13.7.2012

Puutarhahommissa.

Vanhat pihat,
vanhat kukat,
vanhat konstit
ja
uusi sukupolvi opettelemassa.


Huomenna mennään Pieksämäelle Big Wheels tapahtumaan.

8 kommenttia:

 1. Meidänkin piti mennä tuonne Big Wheelsiin huomenna, mutta kun mies ei saanutkaan amerikan autoaan iskuun niin voi jäädä lähtemättä, ei kuulema voi mennä kuin sillä autolla. :)

  VastaaPoista
 2. Höpöhöpö! Tuutte tietysti ja tuut nykimään mua ranteesta ;) (Ei olla mekään menossa millään ameriikanraudalla 8) )

  VastaaPoista
 3. Mies tuli juuri kotiin ja ei voi kuulema mennä kun pitää ehdottomasti olla amerikan auto tulilla ei voi mennä millään volvolla. :D Koita nyt sitten tässä ymmärtää... :D

  VastaaPoista
 4. Otsikossa on jotain, mikä ei sovi teihin..;)! Mutta uutta oppimassa siis..? Have fun!

  VastaaPoista
 5. Ihania, ihania ruusuja! Olen ihan hulluna ruusuihin (ja muihinkin kukkiviin) ja niin harmittaa, kun täällä vaan koko ajan sataa!!!

  VastaaPoista
 6. Pakko myöntää mutta näin tänään lapsesi Pieksämäen torin kahvilan ulkopuolella. :)
  Olimme pikaisella käväisyllä miehen kanssa Pieksämäellä ja kävimme torin mansikkakojun kautta, sinua en nähnyt vaikka kuinka koitin bongata enkä kehannut jäädä minnekkään kojun taakse kyttäämäänkään, olisi saattanut näyttää epäilyttävältä tai sitten mies ois hävennyt silmät päästään. :D

  VastaaPoista
 7. Iltaa kaikille :)
  Ei yhtään tee mieli avata konetta joten tänne kommentointikin vähän viipyilee, pahoittelen. Puhelimen kautta onnistun aina jotenkin jotain sössimään joten mielummin käyn täällä koneella kuitenkin :)

  Meeri :D Olimme miehen kanssa siellä kahvion sisällä käymässä :) Oli se paikka niin täynnä että komensin lapset jäämään ulos odottomaanaan. Harmi kun ei törmätty! ...mutta ymmärrän ratkaisusi ;)

  Tanja, mummolassa saa aina harjoittaa sellaisia taitoja joita kotona ei pääse tekemään ;) J ja äitini siis siirsivät pihaan uusia kukkia hylätyltä tontilta.

  Kiitos Pieni Lintu ja mrs Ruuhka, olen tosiaan myös erittäin ihastunut vanhoihin ruusupensaisiin. Ja pihassa on vielä yksi pionikin jonka kukkimista odotan. Harmittavasti suurin osa muista kukista on niitetty pois :(

  Ja tämä sade... olen jo hyväksynyt että tämä kesä oli tässä. Ei kai tämä enää paremmaksi muutukan. Ensi vuonna sitten uusi yritys. Toivottavasti tulee kaunis, kuulas ja KUIVA syksy!

  TERKKUJA MUILLEKIN KÄVIJÖILLE !

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥