4.11.2009

GANTsii käydä tsekkaamassa.Kävin tänään ensimmäistä kertaa Gantin ystiksessä. Viime aikoina on tullut pettymyksiä ystiksissä ja odotukset eivät olleet kovin korkealla. Tänne raahauduin vain koska oli "ylimääräistä aikaa" ja Gantin mitoitus on kapea, eli sopii meidän pompulle. Tämä kuitenkin kannatti. Hinnat olivat ystävälliset, ei jonoja ja esille laitto oli suorastaan loistava, enkä ole ikinä ennen ollut ystiksessä jossa on henkilökuntaa tekemässä jotain muutakin kuin rahastamassa. Tästä jäi todella hyvä mieli :)

Lumi on maassa!
(Onkohan vielä aamulla...)

14 kommenttia:

 1. Mäkin kävin. Ei pitänyt mennä mutta lähdin parille duunikaverille kuskiksi (ei me uskalleta ajaa siellä autoa, ja piip, piip, piip...).

  Mä en ostanut mitään, pyörin siinä aikani ympyrää mutta fiilis oli, että blääh... Menin sitten autoon odottamaan, ja kyllä sainkin odottaa.

  Siis kaikinpuolin hyvin järjestetty setti, ei siinä mitään. Mutta kaapit on muutenkin täynnä...

  VastaaPoista
 2. Arvasin että kävit ;)
  Meilläkin on kapit täynnä mutta ne viereiset. Pojan vaatteet ovat kärsineet pientä inflaatiota kesän aikana joten täydennyksiä tarvittiin. Ja oikeasti aika hankalaalöytää tuolle kukkakepille mistään muualta vaatteita kuin Zarasta :D Vaihtelu siis virkistää!

  Ja joo, en ole ikinä tajunnut miten ei voi uskaltaa ajaa autoa stadissa :D

  VastaaPoista
 3. Mutta hyvin järkätty ysmy se oli, siitä täytyy antaa pisteet.

  Mä en vaan jotenkin jaksanut innostua. Ja tosiasia on, että Luksu ei ole kovin Gant-tyyppinen. Jotain trikoota joo, mutta nekin oli meidän koossa so booring. Puhumattakaan niistä kolmen vuoden takaisen malliston pipoista ja kaulaliinoista.

  Inkalle olisin ostanut huppareita ja verkkareita muttei ollut sopivia. Ja mä en mihinkään semi-kivaan ratkaisuun lähde.

  Naisten ja miesten vaatteet. No niistä voin järkätä ihan oman ysmyn omilla vaatekaapeillani;)

  VastaaPoista
 4. Niinan blogissa jo ysmyistä juteltiinkin ja tosiaan mulle Gantin ysmy on ollut THE ysmy jo monta vuotta, hinnat on kohtuulliset (vaikka nousevatkin vuosi vuodelta), henkilökuntaa on riittävästi ja auttavat mielellään. Ryysis on kyllä aamulla aina karmea! Sain aika kassin sieltä raahattua ja tällä kertaa omaan vaatekaappiin & pyyhekaappiin suurimmaksi osaksi, meidän tytön koossa oli tosi vähän valikoimaa, huppareita olisin ottanut joka värissä...olivat kuulemma loppuneet jo tiistaina..

  VastaaPoista
 5. Ei jonoa? Sano edes, että kovat tungokset ja ihmiset talloi lapsia?! Mä jätin sitten menemättä, kun en saanut esikkoa hoitoon kellekään. Miten niin työt tärkeämpiä, kun mun mun shoppailut :-).

  Onhan se toki vielä tänään. Oliko siellä kuinka tytöille alle 110cm? Kivoilta ostoksilta näyttää!

  Vauvajutut ei taas ikävä kyllä ole niin kapoisia. Meidän 75cm/8,2kg kukkakepillä pyörii Gantin collegehousut jalassa. Pömppömahasiskolle taas ihan paras malli.

  VastaaPoista
 6. -Anni_, olikos siellä joku ennakko tiistaina?

  Marika, ei ole yhtään mitään tytöille 110cm ja alle, ei edes 116cm. 74cm ja sitten isoille tytöille oli eilen vielä. ENiten oli pojille 134/140cm.

  Itse menin myös niin että mies odotti lasten kanssa autossa, en halua lapsia ysmyihin. Tosin tuonne olisi voinut ottaakin sillä 5 aikaa meininki oli kuin tavallisessa vaatekaupassa :D

  VastaaPoista
 7. Okei, kiitos anana infosta. Mitään ei menetetty. Kiitos vaan, kun kukaan ei lupautunut lapsenvahdiksi, säästyi aika ja vaiva :-).

  VastaaPoista
 8. Kuullostaa aika luxukselta jos ei ole tungosta ja muuta!Meidänkin poika on aika hoikkeliini, joten pitää varmaan katsastaa noi gantin vaatteet, jos jotain raaskis ostaa. :)
  Mukavaa päivää!
  /Sanna

  VastaaPoista
 9. Meille tulleessa sähköpostissa oli ke-to, mutta ilmeisesti siellä on ollut joku ennakko, en siinä ruvennut kyselemään. Samat naamat siellä aina aamusta on, että se on ollut joku tosi VIP :)

  VastaaPoista
 10. Mä taidan jättää tänä vuonna väliin. Ei vaan jaksa lähteä, vaikka olo on jo parempi. Mutta kiitos kokoinfosta, meille ei olisi ollut sitten mitään tarjolla. Tietty isänpäivä-lahjaa olisi voinut katsoa, mutta muuten on kaapit täynnä. Liian täynnä.

  Mä en oo kanssa ikinä ymmärtäny, miksei Helsingissä uskaltais ajaa autoa? Siis daa, on sitä paljon pahemmissakin paikoissa suhailtu ilman peltivaurioita.

  VastaaPoista
 11. Uskaltaako tämä maalainen kuiskata mitään väliin. En ole koskaan käynyt tuolla ysmyssä, no en missään muussakaan kun ne aina on pääkaupunkiseudulla.
  Vaan se toinen, mua hirvittää ajaa Helsingissä. Ihan oikeasti hirvittää. Liikenne on hiukan joutusampaa kun täällä maalla :)
  Silti mä ajan aina silloin tällöin. Parin viikon päästä olen tulossa joten varokaa!!

  VastaaPoista
 12. Minäkin piipahdin, tosin löysimme vain aikuisille (joskus näinkin). Gantin L kokoa lapsille oli paljon, mutta S kokoa en löytänyt yhtään pojulle.
  Kiitos blogistanian, bongasin ysmyn. Toivottavasti toistekin ajoitus osuu nappiin, hyvin oli järkätty.

  VastaaPoista
 13. Ysmyyn en jaksanut lähteä, vaikka vakavasti harkitsin.

  Mutta tuohon ajamiseen. Kyllähän Helsingissä ajaa, mutta pakko tunnustaa, että se pysäköiminen tuottaa ongelmia. Parkkihalliin ajan kyllä ihan sujuvasti, mutta kadun varteen ahtaaseen paikkaan....

  VastaaPoista
 14. Hmm,Helsingissä ajaminen on ehkä enemmän sellainen henkinen juttu :D Ja onhan se totta että aina se on vieraassa kaupungissa erilaista ...itsekin kyllä pöllöilen välillä uusissa ajopaikoissa ;)

  Gantilla kävin vielä torstainakin, jäi harmittamaan kun tulin ottaneeksi liian pitkät colleget pojalle... samalla nappasin vielä ihan täydellisen takin seuraavaksi talveksi, eli näin vuotta aikaisemmin on sekin ongelma hoidettu :D
  Tosiaan siellä niitä 9-10 kokoja on vaikka muille jakaa, kaikkia muita selkeasti vähemmän ja pienille tytöille ei mitään :( Harmillista jos sieltä parhaat myydään jo ennakkoon jonnekin. Kuka uskaltaa tunnustaa titävänsä tästä jotain ;)

  Mutta aivan fantastinen mitoitus pitkälle ja hoikalle lapselle <3

  Kiitos keskustelusta, palaamme ;)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥