23.1.2012

Tunnustuksia & Paljastuksia

Eppusen kaapista löytyi tunnustushaaste.
Hieman kesti mutta jälleen lempisanontaani lainaten:
parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Kiitän ♥ ja annan samalla tunnusten eteenpäin seuraaviin blogeihin:
[noukkikaa, olkaat hyvät]

Ärrän kierrän ympäri

Ja sitten ne muutama juttu minusta.

1. Halusin pienenä olla poika.
Lempivaatteeni olivat kuluneet Lee-farkut Mikkipaikka polvessa ja raidallinen Leviksen pikee-paita.
9-vuotiaana leikkasin itse hiukset lyhyeksi kun äiti ei suostunut niitä leikkamaan. Kun äiti tuli töistä, vei hän minut alkujärkytyksestä toivuttuaan kampaajalle ja ainoa vaihtoehto enää oli leikata aivan lyhyt pystytukka -olin onneni kukkuloilla ja uuden sinisen geelipurkin omistaja.
 


2. Meillä on kaapissa [tribute2eppusen kaapilla]
- jauhemainen Omo-color (sensitive)
- jauhemainen Omo-white (sensitive)
- nestemäinen Omo-olor (sensitive)
- nestemäinen Omo-white (sensitive)
- Vanish pinkki
- Vanish white
- Sappisaippua
- Perlana hienopesuaine
- Fairy ja kynsiharja
Sama pätee pyykin lajitteluun. Wanna use the "N" -word?

3. Isäni on ruotsinkielinen.
Perheessämme puhutaan neljää eri kieltä
ja meitä on useampaa eri kansalaisuutta.

4. En juo alkoholia enkä tupakoi, vaikka molempia olen joskus tehnyt.
Ilman kahvia ja Coca-Colaa en suostu olemaan.
Ravintolassa juon yleensä Ginger Alea, jäillä, limellä ja pillillä. Join aikoinaan siideriä ihan samalla tavalla..

5. Rakkauteni villasukkiin on alkanut jo lapsena.
Minä olin se joka rakasti niitä mummolta saatuja pehmeitä paketteja joissa oli kahdet seiskaveikka villasukat, täydellisellä istuvuudella.
En kuitenkaan neulo itse sukkia ja sukkavarastoni alkaa huolestuttavaa vauhtia hupenemaan.
Talvisin käytän pelkkiä villasukkia kengissä, mikäli mahdollista -myös kotona vaikka meillä on ainakin 24 astetta huonelämpötila.

6. Kypsennetyt vihannekset -en käytä. Samaisessa kategoriassa miten tahansa lämmitetyt hedelmät.
Poikkeus joka vahvistaa säännön on kukkakaali.

7. Minua luullaan monesti myyjäksi vaatekaupassa. Ehkä se johtuu siitä että viikkaan vaatteet takaisin hyllyyn kun olen niitä katsonut -ja kuulemani mukaan viikkaan varsin näppärästi.

8. Olemme tavanneet mieheni kanssa (joka ei muuten lain mukaan ole mieheni) vuonna 1997 Helsingissä.
Hän oli täydellisesti sellainen jollainen olin aina ajatellut sen täydellisen miehen olevan (ja aina ajatellut ettei sellaista voi oikeasti tietenkään löytää). Kävi mieletön mäihä että tapasimme ja tunne oli molemminpuolinen. En lakkaa sitäkään hämmästelemästä...

Yritin kovasti etsiä jotain kuvaa minusta, mutta sellaisia ei oikein ole. Minulla kun on perheen ainoa kamera ja bonuspaljastuksena kerron että inhoan olla kameran edessä, olen aina inhonnut. Tässä todella mahtava kuva hyvän ystäväni ottamana vähän aikaa sitten, minähän siinä.


Mukavaa viikkoa kaikille !

12 kommenttia:

 1. Hauska :). Minuakin luullaan vaatekaupan myyjäksi usein kun viikkaan vaatteet ripeästi samalla tavalla kuin ne oli ennen hipelöintiäni :D. Semmoinen pieni yhtäläisyys siis. Samoin tuo villasukkarakkaus. Suren kesäisin kun en voi käyttää villasukkia! :)
  Alkoholinkin suhteen melko sama juttu, nimittäin aniharvoin juon lasin tai kaksi punaviiniä tai kippistän jonain juhlapäivänä skumpalla. Enkä myöskään minä tupakoi.
  Oikein mukavaa maanantain myöhäisiltaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Toi pyykinpesuainevalikoima on hauska. Taitaa meidänkin valikoimista löytyä yhtä monta putelia, mutta omon tilalla on arielit ;-)

  VastaaPoista
 3. Miksi mahdoit vaihtaa siiderin limukkaan?

  VastaaPoista
 4. Huippu toi eka kuva :)

  Mielenkiintoisia juttuja, kiva oli lukea. Yhdyn täysin kohtaan 8, paitsi että vuosi oli 2003 ja paikka ei ollut Helsinki :)

  Niin ja samoin, kahvi maidolla aamuisin kiitos, 2 mukia ja yksi sellainen iltapäivällä.

  VastaaPoista
 5. Tasaraita, mulla on kesäsinkin villasukat. Ei nyt tietty kengissä mutta iltaisin kotona :D

  -M-, hih, nyt on meilläkin yksi Surffi, mutta siinä on aika voimakas tuoksu... Ja unohdinkohan tuosta Comfort Puren!

  Anonyymi, en itseasiassa vaihtanut, Ginger ale olen juonut lapsesta lähtien ;) Kun vielä käytin alkoholia, join siideriä tai vodkaa. Lopetin tietysti alkoholin käytön alkaessani odottaa tyttöä. Enkä vain ole tuntenut sen jälkeen tarvetta aloittaa uudestaa. En juurikaan pidä alkoholin mausta. Siksi aikoinaan joinkin ainoastaan Sinistä Golden Cap:iä "kaikilla herkuilla" tai vodkaa karpalomehulla, siis kun olin tilanteessa missä tapana on muutama lasillinen ottaa.

  Terhi, ainoa kuva minkä löysin misä oli hiukset lyhyenä. Toimi muuten paljon paremmin kuin pidemmät hiukset tuolla ;) Mahtava kuulla että muitakin on jotka obvat löytänet sen "prinsin" ♥ Ja kahvi yhtenäisyys on selkeä!

  Kiitän mielenkiinnosta :)

  VastaaPoista
 6. Näitä on aina niin mukava lueskella!=) Voin NIIN hyvin allekirjottaa kohdan 6, hedelmien ei kuulu olla lämpimiä. :D Myös täällä ollaan aikalailla limulinjalla, lähinnä makusyistä. :)

  VastaaPoista
 7. Mä näin sut röökillä viime kesänä Pihlajasaaressa :P Jotenkin hämmästyin, vaikka en tiedä miksi. Mielikuvia, mielikuvia...

  VastaaPoista
 8. Hauskoja! Ja minähän nappaan. Vielä kun muistan tuon toteuttaa :D Villasukkanaisia eh-dot-to-mas-ti täälläkin. Mulla on töissäkin villasukat mukana! Eikä kuuluis siihen hommaan yhtään. Mutta silloin kun voin vetää oven kiinni ja puuhastella ihan itsekseni, heitän korkkarit nurkkaan ja vaihdan villiksiin ;)

  VastaaPoista
 9. Hauskoja, varsinkin tukanleikkuutarina ja vaatemyyjäjuttu :D Mua on kans luultu välillä kaupassa myyjäksi, vaikka en edes viikkaa vaatteita nätisti paikoilleen. Nykyään aina yritän pitää näyttävästi käsilaukkua esillä tai takkia päällä, ettei tultais kyseleen vaatekokoja varastosta ;)

  Ihanasti kirjoitit teidän rakastumisesta, ihan samanlaisilla sanoilla voisin kuvata meidänkin yhteen löytämistä. Ja se on kyllä suuri onni, että on löytänyt sen itselleen täydellisen!

  Kiva kun laitoit mulle haastetta, täytyy tää paremmalla ajalla toteuttaa!

  Niin ja vielä piti sanoa, että upea kuva susta! :)

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos anana <3

  Hauskoja paljastuksia :D

  VastaaPoista
 11. Hauskoja juttuja! :D Mä taas aina jätän kaupassa vaatteet mytyiksi, ennen jätin minne sattuu mutta mun mies on saanu mut parantamaan tapani ja viemään ees suunnilleen oikeeseen osoitteeseen takasin vaatteet. ;)

  Minä taas lopetin limsan juonnin kun aloin odottaa esikoista, no tietty alkoholinkin siksi aikaa. Mä en tykkää sokerilitkuista, enkä sokerisista siidereistäkään siis - kuivat siiderit kuten Henry Westons on hyviä. :)

  Meidän luokalla oli ala-asteella kaksi poikatyttöä ja jopa ope kutsui Eevaa Eetuksi ja Annaa Antiksi. :D Mut se oli ohimenevää...kai..

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥