ku mä tahon ne kaikki :)!!!)

  T.Natja Vendace

  VastaaPoista
 139. Mun lempparit on noi crocs
  crocsband sandal kids.On ollut hyvät käytössä ja ulko-
  näkö on kiva.Isommalla on ollut genna II girls-kengät
  ja ihan parhaat kesäkengät.
  Minulla on ihan normi.crocsit ja muutamat korkkarit.Crocsin yhteistyö on mukava juttu ja onneksi
  moni on sen täältä kivasta
  blogista bongannut.Neenu

  VastaaPoista
 140. Musta noi saappaat on vaan niin parhautta.Menee koululaisellakin pitkälle alku talveen kun on villasukka alla.Eivät ole liukkaat missään tilantessa.Ihan huiput.Tänä syksynä ajattelin hankkia myös itselleni .Olen kovasti tykästynyt myös noihin tennareihin ja ne kelpuuttaisin vaikka koko perheelle=)

  t:Tanja-Maria

  VastaaPoista
 141. Haluaisin kokeilla Crocsin kumppareita, olen kuullut että ovat kevyet ja mukavat.

  Noanna

  VastaaPoista
 142. Minulla ja lapsilla (3,5v ja 1,5v) on joka kesäksi ballerina Crocsit. Myös ns. normicrocsit löytyy, on niin kätevät kun niillä voi vaikka uidakin, on kevyet ja lapsen helppo pukea itse jalkaan :) Mikään sivuilla ei varsinaisesti yllättänyt, käyn lähes viikottain piipahtamassa Crocsin verkkokaupassa :) Haluaisin kokeilla tennareita ja niitä paljon kehuttuja kumppareita.

  -Justiina

  VastaaPoista
 143. Monipuolisuus yllättää, tuoltahan löytyy kenkiä joka menoon! Ehkä nuo tenskut kiinnostaisi eniten, niitä kun tarvii aina. Tai sitten syksyä ajatellen kumpparit herkkuväreissä.

  -sleppaha

  VastaaPoista
 144. Äidin suosikit ovat A-Leigh wedge leatherin kiilakorkkarit ja pojan Hover slip on ja tietty cars-kuosilla! :)
  Mukana arvonnassa!!

  VastaaPoista
 145. Mukana arvonnassa! Paljon on kivoja uutuuksia ja etenkin nuo tennarimalliset on suosikkeja!

  VastaaPoista
 146. Luulen, että näin lämpimänä kesäpäivänä valintani osuisi omalta kohdalta a-leigh wedge leather malliin ja tytölle chameleon shirley girls sandals. Tosin voisin ottaa monet monet muutkin mallit meille. :) Ainoa mitkä ei iske on nuo ´mammutti´-mallit, nuo karvat ei vaan sytytä.

  VastaaPoista
 147. Arvonnassa mukana! Crocband Flatit näyttää kivoilta, valkoisina varsinkin. :)

  Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 148. Olen vähän "vanhanaikainen" ja tykkään näistä kesällä pidettävistä crokseista. Nuo tyttöjen vaalenpunaiset Mikki Hiiri kuvioiset olivat kivat. Ihan perusjutut, mutta uutta pilkettä.

  Sirkku Pirkanmaalta

  VastaaPoista
 149. Mukana mahtavassa arvonnassa.Minua miellyttää eniten ne tennarin malliset crocsit.Kauniita kuvia Sinulla.

  Käti

  VastaaPoista
 150. Vaikeaa päätöstä, miesten ja poikien mallistoissa enemmän mun makuun..
  Arvan jos saisin, kiitos!

  VastaaPoista
 151. Vaaleanpunaiset tennarit tai ballerinat miellyttäisivät eniten!

  Arpaonnea toivoen,

  Frida Felicia

  VastaaPoista
 152. Vaaleanpunaiset tennarit tai ballerinat miellyttäisivät eniten!

  Arpaonnea toivoen,

  Frida Felicia

  VastaaPoista
 153. Tennarit olivat uusi tuttavuus, ja todella mageet ovatkin. Huolisin meidänkin lapsille moiset.

  VastaaPoista
 154. Eikä ! Taisin rakastua noihin "karvasaappaisiin", aivan ihanat! Ehkä ei olisi edes pitänyt käydä katsomassa crocs kenkävalikoimaa sillä nyt noi kengät on pakko saada, hahaa! :-)

  VastaaPoista
 155. haluan osallistua arvontaan. mieluiten valitsisin korkeavartiset tennarimallit!! :)

  herrri

  VastaaPoista
 156. mustat sexi sling back- ballerinat ovat suosikkini!

  -marias

  VastaaPoista
 157. Tuleva koululainen haluaisi ehdottomasti tennarit, kun muillakin on, varsinkin naapurilla.

  Lupasin, että sellaiset tulee, kun nauhat osaa solmia :)

  Toivottavasti onni potkisi!

  VastaaPoista
 158. mitkä kengät !

  http://www.crocs.fi/crocs-crocband-kids-lego/12080,fi_FI,pd.html?intid=upsell4_lego_120712

  mun pieni poikani menis oikeesti ihan sekaisin, jos tälläiset sais.

  VastaaPoista
 159. Turkoosi Shayna, ihana!
  -kastehelmi

  VastaaPoista
 160. On kyllä crocsit muuttunut siitä perusmallista! Hyvä niin :)

  Itselle olisi kiva ostaa vaikka mitä mutta poika tarvitsisi uudet sandaalit Scooby doo, olisi jees! http://www.crocs.fi/crocs-scooby-doo-ii-custom-clog/11109,fi_FI,pd.html?cid=22R&cgid=boys-footwear
  ja lisäksi tennarit :)

  VastaaPoista
 161. Parhaat crocsit ovat ne mallista poistuneet lyhytvartiset saappaat. Ihan parhaat.

  VastaaPoista
 162. Minun suosikkini ovat A-Leigh Wedge Leatherit (nytkin jalassa), mutta haluaisin itselleni myös siniset Melbourne II Short Vampit <3

  VastaaPoista
 163. Viime jouluna poikakaverini antoi lahjaksi ruskeat talvikroksit vaaleanpunaisella vuorella. Ne ovat ihanat, mutta kesällä niitä tulee pidettyä vain harvoin kylminä päivinä.

  Valikoimaa tsekkaillessani tykästyin näihin Women's Hover Lace-up Canvas tossukoihin.

  VastaaPoista
 164. Naisten tennarit kiinnitti eniten huomiota ja niihin ihastuin, mitään yksittäistä lempparimallia en kyllä osaa sanoa :D Juuri eilen viimeksi kävin crocs kaupassa pyörähtelemässä, vielä ei kuitenkaan tarttunut mitään mukaan :)

  VastaaPoista
 165. Genna II tuo niin kesäfiiliksen,sateiseen kesään <3

  -Hempun äiti-

  VastaaPoista
 166. perinteiset, helppo pistää jalkaan ja menoksi

  VastaaPoista
 167. Mukana arvonnassa. Tennarit ovat kivoja, talvea varten Cozycrocs Bootiet näyttävät mukavilta.

  VastaaPoista
 168. Baya Flip -sandaalit urheilullisella ulkoasulla miellyttää eniten. Etenkin hierovat nystyrät voisi olla erikoiset. Kiva malli.

  t. seppo_savikko@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 169. Heippa, meillä muksuilla käytössä hello kitty ja lego -crocsit. Itsellä työkenkinä perussandaalit. Ja paras kenkäostos on ollut aikaisemmin mallistossa ollut tilda, hollannikkaitten näköiset, kengät. Ihan parhaat kesälläkin, vaikka karvavuoriset ovatkin. Ikävä vaan kun koira tuhosi ne melko huonoon kuosiin, mutta pidän niitä jalassa silti joka päivä. Seuraavana ostoslistalla on työkengiksi Juniper, en vaan ole vielä raaskinut ostaa. Sateisin terkuin Riksutin

  VastaaPoista
 170. Duet Sport Clog näyttää kivalta, ne vois olla mun seuraavat.

  VastaaPoista
 171. Kaikki o kivoja. Arvonnassa mukana. On tullut paljon mielenkiintosia uutuuksia mm. noi tennareiden näköset.
  Tiina Raeske
  tiina.raeske@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 172. Oon aina pitänyt crocseja jotenkin ei niin kivoina- sillä en syttynyt siihen reikäkenkä tyyliin mikä oli tässä pitkään, mutta nyt huomatessani että sieltä löytää jos minkälaista kenkää ja monta itsellekin sopivaa, niin yllätys oli kyllä suuri!
  Itselle eniten kolahti tennarit, sillä niitä ei voi ikinä olla liikaa(:

  henna194@gmail.com

  VastaaPoista
 173. Oon aina pitänyt crocseja jotenkin ei niin kivoina- sillä en syttynyt siihen reikäkenkä tyyliin mikä oli tässä pitkään, mutta nyt huomatessani että sieltä löytää jos minkälaista kenkää ja monta itsellekin sopivaa, niin yllätys oli kyllä suuri!
  Itselle eniten kolahti tennarit, sillä niitä ei voi ikinä olla liikaa(:

  henna194@gmail.com

  VastaaPoista
 174. A-Leigh wedge leatherit on ihanat! :)

  VastaaPoista
 175. Women's Hover Lace-up Canvas olis kiva. t: fisunen@gmail.com

  VastaaPoista
 176. Ehdottomasti haluan lapsille kokeiluun crocsin kumisaappaat. Odotan syksyn uusia värejä saapuvaksi kauppaan ;)

  VastaaPoista
 177. Oli aika monipuolinen valikoima. Ja kivan värikkäitä.

  tlavikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 178. Mulle Crocband Flat! Esim. navy blue-värisenä. Sovitin just viikonloppuna pikkusiskon vastaavia ja olivat niiin ihanat jalassa ja hyvännäköiset. Plus tosi kätsyt näinkin sateisena kesänä, kangastennarit on heti märät.

  VastaaPoista
 179. Ihastuin suloisiin punaisiin kumppareihin. Valikoiman laajuus yllätti.

  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 180. Koko kuuden hengen perheellä onkin ollut Crocseja ( Crocbandeja, Electroa,Hello Kittyä,Gennaa, Keelya ja tavallisia) käytössä jo useamman vuoden, mutta tennarit ovat itselle vielä joskus haaveena :)

  Iitu

  VastaaPoista
 181. Hover Mid:it oli kyllä kuvissa edukseen...eli arvonnassa mukana ;)

  VastaaPoista
 182. Mukana arvonnassa!

  Crocband Flatit ottaisin nyt, jos saisin valita. :)

  VastaaPoista
 183. Minua miellytti erityisesti miesten "erittäin vapaa-ajan kenkä"; kävin vilkuilemassa sitä jo kun se oli alessa. Jos uskaltaudun, taidan hankkia sellaiset miehelle lahjaksi ensi kesää varten. Supercoolit :)

  VastaaPoista
 184. Yllätyin laajasta valikoimasta!

  VastaaPoista
 185. Crocbandit on mun makuun ja lapsille saappaat on myös ihanat :)
  -aamusauna

  VastaaPoista
 186. http://www.crocs.fi/crocs-sexi-sandal/11838,fi_FI,pd.html?cid=653&cgid=women-footwear

  Nämä ihanat kengät näyttivt parhailta.

  VastaaPoista
 187. Hover snakersit

  näillä kelpais tallustella.

  x_unrated(at)hotmail.co

  VastaaPoista
 188. Hover Mid:it kaverilla samanlaiset ja ovat olleet kestävät.

  mukaan siis nimimerkillä maruska

  ja email mariestrange(At)hotmail.com

  VastaaPoista
 189. En tiennytkään että Crocsilta saa tennareita nykyään! Käväisin nettisivuilla ja suosikkini oli ehdottomasti naisten Hover Sneak Metallic-tennarit ja värinä Gold/Bubblegum. Ihanat! Tälläset on pakko varmaan jossain vaiheessa hankkia, vaikka en perinteisistä crocseista kauheasti innostukkaan.

  rantanenmirka(at)gmail.com

  VastaaPoista
 190. Ihania malleja ja suuri valikoima yllätti ... mulle tennarit tai balleriinat! :)

  VastaaPoista
 191. Poikani on joo pyytänyt muutaman viikon ajan Crocsi-ostoksille, joten koitetaan onnea arvonnan suhteen:)

  VastaaPoista
 192. Yllätyin monipuolisesta valikoimasta! Itelle haluaisin valkoiset tennarit.

  VastaaPoista
 193. Suosikit on Classicit. Mulla onkin kahdet, toiset veljeltä peritty ja toiset ihan itselle ostettu jo vuonna.... 2007? Hyvin ovat palvelleet ja niillä on kävelty lähes kaikki lumeton aika :D
  Must have new!

  tittin_elamaa AT luukku.com

  VastaaPoista
 194. Crocsit on suosikkejani. Carliana kengät kaipaisin :) Toivottavasti onni suosii. Taloustilanteestani johtuen en ole päässy kauppoja tekemään.. Ehkäpä tätä kautta maailman parhaat kengät osuisivat kohdalleni :)

  VastaaPoista
 195. Meidän perheessä on kokemuksia vain kumppareista ja ovat keveyden takia olleet lasten suosikkeja. Pitäisikin ostaa taas uudet.

  VastaaPoista
 196. Adrinat on mun suosikki.Yllätyin kyllä monipuolisesta valikoimasta, tennaritkin näyttää kivoilta.

  Terkuin MaritaK

  VastaaPoista
 197. Huippu arvonta :)
  Olen mieltänyt myös crocsit lasten kesätossuiksi jollaisina niitä meillä on käytettty enkä ole edes huomannut näitä asiallisia aikuisten kenkiä.
  Hover Slip-onit olisi kyllä ihan ykkösvalinta.

  VastaaPoista
 198. Hover skimmerit haluisin itselleni. Nyt näyttivät olevan vielä edullisesti 29.90e hintaan viikonlopun yli. :) Syksyn uuttamallistoa odottelen kumisaappaiden osalta. Sellaiset olisi hankittava.
  Ja ehdottomasti arvonnassa mukana.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥