27.5.2009

Lukijoiden pyynnostä: Hima



Osa lukijoista on pyytänyt kuvia meiltä kotoota.
Olen asiaa pohtinut, meneekö liian henkilökohtaiseksi?
Tulin tulokseen että onhan sisustuslehdissäkin kuvia erilaisista kodeista,
miksei siis blogissakin.

Itse mielelläni katselen sisustuskuvia,
niistä saa kivoja ideoita sekä vinkkejä
ja
ovathan ne visuaalisestikin kauniita.

Nämä kuvat ovay vanhoja koneelta kaivettuja otoksia.
Paljon on muuttunut mutta henki lienee samanlainen.

Olkaa hyvä.

















Viimeinen kuva on Padmén näkemys miten liinavaatteet ja meikit voi yhdistää.

20 kommenttia:

  1. Mä en ehdi läheskään aina kommentoimaan kaikkia upeita blogeja, sulla on kyllä visuaalisesti yksi parhaista!

    Upea koti teillä, kertakaikkiaan. Hienostunut ja tyylikäs, ja NOIN siistikin vielä ;-) pienten lasten perheessä tuollainen olisi unelma!

    Kiitos todella hienosta blogistasi!

    VastaaPoista
  2. Mahtavan näköinen koti. Valkoista ja pelkistettyä. <3 Meidän termiitin kanssa en kyllä mitenkään pystyisi pitämään hyppysissäni edes jotenkinpäin siistin näköistä kotia jos olisi noin valkoista, vaikka siitä ite tosi paljon tykkäänkin... Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa :--D

    Tykkäsin erityisesti teidän keittiön kaappiratkaisusta ja makuuhuoneen tummasta lattiasta + verhoista... Sydämiä!

    VastaaPoista
  3. Ihanan tyylikästä!! Tykkään kovasti tyylistäsi...

    VastaaPoista
  4. Kaunista on, vaikka tyystin eri tyyliä kuin meillä. Mutta vaalea rauhoittaa ja puhdistaa, seesteistä.

    VastaaPoista
  5. Ihmiset on erilaisia ja kodit on erilaisia, kotikin kertoo asukistaan paljon:)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia. En ole vielä koskaan kommentoinut vaikka usein käynytkin blogissasi.
    Onko teillä välitilassa tavallinen peili? Onko toimiva ratkaisu? Itsekin tuota ollaan mietitty. Samanlaiset kaapistot kuin teillä ja niihin ei tosiaan mikä tahansa kaakeli sovi.

    VastaaPoista
  7. Kaunista ja tyylikästä! Hyvä bloggausaihe.
    Onko teidän keittiön lattia laattaa vai mitä materiaalia?

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihana koti teillä on! Niin kaunis ja tyylikäs.:) Ehkä meilläkin sitten joskus...

    VastaaPoista
  9. Voi valkeus ja hohtavuus. Ihanan tyylikästä ja siistiä!

    VastaaPoista
  10. Stor tack anana! Sä kuvaat niin IHANASTI, minkä jo varsin hyvin tiedätkin. ;)

    Teillä taitaa olla samat kodinkoneet kuin meillä, tunnistan jääkaapin designkahvat :), mutta sitten itse asiaan: muistatko, mitä kiveä taso on tai onko se kiveä ja entä lattia? Olenpa utelias. Voi nenä. :)

    VastaaPoista
  11. Tahtoo tuon lattian!

    Teillä on aika samatyylistä kuin meilläkin, valkoista ja selkeää.

    Fineteltä kysymys mun blogista:

    "Anteeksi myös, että kommentoin "väärään" blogiin, mutta en pääse jättämään kommenttia oikeaan eli kiitos Anana, näin kuvat ja yritin kysyä kivitasojen ja lattian materiaalia (vai onko kiveä? graniittia? silestone? komposiitti? mikä :) Ja kuvat oli taas niin hienoja, kyllä kuvaat kauniisti ja senhän Sinä taatusti tiedätkin. Loistava kuvaaja! :)"

    VastaaPoista
  12. Kaunista ja puhtaan näköistä, niin siistiä! Ja teidän keittiö on kyllä ihana.

    VastaaPoista
  13. Blogissani on tunnustus sinulle

    Oliviah http://karpaloita.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Kuvittelenko vain vai näyttääkö teidän sänky kolmion tms muotoiselta? :O Vai onko kuvakulma vain sellainen... Kaunis koti ja viimeinen kuva ihana!

    VastaaPoista
  15. Kiitos kaikille vierailusta sekä kauniista sanoista. On ihan mieletöntä huomata kuinka jaksatte kommentoida ja myös todella sanoa jotain eikä vain "kuitata käynnistä". Itse olen todella huono kommentoimaan, varmasti liian perfektionisti että jos ei heti tule täydellistä lausetta mieleen, jätän kommentoimatta kokonaan. Silti vierailen teidän blogeissanne päivittäin katsomassa ;)

    Aamunkukka, ei meilä aina ole siistiä, asuuhan täällä lapsiakin =) Siivoan kyllä päivittäin ja olen pyrkinyt että olisi niin selkeä sisustus että olisi helppo siivota ja pitää tavarat oikeissa paikoissa. Pikkuhiljaa sitä tavaraa silti vaan kerääntyy ja tuntuu ettei kaappitila vain riitä :)

    Anonyymille pojat rohkaisusta kommenttiin ;)
    Välitila on tosiaan ihan tavallistapeiliä. Välitilan valot ovaqt kaapistosa kiinni jolloin peiliin ei ole tarvinnut tehdä reikiä, myös pistokkeet kodinkoneille löytyvät samasta paikasta. Lieden kohdalta peili on katkaistu kahdesta kohtaavaruilta että JOS se kuumenee liikaa ja halkeaa, ei koko sen seinän peiliä tarvitse vaihtaa. Toistaiseksi on kestänyt hyvin ;)

    Finette (ole hyvä ;)) ja Tanja, asunnossa on vain kahta eri lattiaa. Keittiö ja eteinen on isoa kiillotettua mustaa laattaa ja samaa lattaa mutta mattana ja pienempänä on kylpyhuoneessa ja wc:ssä. Laatan nimeä en muista mutta on ostettu Laattapisteestä noin 2 vuotta sitten. Muualla asunnossa on Jarrah-parketti. Tason nimeä en taaskaan muista,jossain ihan alkubloggauksissani kyllä Hannakala kertoi kommentissaan mitä se on. Se on kiveä ja sellaistahyvion pienirakeista ja mustaa. Muistaakseni Tulikiveltä.

    Tuttiinalle tiedoksi että kyseessä on ihan tavallinen runkopatjasänky johon en edelleenkään ole saanut aikasiseksi tehdä helmalakanaa :D Meillä oli ennen setuolla tavalla poikittain mutta sittenmmin on käännetty seinää vasten sillä ikkunaseinä on täynnä laatikostoja.

    Oliviah, kiitos! Käyn noukkimassa ja bloggaan aiheestaheti kun kerkeän <3

    Olette innoitukseni lähde, te kaikki <3

    VastaaPoista
  16. Kiitos ja kumarrus, anana! Tätä olen toivonut! Viimeisin kuva on muuten aivan ihana taideteos, voisi vaikka suurentaa ja teettää kuva seinälle...

    Olen jo aikaisemmin kysynytkin teidän laatoista, ja nyt kysyisin vielä keittiönne kaapistoista, mistä hankittu? En kysy silkkaa uteliaisuuttani, vaan ihan on oma lehmä ojassa. Aika monella keittiöfirmalla on samantapaisia, mutta eroja on kuitenkin. Oletko ollut tyytyväinen yksityiskohtiin käytössä? Tällä hetkellä kyllä kallistun mattaoviin.

    Niin, kerään tietoa kaikesta itseäni kiinnostavasta sisustamiseen ja rakentamiseen liittyvästä, koska aihe alkaa olla meillä ajankohtaista. Ties vaikka saisin jonkun raksablogin aikaiseksi joskus. Joten anana ja kaikki muut, älkää hermostuko, jos kysyn liian yksityiskohtaisia juttuja!

    Violette

    PS Teidän makkarissa oleva valaisin on meillä toivomuslistalla, taitaa olla Ligne Roset'n? Riittääkö sen valoteho työskentelyyn. Mies hyppäisi ilosta kattoon, jos ostaisin sen hänelle vaikka lahjksi.

    VastaaPoista
  17. Olkaa hyvä Violette, olette olleet kärsivällinen ;)

    Keittio on HTH:lta. On erittäin laadukas, liut toimivat kuin unelma ja ovien vaimentimet ovat ihan huiput.
    Nuo on todella helppo pitää puhtaana vaikka monella tuntuu olevan päinvastanen käsitys.

    Aluksi oli hieman vaikeuksia tottua siihen että laatikostot avataan yläpuolelta, eli ura on siellä (olen siis tottunut Muurameen missä on päinvastoin ;)) mutta nopeasti rutinoitui :)

    Meillä on samat kaapistot vessassa ja kylppärissä mattana ja ne ovat yhtä kauniit mutta eivät pysy yhtä helposti siistinä, eli suosittelen kyllä ehdottomasti korkeakiiltoisia joiden puhdistaminen onnistuu kostean rätin pyyhkäisyllä ;)

    Muistat todennäköisesti valaisimen nimen, minä en :) On ostettu jokunen vuosi sitten Stockalta ja siinä on portaaton kirkkaudensäätö ja on kyllä kirkas "täysillä". Lamppu kuumenee todella paljon eli siihen kyllä polttaa sormensa helposti jos ei osaa varoa. Muuta moitittavaaei ole ;)

    VastaaPoista
  18. Kiitos Anana vastauksesta!

    T: Se anonyymi peilistä kysyjä jolla on keittiöremontti ollut jo yli puoli vuotta pysähdyksissä. Meillä on Ikean keittiö (Solär). Näytti äkkiseltään samalta.

    VastaaPoista
  19. Ihana koti! Todella selkeä ja jännä vaikka vaalea onkin, niin ei steriilin oloinen vaan selkeästi KOTI. Voi kun pystyisi samaan ..

    VastaaPoista
  20. Minun makuuni! Meillä on hieman samanlainen keittiö :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥