1.11.2009

31.10.2009


Pakkaamista ja matkustamista.
Eväitä ja herkkuja.
Järveen juosseita lapsia.
Lapsia maisemakuvissa.
Mököttäviä ja irvistäviä lapsia.
Pölyä linssissä.
Naurua ja laulua.
Ihan perusmeinikiä.


Lähdimme siis lauantaina Luukkiin. Olen viikkoja odottanut aurinkoa ja sitä ettei ole mitään muuta. Eväitä mukaan, reipasta mieltä ja hyvä ilma. Poikkeuksellisesti jätin pienemmältä vaihtovaatteet kotiin -eikai tässä mitään voi sattua kun on kaksi vahtijaa mukana. No eipä! Sinne järveenhän se juoksi jo reissun alkumetreillä. Onneksi ei mennyt kuin polvia myöten mutta ei auttanut kun ajaa takas kotiin hakemaan kuivia vaatteita. Olin aika pahoillani mutta minkäs teet. Uudet vaatteet, kuppi kahvia, reload... ja takaisin.

En ole ollut Luukissa pitkään aikaan, viimeksi lapsena. Nyt taidamme kuitenkin ottaa tämän vakkari kohteeksi, näitä omia nurkkia on koluttu jo niin paljon. Saa vinkata muistakin pääkaupunkiseudun ulkoilukohteista ;)

8 kommenttia:

 1. Kauniit maisemakuvat!

  Eikö se aina ole niin, että just silloin kun ei varaudu niin...;)

  VastaaPoista
 2. Luukki on kiva retkikohde mekin toisinaan ajellaan sinne. Kauniina kesäpäivänä siellä on kyllä toisinaan liiaksikin väkeä, nyt näyttää olleen kovasti tilaa temmeltää.

  VastaaPoista
 3. Voi, kyllä noihin maisemiin kannattaa retkeillä - vaikka sitten restartin jälkeen ;-)
  Kun lapset oli pieniä,mes aina nauroi, että miksi on noin paljon kamaa mukana. Kunnes kerran kävi lähes kuten teille nyt - eikä silloin TIETTY ollut vaihtovaatteita mukana!

  VastaaPoista
 4. Me ollaan käyty tuolla viimeksi Inkan eskarin kevätjuhlissa. Kevätjuhlat olivat siellä, aivan loistava idea. Ja vuosi oli siis 2003. Sitä ennen taisin käydä joskus 80-luvulla;)

  Ja tuohon edelliseen postaukseen, en kehtaa kertoa mitä tuli ekana mieleen mutta ihan jotain muuta kuin muilla;)

  VastaaPoista
 5. TOSI kauniita kuvia!!!!!!!! Kelpaa retkeillä noissa maisemissa.

  Mä olen tosi laiska kantamaan varavaatteita mukana, muutaman kerran on jouduttu kaupasta hakemaan...

  Pöly ja sormenjäljet linssissä muuten saa mut ihan kiukkuiseksi, hirmu homma poistaa kuvankäsittelyllä (jos sattuu olemaan muutemn joku helmi kuva, ja totuus valkenee usein vasta koneen näytöllä. Ja ihan omaa huolimattomuutta, se ottaa päähän.

  Hah - Ninan kommenteista saa aina päivän naurut, vaikka blondilla taas hetken kestikin...:)

  Mukavaa uutta viikkoa teille!!!!!

  VastaaPoista
 6. Marika*, kyllä,juuri niin se on :D

  mude, minuakin varoteltiin väenpaljoudesta, onneksi kuitenkin oli todella vähän ihmisiä. Ehkä tuo Pyhäinpäivä ei ole sellainen retkeilypäivä...

  Jaana, no juuri näin :D Minulla on ehkä 3 kertakäynyt niin ettei ole ollut _kaikkea_ mukana ja juuri sillon on tullut joku tilanne... Ja maisemat ovat todellakin kauniit, järvi on aina jotenkin niin sykähdyttävä kun itse asuu meren viressä.

  Nina nina.... :D No jospa lähtisitte joku kerta kimppaan Luukkiin? Voitais tutustuttaa lapsoset toisiinsa ;)

  Tanja, sepä kun ei aina jaksa tarkistaa ja tarkistaa ja ei siitä pikkuruudusta oikeasti näe yhtään onko kuva edes sinnepäinkään :D Tulkaapa meidän ja Ninan kanssa Luukkiin joku kerta ;)

  Hauskaaviikonjatkoakaikillelukijoille!

  VastaaPoista
 7. Hih - joo, retki kivassa seurassa kuulostaa loistavalta:)!

  Kaivelen sun sähköpostin jostain esiin j plaan asiaan:).

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥