4.5.2009

VapaapäiväLauantaina oli meillä vapaapäivä. Siis todellinen vapaapäivä: esikoinen mökillä eikä mitään ohjelmaa. Mies on ollut viimeiset pari viikkoa matkoilla ja synttärijärjestelyt ja arki vienyt aikaa omilta harrastuksilta eli kuvaamiselta, bloggaamiselta sekä neulomiselta. Olenkin pahoillani etten ole ehtinyt juurikaan seuraamiani blogeja kommentoimaan tai saamiani kommentteja, yritän parantaa tapani ;)

Jo alkuviikosta olin seurannut sääennusteita ja päättänyt sään suosiessa ulkoiluretkestä. Suuntana oli Hietsu sekä Kaivari, molemmat meren äärellä ja "kokemuksia" lapselle. Äiti ei niin välitä hiekasta mutta lapsi sitäkin enemmän. Otimme mukaan kumpparit ja kurikset joten veteenkin sai tutustua rauhassa :) Nämä kuvat ovat Hietsusta, myöhemmin kuvia Kaivarista.

Haluan vielä kiittää kaikkia lukijoita mukana roikkumisesta, kommenttinne ovat piristäneet monta harmaata aamua ja saaneet hymyn kasvoilleni uupumuksenkin keskellä, kiitos.

11 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia. Meidänkin pitää suorittaa tuollainen retki seuraavan kerran kun aurinko paistaa : )

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat jälleen kerran. Tulee aivan kesäfiilis :)

  Tämä blogin pito on ollut todella hauskaa, kivoja kommentteja on mukava lukea. Ihmeesti piristää muiden huomiot. Lisäksi on tutustunut muihin hyviin blogeihin, kuten tähän sinunkin omaasi. Iloista päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin viikonloppuna biitsillä, ei tosi hietsussa. Tyttö viihtyi ihan superhyvin eikä olisi kotiin malttanut lähteä.
  Ihania kuvia, taivas on ihan mahtavan sinine. Itse en saa noin sinistä taivasta kuviin, täytyy harjoitella lisää :)

  VastaaPoista
 4. Pakko poiketa aiheesta eli oletko todellakin ollut jo kaksi viikkoa "yksinhuoltajana" kun mies on ollut matkoilla?Ja siitä huolimatta jaksanut vielä päivitttää blogiankin?Meillä mies tekee vain lyhyitä parin päivän reissuja n. pari kertaa kuussa ja silloinkin tuntuu, että olen aivan puhki enkä todellakaan jaksaisi pitää blogia!Tottuuko miehen pitkiin matkoihin koskaan ja muuttuuko arki siinä mielessä helpommaksi?

  t.Piituli

  VastaaPoista
 5. Ihania kesäisiä kuvia! Meidänkin pitää lähteä rantaretkelle ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelma taas!
  Rakastan kuviasi. Niistä tulee pirteä olo ja hymy huulille.
  Katson blogisi melkein joka päivä. =)

  VastaaPoista
 7. Saako udella millaisella kameralla otat kuvia? Ne on todella upeita! Entä mistä tuo ihana värikäs neule on?

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi mun blogissa!Lämmitti todella mieltä!!Olen kaksikielinen, joten suomeksi voi hyvin kommentoida.

  Kauniita kuvia olet ottanut!Sulla on kyllä silmää kaikelle kauniille!
  Mukavaa viikkoa!
  /sanna

  VastaaPoista
 9. Ihana rantapäivä teillä. :)
  Pitäisi minunkin suunnata lasten kanssa tuohon n.50m päähän rannalle, ompas mukamas vaikeaa sinnekin saakka kävellä. ;D

  VastaaPoista
 10. Täällä käydessä innostuu valokuvaamisesta vain lisää. Kauniita kuvia! Kiitos kommenteistasi. Ulkoiluretket ammentaa energiaa kummasti. Se lähteminen on joskus hieman takkuista ainakin meidän poppoolla ;)

  VastaaPoista
 11. Kyllä, suosittelen biitsireissuja kaikille. Eikä sään tarvitse olla edes helteinen kunhan pukee vain tarpeeksi päälle. Itselleni meri on todella tärkeä elementti ja jo sen läsnäolo saa levolliselle mielelle. Meillä on aina iso laukku mukana jossa on vaihtovaatteita ja tietty eväitä ja juomista ja jokunen lelu... onhan se lähteminen aina pienei järjestelykysymys mutta kyllä se palkitsee!

  Meillä mies matkustaa välillä enemmän ja välillä vähemmän. Joskus voi mennä kuukausikin että käy vain esim. viikonloppusin kotona, onneksi kuitenkin harvemmin on noin pitkiä aikoja pois. Aluksi yksinolo tuntui raskaalta mutta olen jo aika tottunut.

  Meillä on omat rutiinit lasten kanssa ja minä tietysti ylisuoritan, eli kaikki omat hommani teen sitten vasta yöllä joka on valitettavasti yöunista sitten pois. Mutta kyllä sillä noin 4-6:lla tunnillakin pärjää jokusen viikon ;)
  Kun mies on kotona on lastenhoito ja kaikki muukin jaettu tasapuolisesti mutta reissujen jälkeen ehkä itse sitten hieman relaan muutaman päivän ajan ;)

  Kuvat otan Canon EOS400D:llä ja mieltä lämmittää kauniit kommenttinne ja että pidätte kuvista. Kameran hankin vasta reilu vuosi sitten mutta jäin totaalisesti jumiin, en osaa olla enää ilman =)

  Ja neuleesta vielä, se on Gymboreen. Olen ostanut sen Ebaysta, eli vanhaa mallistoa ja en muista kokoelman nimeä valitettavasti.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥